Eternity'e Katılmak
+2
DarkForsaken
SeZoTTo
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Eternity'e Katılmak
1. Kişisel Bilgiler
1.1. İsminiz
-Mert Arslan
1.2. Yaşınız
-19
1.3. Bulundugunuz şehir
-İstanbul
1.4. Meslek
-Üniversite Öğrencisi
2. Karakter Bilgileri
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
TheCyclone , 156 Level ForceShielder(Sword)(157 olmasına az kaldı)
2.2. Skill Ranklarınız
Dual Trans 160/160 her ikiside
2.3. Honour Rankınız
Class 11 %12(Şu anlık Knight)
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
Tita Armour Boot %16 , Basic Craft Level 6
2.5. Ekipmanınız hakkında bilgi veriniz.
Rol+2 Dual
Mithril Gloves Sword Amp in Slot
Mithril Boot Sword Amp in Slot
Mithril Crystal +6 %7 Sword Amp in Slot
Level 6 Garlie Pet ( max rate-2x crit rate-hp-def-s.amp in slot)
Mithril Blade +x %7 Sword Amp Alacağım(mithril gloves yüzünden param az kaldı ucuzada vermiyorlar,4-5 gün içinde alınır galiba)
Dual BOF+5
Dual Force Regen Earring +5
Amulet of pain +5
Osmium Armour Suit +6 %7 S.Amp 50HP
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
1,5 Yıldır Jupiterde.
3.2. Oynadığınız serverlar
Oyuna Mars'ta başladım ancak 60 level olduğumda bıraktım ve Jupitere Başladım.
3.3. Online süreniz ve oyuna girdiginiz zamanlar
Tatil olduğu zaman Full online,okul varken gelince ve gece online'im.Sınav zamanlarında belki biraz azalabilir ama önceden çalışmak beni oyundan alıkoymuyor.
3.4. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
ThanhKiemMon,UnChanged,RoyalFlush(sadece 1 hafta),Basher.
3.5. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
TKM Dağıldı biliyorsunuz,UC'den ayrılma sebebim Mert'le yani DahlBack ile RF'yi kurma isteğimizdendi.RF'de cok kısa kalmamın sebebi ise benim vaad ettiğim sadıklık karşısında verilen bir sözün tutulmamasıdır.Guild seçkin ve elit olacak herkes alınmayacak diye verdiğimiz karar zaman içinde yerini hırs ve honour aşkına bıraktı.Sonuç olarak kabul etmedim ve adam gibi bir şekilde ayrıldım.Son olarak Eternity beni kabul ederse Basher'dan ayrılma sebebim xlr8-salima-evolon-masterofme dışındaki arkadaşların bana yakınlık göstermemesi.Bu 4 kişi çok eski arkadaşım olmasına rağmen basher 4 kişiden ibaret değil.Zaman içinde aramızda bayağı soğuma oldu geriye kalan kesimle.
3.6. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
Hiçbir şekilde kullanmadım.Hatta 1 kişiyi yakalayıp rapor etmişliğim bile var.
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
-Oyunu stres atmak ve birşeyler başarmak için oynadığım için hiçkimse ile meselem olmadı.Ayrıldıgım her guildden kalan iyi dostlarım vardır.
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
-Karakterimi geliştirmek için öncelikle level ve honour kasarım savaşlar sayesinde.Ardından para kazanmak için EOD B1F ve Lake in Dusk dungeonları bana çok yarar sağlar.
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
Solo olarak 1 ara itemler tamdı mithril aşkına düşmeden önce solo Ft1'de chakrisi kesmiştim ama bitirememiştim(142 Level'de)Şimdi ise tek eksiğim kılıcım olunca onuda bitireceğim.Onun altında kalan her dungeon solodur benim için.
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
Uzunca bir süredir Gürman Abi Buddy Listimde.Ve oyundan konuşmuşluğum çoktur ve hala devam etmektedir.Bir ara DarkForsaken yani Emre Bey'le blade konusu için görüşmüştüm sonuca bağlanamamıştı.Onun dışında 2-3 kişi daha var oda yüzeysel olarak konusma.
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
-Eternity'e girmeyi aklıma sokan birçok sebep var.Mesela ilk aklıma gelen %100 Türk olması.Çünkü bundan önce her guildim yabancıydı, anlaşmakta biraz zor oluyordu.Ardından değişmeyen bir çekirdek yapıya sahip olması.Oyunu tam anlamıyla takib ettiğim günden beri ilk 5ten çıkmayan sağlam bir ekib olması.Oyunda herkesçe elit bir takım olarak görülmesi ve kendimi, kendimce buraya layık görmem.
