Eternity Guild Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guild Katılım başvurusu

3 posters

Guild Katılım başvurusu Empty Guild Katılım başvurusu

Mesaj tarafından UMD Salı Haz. 16, 2009 5:26 am

1. Kişisel Bilgiler

1.1. İsminiz

Volkan Gökhan(genelde volkan kullanıyorum)

1.2. Yaşınız

19

1.3. Bulundugunuz şehir

Çanakkale(Ailemin tahin durumuna göre değişebilir yakın zamanda)

1.4. Meslek

Öğrenci

2. Karakter Bilgileri

2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)

UMD04, 158 lvl Magic fs

2.2. Skill Ranklarınız

2xTrans

2.3. Honour Rankınız

9,%20,2.92kk honour

2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?

Malesef pek şansım yok bu konuda

2.5. Ekipmanınız hakkında bilgi veriniz.

Mithril orb +6 Magic amp
Mithril katana +6 magic amp
Rol+2, rol+1
aop+3
2xBos+4
2xEog+3
eos+6
36 cd +6 Osm armorhelm
Magic amp +6 Osm armorgloves boots
Osm armorsuit +6 50 hp %7 magic amp

3. Geçmişe ait bilgileriniz.

3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız

3, 3.5 sene civarı

3.2. Oynadığınız serverlar

Sadece jüpiter

3.3. Online süreniz ve oyuna girdiginiz zamanlar

tatil günlerimde 12-24, diğer günlerde ise gün içi konuma göre değişiklik gösterebiliyor

3.4. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz

KnightsOfShadow, Revenge, Manipulate

3.5. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.

KnightsOfShadow'dan uzun süre offline oldugum için çıkarılmışım,
Revenge guildinde lvl olarak 7-8 lvl yüksek olduğum için pek fazla party yapmak istemiyorlardı çıkma kararı aldım,
Manipulate guildinden henüz çıkmadım sizden gelecek kabul kararı sonrasında çıkıcam

3.6. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)

Hayır aksine eskiden hack raporlarını bildirirdim

3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?

Eğlence olsun diye DevilAngels'dan bir wizarda pk açmıştım sanırım ciddiye aldılar shouttan baya bir laf ettiler olabildigince muhattap olmamaya çalışıyorum kendileriyle. Oyun içerisinde sorunlara pek bulaşmayı sevmiyorum.

4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?

Bol aktivite herşeyden önemli. Şöyle gün bitiminde bilgisayar başından kalktığımda o yoğun temponun yarattığı hafif baş dönmesi kadar tatlı bir duygu yok:D Birde kişi verdiği özveri kadar ödül almalı. Bir tarafda günde birkaç kere zindan boss koşan birisi tanıdık var diye droplarda söz sahibi olurken diğer tarafda tüm gün kendini paralayan bir arkadaşın ilk bahsettiğim şahıstan geri planda tutulması kesinlikle kabul edilemez. Yani özetlersem,

Profesyonellikten asla taviz vermeden samimi olabilmektir guildin mantığı.

5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?

Magic FS'ye son derece hakimim. Dahada kendimi ve karakterimi geliştirmek için sürekli zindanlara girerim zamanla yarışırım manevraların, skill zamanlamalarının vs bir sürü ince detayın en iyisini ayarlamaya çalışırım. İtem açıklarımıda droplarımla kapatıyorum. Zamanında Slot extender low formula card düşürdüm fakat craft lvlim o sırada 0 olduğu ve oyuna tam ara vermem gereken dönemde elime geçtiği için sattım. Parası elimde duruyordu yaklaşık oyuna döneli 1-2 hafta oluyor onunlada Mevcut itemlerimi düzenledim. Henüz daha tam değiller ama şuanda itemlerimle çok mutluyum:D

6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?

Çok büyük bir vaktimi zindanlarda farm yaparak geçiririm. Craft materyalleri toplarım sürekli. Guildden ihtiyacı olanlara verir olmayan varsa satışında bulunurum. Savaşlar ch20de honour kasmalar derken sıra partye geldiğinde Boss avlamayı çok severim.

