Guilde KatıLım !
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Guilde KatıLım !
1.1. İsminiz
Anılcan ERDİ
1.2. Yaşınız
18
1.3. Bulundugunuz şehir
Kırklareli/Babaeski
1.4. Meslek
Öğrenci
2. Karakter Bilgileri
Karakterim Çok Güzel Bir Karakter :)
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
GLuttoN/FS/145 LVL
2.2. Skill Ranklarınız
Max Dual Trans
2.3. Honour Rankınız
9 %18
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
Hayır
2.5. Ekipmanınız hakkında bilgi veriniz.
Suit:Osm+5 Magic Amp %7 Kafalık:+5 Deathblow Kılıç:+4 S.Tit. Magic Amp %7 Kalkan: +5 Aqua Destruction Ayaklık:Osm +5 Magic Amp %4 Kolluk:SG +6 Magic Amp %4
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
4 Sene Fakat Daha Öncede Charlarım Oldu bu son charım :)
3.2. Oynadığınız serverlar
Sadece Jupiter
3.3. Online süreniz ve oyuna girdiginiz zamanlar
Vaktım Oldukça Oyuna girmeye çalışıyorum
3.4. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
DarkTurk,StreetFighTR,GoDsOfWaR
3.5. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
Bazilarinda çok terbiyesiz harakterler vardi küfür vb. bazıları slm verince cvp alamiyordum ve godsofwardada guild dagıldı kımse kalmadi guildde bazooka vb. o yüzden.
3.6. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
Bu charda deil ama oyunun başlarında cabalrider diye bir program vardı ucretsız oda illegal oluyormu bilmem ama herkez kullanıyordu nerdeyse şu an paralı zaten oda ama 1 kere kullandım bende yalan yok..
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
hayır olmadı
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
Dayanışma İçinde herkez birbirine yardım etmeli ve kimse kimseyi küçümsememeli
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
Daha iyi İtem Dizerim :)
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
b1f b2f ve en çok partyde pontustaki tank...
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
Xannithe (Yeşim) Daha 2-3 Kişi Daha var ama şu an hatırlamıyorum bir ara oyunu bıraktıgım için oyuna geri döndüm :)
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
Seçmemin Nedeni Diger Guilddlerdeki Gibi saygısızlık vb. olayların olmadıgından emınım başta ve disiplinli bir Guilde benziyor...Guild İçin Elimden Ne Gelirse Yapabilirim.. :)
Anılcan ERDİ
1.2. Yaşınız
18
1.3. Bulundugunuz şehir
Kırklareli/Babaeski
1.4. Meslek
Öğrenci
2. Karakter Bilgileri
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
GLuttoN/FS/145 LVL
2.2. Skill Ranklarınız
Max Dual Trans
2.3. Honour Rankınız
9 %18
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
Hayır
2.5. Ekipmanınız hakkında bilgi veriniz.
Suit:Osm+5 Magic Amp %7 Kafalık:+5 Deathblow Kılıç:+4 S.Tit. Magic Amp %7 Kalkan: +5 Aqua Destruction Ayaklık:Osm +5 Magic Amp %4 Kolluk:SG +6 Magic Amp %4
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
Sadece Jupiter
3.3. Online süreniz ve oyuna girdiginiz zamanlar
Vaktım Oldukça Oyuna girmeye çalışıyorum
3.4. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
DarkTurk,StreetFighTR,GoDsOfWaR
3.5. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
Bazilarinda çok terbiyesiz harakterler vardi küfür vb. bazıları slm verince cvp alamiyordum ve godsofwardada guild dagıldı kımse kalmadi guildde bazooka vb. o yüzden.
3.6. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
Bu charda deil ama oyunun başlarında cabalrider diye bir program vardı ucretsız oda illegal oluyormu bilmem ama herkez kullanıyordu nerdeyse şu an paralı zaten oda ama 1 kere kullandım bende yalan yok..
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
hayır olmadı
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
Dayanışma İçinde herkez birbirine yardım etmeli ve kimse kimseyi küçümsememeli
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
Daha iyi İtem Dizerim :)
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
b1f b2f ve en çok partyde pontustaki tank...
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
Xannithe (Yeşim) Daha 2-3 Kişi Daha var ama şu an hatırlamıyorum bir ara oyunu bıraktıgım için oyuna geri döndüm :)
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
Seçmemin Nedeni Diger Guilddlerdeki Gibi saygısızlık vb. olayların olmadıgından emınım başta ve disiplinli bir Guilde benziyor...Guild İçin Elimden Ne Gelirse Yapabilirim.. :)
ANILCAN- Misafir
Geri: Guilde KatıLım !