Eternity için yetkili kişiler ne isterse imkanım el verdiğince yaparım.Her türlü ortamda bulunabilecek bir kapasitedeyim diye düşünüyorum.Dungeon,PK,Boss avı,Boss aramada bulunmak.Ve en büyük isteğim eğer kabul edilirsem Savaşlarda Eternity adına bringer olmaktır.
1.1. İsminiz
-Mert Arslan
1.2. Yaşınız
-19
1.3. Bulundugunuz şehir
-İstanbul
1.4. Meslek
-Üniversite Öğrencisi
2. Karakter Bilgileri
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
TheCyclone , 156 Level ForceShielder(Sword)(157 olmasına az kaldı)
2.2. Skill Ranklarınız
Dual Trans 160/160 her ikiside
2.3. Honour Rankınız
Class 11 %12(Şu anlık Knight)
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
Tita Armour Boot %16 , Basic Craft Level 6
2.5. Ekipmanınız hakkında bilgi veriniz.
Rol+2 Dual
Mithril Gloves Sword Amp in Slot
Mithril Boot Sword Amp in Slot
Mithril Crystal +6 %7 Sword Amp in Slot
Level 6 Garlie Pet ( max rate-2x crit rate-hp-def-s.amp in slot)
Mithril Blade +x %7 Sword Amp Alacağım(mithril gloves yüzünden param az kaldı ucuzada vermiyorlar,4-5 gün içinde alınır galiba)
Dual BOF+5
Dual Force Regen Earring +5
Amulet of pain +5
Osmium Armour Suit +6 %7 S.Amp 50HP
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
1,5 Yıldır Jupiterde.
3.2. Oynadığınız serverlar
Oyuna Mars'ta başladım ancak 60 level olduğumda bıraktım ve Jupitere Başladım.
3.3. Online süreniz ve oyuna girdiginiz zamanlar
Tatil olduğu zaman Full online,okul varken gelince ve gece online'im.Sınav zamanlarında belki biraz azalabilir ama önceden çalışmak beni oyundan alıkoymuyor.
3.4. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
ThanhKiemMon,UnChanged,RoyalFlush(sadece 1 hafta),Basher.
3.5. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
TKM Dağıldı biliyorsunuz,UC'den ayrılma sebebim Mert'le yani DahlBack ile RF'yi kurma isteğimizdendi.RF'de cok kısa kalmamın sebebi ise benim vaad ettiğim sadıklık karşısında verilen bir sözün tutulmamasıdır.Guild seçkin ve elit olacak herkes alınmayacak diye verdiğimiz karar zaman içinde yerini hırs ve honour aşkına bıraktı.Sonuç olarak kabul etmedim ve adam gibi bir şekilde ayrıldım.Son olarak Eternity beni kabul ederse Basher'dan ayrılma sebebim xlr8-salima-evolon-masterofme dışındaki arkadaşların bana yakınlık göstermemesi.Bu 4 kişi çok eski arkadaşım olmasına rağmen basher 4 kişiden ibaret değil.Zaman içinde aramızda bayağı soğuma oldu geriye kalan kesimle.
3.6. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
Hiçbir şekilde kullanmadım.Hatta 1 kişiyi yakalayıp rapor etmişliğim bile var.
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
-Oyunu stres atmak ve birşeyler başarmak için oynadığım için hiçkimse ile meselem olmadı.Ayrıldıgım her guildden kalan iyi dostlarım vardır.
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
-Karakterimi geliştirmek için öncelikle level ve honour kasarım savaşlar sayesinde.Ardından para kazanmak için EOD B1F ve Lake in Dusk dungeonları bana çok yarar sağlar.
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
Solo olarak 1 ara itemler tamdı mithril aşkına düşmeden önce solo Ft1'de chakrisi kesmiştim ama bitirememiştim(142 Level'de)Şimdi ise tek eksiğim kılıcım olunca onuda bitireceğim.Onun altında kalan her dungeon solodur benim için.
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
Uzunca bir süredir Gürman Abi Buddy Listimde.Ve oyundan konuşmuşluğum çoktur ve hala devam etmektedir.Bir ara DarkForsaken yani Emre Bey'le blade konusu için görüşmüştüm sonuca bağlanamamıştı.Onun dışında 2-3 kişi daha var oda yüzeysel olarak konusma.
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
-Eternity'e girmeyi aklıma sokan birçok sebep var.Mesela ilk aklıma gelen %100 Türk olması.Çünkü bundan önce her guildim yabancıydı, anlaşmakta biraz zor oluyordu.Ardından değişmeyen bir çekirdek yapıya sahip olması.Oyunu tam anlamıyla takib ettiğim günden beri ilk 5ten çıkmayan sağlam bir ekib olması.Oyunda herkesçe elit bir takım olarak görülmesi ve kendimi, kendimce buraya layık görmem.