Temple B2F ve Forbidden islanda hiç girmedim ama kendimden çok eminim üstesinden kolayca gelebilir, yüksek dps ve yer yer tanklık yaparak sizlere maximum destekde bulunabilirim. 1 blader arkadaş ile seri temple b1f girerim genelde. Partylerle ch20de honour kasarım bazende al sat yaparım ama şu yeni gelen AH sistemi ile artık al-sat pek kolay olacağa benzemiyor öylese farm'a devam:D

7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?

Malesef kimseyi tanımıyorum.

8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?

Ben milli duygulara sahib bir insanım ve ne kadar sıcak ortamlara sahipde olsalar uluslararası guildlerde pek fazla rahat olamıyorum. Eternity hem çok kaliteli bir guild hemde Türk kadrosuyla tam aradığım bir guild.

Guild için Mükemmel bir DPS elemanı ve yardımcı TANK görevini kusursuzca üstlenebilirim. Savaşlarda Capella'nın en büyük açıklarından birisi olan FS eksikliğini kapatmada çok önemli roller üstlenirim. Craftcı arkadaşlar için malzeme toplama vs gibi görevleri halledebilirim.

---------------------------------------------

Form'un dışındada bazı şeylerden bahsetmek istiyorum. Oyuna girmediğim sürede Class rankler almış yürümüş herkes olmuş 160-170. Fakat benim bu seviyelere geldiğim dönem bundan 1 sene öncesine ait. Ve çok büyük bir kısmını hiçbir yardım almadan gerçekleştirdim. Eğer bana bir şans tanınırsa kesinlikle çok iyi bir yerde olacağıma eminim.

Herkese saygılar iyi eğlenceler

UMD
Misafir

Guild Katılım başvurusu Empty Geri: Guild Katılım başvurusu

Mesaj tarafından Misafir Salı Haz. 16, 2009 7:36 am

benim bildigim kadariyla fs ihtiyacimiz yok bu ama arkadas baswuru yapmiş öbur arkadaslarimn yorumunu bekliyecegim oyum nötr

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Salı Haz. 16, 2009 9:47 am

mfs olman ve bazı noktalar güzelde ,bide şu var bu devirde babam olsa güvenmem derler ya hani biraz öyle bi durumdayız artık biraz bilgi sen ve arkadaşlarımdan alabilirsem o zaman kullanmayi tercih ediyorum he olmadı onada bakarız artık...xD(eskiye ait yani)

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Salı Haz. 16, 2009 10:33 am

lwl olarak iyi açıkcası forumu doldurma şeklide gösterdiği özende hoşuma gitti fs alımı yok ama yinede olumlu diyorum şimdilik (tanıyan bilen birileri varsa onların yorumlarına göre değişiklik gösterebilirim)

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Salı Haz. 16, 2009 10:34 am

3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız

3, 3.5 sene civarı

3.2. Oynadığınız serverlar

Sadece jüpiter

jüpiter serveri acilali yeni yeni 2 yil olucakken sen nasil 3. 3.5 senedir cabal online oynuyorsun? ve sadece jüpiter demisin

bnlari aciklarsan seviniriz

suan oyum nötr suanda

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından UMD Salı Haz. 16, 2009 12:27 pm

Özür dileyerek tarihi yanlış hesapladığımı belirteyim. Pardon:D

Her türlü yorumlarınız için saolun

Karamel arkaşıma;

Sonuna kadar haklısın abim başınıza gelenleri duydum ve çok üzüldüm benzer durum bana WoW'dada olmuştu o dahada bir acıttı içimi site reklamı yapmışlar birde accountum ban yedi sonra yenisini aldım onu oynarken eskisi acildi cepden bir dunya para cıkmıs oldu. Fakat EP3 geldi artik itemlerimizi kilitleyebiliyoruz zaten benimde item açığım fazla yok eksiğim diyebileceğim bir tek motosiklet ve eos+7 var motosikletide kendim droplamaya karar verdim sürekli zindan yapıyorum gerek map part gerek eod b1f gerek temple b1f olsun.