ANILCAN demiş ki:
Sadece Jupiter
jüpiter 4 senedir açık olan bir server değil, samimi şekilde kulllandıgını söylemen durumunu aklamıcaktır. katılım sartlarında acıkca belirtilmiştirki bot hack ve illegal programlar eternity guildinin kabul edemiyeceği durumlardır.. yeşim guildden ayrılalı yıl oldu nerdeyse. fs aradığımız class deil , uzun lafın kısası; olumsuz
Misafir- Misafir
Fs şu an için aradığımız bir class değil. lvl in ve itemlerin biraz daha iyi olsaydı ve güzel bi referansın olsaydı belki düşüncem farklı olurdu(yeşim guildden ayrılalı yıl oldu,ki bu guildde olsaydı bile yeterli referans sayılmazdı). Oyumu olumsuz olarak kullanıyorum.
Ayrıca form doldururken özen göstermemişsin. Herkesin karakteri kendine göre güzeldir,fakat bunu başvuru formunda bu şekilde yazman güzel olmamış.Benden önceki yorum yapan arkadaşın da dediği gibi jupiter açılalı 4 yıl olmadı ..
veANILCAN demiş ki:
2. Karakter Bilgileri
ANILCAN demiş ki:
Ayrıca form doldururken özen göstermemişsin. Herkesin karakteri kendine göre güzeldir,fakat bunu başvuru formunda bu şekilde yazman güzel olmamış.Benden önceki yorum yapan arkadaşın da dediği gibi jupiter açılalı 4 yıl olmadı ..
Misafir- Misafir
Diğerlerine katılıyorum olumsuz
NoleafClover- A.Master
Ya Charın classı FS derken MFS bu arada Hemde elime para geçtikçe itemlerimi dizmeye çalışıyorum...4 YIl demiişim Dedigim gibi bn uzun zaman oldu oyunu bıraktım serverın ne zmn açıldıgını dahı hatırlamıyorum yaklaşık oldugu için 4 yazmışım..Bunlar için Üzgünüm..
ANILCAN- Misafir
Ya Nedenki absord fln basarım yararım işe guilddeki herkez wimiki ? :S
ANILCAN- Misafir
ne yazık ki aradığımız kriterlere sahip değilsin. olumsuz
DarkForsaken- Admin
Öncelikli tercihimiz +150 lvl Class 10 ve üzeri Capella oyunculardır.
Bunun dışında oyun içerisinde olumsuz bir intiba bırakmamamış, iyi geçinebilen, eleştiriye ve bilgi paylaşımına acık bireyler olmanız da 2 taraf için avantaj olacaktır.
Ayrıca en önemli unsurlardan biri olan herhangi bot, hack, illegal program kullanıcısı olmuş olmanız veya geçmişte herhangi hırsızlık vs olaylarda bulunmanız Eternity guildinin kabul edemeyeceği durumlardır.
150+ Wizard - Force Archer öncelikli degerlendirilecektir.
quild katılım şartlarında sanırım var bunlarda titiz duruyoruz :)
Bunun dışında oyun içerisinde olumsuz bir intiba bırakmamamış, iyi geçinebilen, eleştiriye ve bilgi paylaşımına acık bireyler olmanız da 2 taraf için avantaj olacaktır.
Ayrıca en önemli unsurlardan biri olan herhangi bot, hack, illegal program kullanıcısı olmuş olmanız veya geçmişte herhangi hırsızlık vs olaylarda bulunmanız Eternity guildinin kabul edemeyeceği durumlardır.
150+ Wizard - Force Archer öncelikli degerlendirilecektir.
quild katılım şartlarında sanırım var bunlarda titiz duruyoruz :)
Misafir- Misafir
Çok yakında kendi lvlimde veya 1-2 lv. üstün bir FB yada Wİ bir class ile takas etmeyi düşünüyorum...Peki FB class olurmuydu sizin için?
ANILCAN- Misafir
atladığın nokta biz guildimize sadece alım yapmış olmak için oyuncu almayız. bize faydası dokunacak bir oyuncu olmalıdır. şu anki karakterin kriterleri karşılamazken sen char takasından bahsediyorsun. yeni bir karakteri kullanmayı öğrenmen çok uzun sürecektir. o yüzden sana tavsiyem kendini geliştirip tekrar başvuru yapmandır..
sorunun cevabı ise, bilgisiz olduğun müddetçe hangi charı kullandığının bir önemi yok..
sorunun cevabı ise, bilgisiz olduğun müddetçe hangi charı kullandığının bir önemi yok..
DarkForsaken- Admin
Yha daha önceden FB ve Wizard kuıllandım o yüzden tecrübem var..
ANILCAN- Misafir
kabul edilmemistir.
RaptoR- Admin
1 sayfadaki 1 sayfası