Keşke benim hakkımda çıkıpda şu çocuk iyi yada kötü diyebilecek birini gösterebilsem ama malesef ara verdiğim bir sene benim için oldukça yoğun ve sıkıntılı bir dönemdi aklımda isim falan kalmamış. Sizlerin bana gösterebileceği bir şans ile hakkımdaki bilgileri en sağlam kaynaktan, benden rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Kimse ile yalanım dolanım olmamıştır bir oyun kalp kırmaya değmez eğlencemize bakalım.

UMD
Misafir

Mesaj tarafından LasTTango Salı Haz. 16, 2009 2:07 pm

kardesimizin yorumlarını beğendim aklı basında bir kardesimize mfs ihtiyaç duyduğumuz bir char ise neden olmasın.
LasTTango
LasTTango
Transcender
Transcender

Mesaj tarafından Misafir Salı Haz. 16, 2009 2:31 pm

yorumlari ve foruma olan yaklasımı bence gayet ii mfs alimi yapalım derm :D oyum olumlu

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından NoleafClover Salı Haz. 16, 2009 3:09 pm

Volkan'ın yazdıklarından yola cıkacak olursak olumlu seyler söylenebilir hakkında ama guilde fs alımının karşısındayım nedenide tamamen bu cabal oyun mantığındaki büyük eksikliktir.Çünkü mfs ye oyunda gerek yoktur ne lvl kasarken ne bossta ne dungeonda tamamen solo yasamaya mahkumdur diyebilirim bir mfs icin.Bundan dolayı guildin herhangi bir mfs ye ihtiyacı yoktur ve oyum olumsuz
NoleafClover
NoleafClover
A.Master
A.Master

Mesaj tarafından UMD Salı Haz. 16, 2009 3:26 pm

Noleafclover,

Teşekkür ederim arkadaşım yaptığın yorumlar için. Ama ben de görüşümü bildirmek isteyerek sana katılmadığımı belirteyim. Dediğin durum belki Sword FS için geçerli olabilir yüksek defansı sayesinde hayatta kalabilme konusunda avantajlıdır ama mFS çoğu oyuncu tarafından sadece PVP karakteri gibi algılanıyor. Halbuki Tam bir party karakteri olarakda faliyetlerini gösterir yada biraz daha gerçekci bakmak gerekirse partylere muhtactır Solo takılmalarının sebebi genelde yüksek dpsli olduklarından zindan bosslarini çok rahat alt edebilmelerinden gelir. Bm1+aura+mortal ile stone cannon critic plumaya 4.1k hasar veriyorum ve combo yapacağımıda hesap edersek çok seri bir şekilde böyle hasar bırakabilmek bence boss avlarında harika bir avantaj. En önemli yanı ise mortal bane açıkken uzaktan vurduğum için sizler bossu kendinize bağlayarak sabitlediğinizde ben uzaktan risksiz bir şekilde hasar verebilirim ve debufflar bm2ler bittiğinde siz kenara çekilirsiniz bende AoD açarak bossu oyalarım.(bitene kadar bossun öleceğini düşünüyorum gerçi ama olasi bir sıkıntı halinde hayat kurtarıcı roller üstlenebilirim)

Magic FS'ler hepinizinde bileceği gibi Sword FSlerden çook önce temple b1f'yi solo bitirmeyi başardı. Ve Osmiumlari ile 950 defansa ulaşabilen bir mfs EoD b2fyide solo çok rahat bitirir.

Tüm olumlu olumsuz nört yorumlar için teşekkür ederim

UMD
Misafir

Mesaj tarafından NoleafClover Salı Haz. 16, 2009 6:16 pm

Volkan anlıyorum seni charını da cok güzel dizmişsin ama zaten senin charına değil sözüm ben cabal da fs karakterinin olmasının mantıksızlığından ve gereksizliğinden dem vuruyorum her charın bir özelliği ve kullanıldığı yer var ama bakıyoruz ki mfs ye def verilmiş boss dönüp bitane bile vurmaz mfs e, 600 def.e sahip wi nin üzerinde tepinirken senin 950 defin olsa ne 3000 olsa ne.Geleyim verdiğin örneğe plumaya 4k dmg vurduğundan bahsetmişsin,keserken uygulayabileceklerinden bahsetmissin ama bunlar bana başvuru yaptığın guildi pek tanımadığın izlenimini uyandırıyor.Söle söyliyim burda pluma 3 kisi, zorlarsan 2 kisi kesilebilinen bir boss.Berderke cagiriyorlar gidene kadar kesilmis olabiliyor.Demek istediğimi umarım yanlış anlamıyorsundur bak benim charda fa 140-150lvl den sonra fa nın bi gereği kalmıyor oyunda sadece ft2 ve su yeni gelecek dungeon haricinde benim guild arkadaşlarıma neredeyse hiçbir katkım yok senin charda oyle yani gelmek istediğim nokta belki başka bir guildde burdakinden cok daha fazla yararın olabilir.
NoleafClover
NoleafClover
A.Master
A.Master

Mesaj tarafından UMD Salı Haz. 16, 2009 6:57 pm

Estafurullah yorumlarında kötü bir niyet olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Evet Cabal'de karakterler arasinda çok ciddi bir dengesizlik var farkındayım, WoW oynamış birisi olarak bunun açığını inan çok daha fazla hissediyorum. Eternity'nin dediğin kadar güçlü elemanları olduğununda farkındayım. FS kendisini kurtaran bir karakter her ne kadar tanımında arkadaşlarını korumak için kalkanını kullanıyor yazsalarda oyun içi düzenleme mantığı buna izin vermemiş. Bakıyorsun En sağlam defans FS'de diye tank olayım diye onu seçiyorsun ama oyun mantığı izin vermiyor. Oyun tamamen DPS/buff mantığına bakıyor. Tank, heal öldürülmüş resmen. Bende bu yüzden magic fs oldum zaten. DPS iş yapıyorsa dpsci olmak lazım. Zaten mortalla defansim ölüyor mortal bitincede dps ölüyor geriye tek yapılacak sey, provacation skillerini kullanmak kalıyor. Belki en etkili işim o olur.

Karar gene sizlerindir elbette benim saygım sonsuz.

Başka guildleri incelemişliğim var fakat kocaman bir kadro ile tek bir boss yerine, ayni guildin ayni anda birden çok kanalda birden çok bossu kesmesi söz konusu olduğunda eminim çok işlevim olacaktir.

UMD
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Haz. 17, 2009 8:12 am

Ben şahsen Wi classlarının alımından yanayım..fakat başvuruyu özenle yapmış,daha onceki bulundugu guildlerle de bir sorunumuz oldumu hatırlamıyorum.sonucta aldığımız oyuncular deneme süresinden geçiyor.volkanı da deneyebiliriz derim.olumlu

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Haz. 17, 2009 8:43 am

aynen haklisin arkadasin yorumlariyla zaten kisliginin oturmus oldugu ve her seye mantikli cevaplar verdiginden dolayi bende oyumu olumlu ya ceviriyorum

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından ForowaS Çarş. Haz. 17, 2009 9:43 am

Aklimda soru isaretleri birakmasina ve birkac tutarsiz cevabina ragmen oynamayi bilen bir mFS isimize yarayabilir.Pluma kesmek icin olmasada ft2 tarzi dungeonlarda ise yariyorlar.Deneme sureci olacak zaten daha onceden bir sorunu olanda yok gorunuyor.Benim icin olumlu
ForowaS
ForowaS
Novice
Novice

Mesaj tarafından UMD Çarş. Haz. 17, 2009 4:28 pm

Tüm yorumlarınız için teşekkür ederim

UMD
Misafir

Mesaj tarafından NoleafClover Çarş. Haz. 17, 2009 7:18 pm

Ben daha once olumsuz oy kullandım Volkan için ancak verdiği cevaplar hoşuma gitti açıkçası aklı başında birine benziyor alalım derim oyum olumlu hayırlısı olsun.
NoleafClover
NoleafClover
A.Master
A.Master

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Haz. 17, 2009 8:09 pm

dorukda dediğin gibi öyle birine benziyo hayırlı olsun diyelim o zaman kabul edilmiştir bana veya herhangi bi arkadaşımıza oyun içersinden ulaş.

Misafir
Misafir

- Similar topics