Eternity için yetkili kişiler ne isterse imkanım el verdiğince yaparım.Her türlü ortamda bulunabilecek bir kapasitedeyim diye düşünüyorum.Dungeon,PK,Boss avı,Boss aramada bulunmak.Ve en büyük isteğim eğer kabul edilirsem Savaşlarda Eternity adına bringer olmaktır.
TheCyclo- Misafir
4.Madde yazmayı unutmuşum :)
4)Guild demek aynı şeyi başarmak isteyen insanların bir arada ortak amaçları doğrultusunda bulunmasıdır.Birlikte başarınca paylaşmak, tek yapanı takdir etmekdir.Sevgi ve saygı ortamının içinde yapılamayacak şey yoktur mantığıyla hareket eden sıcak bir ortamdır.Bana göre guild bu olmalı ve Eternity uzun süredir sapasağlam olduğuna göre bundan dahada iyi nitelikler taşıyordur.
TheCyclo- Misafir
Geri: Eternity'e Katılmak
ben sadece tek soru sorcam
diyelim ki guilde alindin ve seninle boss dolanmaya basladik ve karsimiza bu bahsettigin cok severim dedigin 4 arkadasinda biri veya birkaci geldi, ne yaparsin?
diyelim ki guilde alindin ve seninle boss dolanmaya basladik ve karsimiza bu bahsettigin cok severim dedigin 4 arkadasinda biri veya birkaci geldi, ne yaparsin?
SeZoTTo- A.Master
cevabım
Tabi ki o anki konuş ne gerektiyorsa onu.Ge.miş geçmişdir.Yani iş başka arkadaşlık başka desem daha doğru olur.
TheCyclo- Misafir
hmm o zaman benim icin katilmanda bi sorun yok(her ne kadar guilde alim kapali da olsa ve alimlar sadece wi ve fa classlar icin de olsa)
SeZoTTo- A.Master
öncelikle uzun zamandır gördüğüm en özenli formu doldurduğun için teşekkür ederim.
guildimize hali hazırda oynamayı ve karakterini iyi bilen bir fs alınması bizim için artı olacaktır. sürekli takip etmiyorum ama gördüğüm kadarıyla bu işin hakkını veren birisin. cabal ve cabalturkiye forumlarından da az çok tanıyorum seni. çabuk dolduruşa gelmen dışında bir eksikliğini görmedim diyebilirim. en azından saygılı tartışmayı biliyorsun (bkm hakkında tartışmalarımızdan hatırlıyorum) ayrıca bulunduğun ortama sadıksın ve benim gözümü korkutan tekşey bu. zamanında mertlerle aynı ortamda uzun süre bulundun ve mert bizim en fazla sorun yaşadığımız oyunculardan biri. umarım ileride bu bizim açımızdan bir sorun oluşturmaz.
buraya kadar oyum olumludur. sebebini bilmiyorum ama içimden bir ses güvenimizi boşa çıkartmayacağını söylüyor umarım öyle de olur..
guildimize hali hazırda oynamayı ve karakterini iyi bilen bir fs alınması bizim için artı olacaktır. sürekli takip etmiyorum ama gördüğüm kadarıyla bu işin hakkını veren birisin. cabal ve cabalturkiye forumlarından da az çok tanıyorum seni. çabuk dolduruşa gelmen dışında bir eksikliğini görmedim diyebilirim. en azından saygılı tartışmayı biliyorsun (bkm hakkında tartışmalarımızdan hatırlıyorum) ayrıca bulunduğun ortama sadıksın ve benim gözümü korkutan tekşey bu. zamanında mertlerle aynı ortamda uzun süre bulundun ve mert bizim en fazla sorun yaşadığımız oyunculardan biri. umarım ileride bu bizim açımızdan bir sorun oluşturmaz.
buraya kadar oyum olumludur. sebebini bilmiyorum ama içimden bir ses güvenimizi boşa çıkartmayacağını söylüyor umarım öyle de olur..
En son DarkForsaken tarafından Salı Ağus. 04, 2009 9:48 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
DarkForsaken- Admin
Emre hocama katılıyorum.Malesef dayı soyuldu ve fs oynamayı bıraktı,bu yüzden bossta olsun tg de olsun işini bilen bir fs ye ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.Benim oyum olumludur.Hayırlısı neyse o olsun :)
Misafir- Misafir
Forumu gayet özenli birşekilde doldurduğun için teşekkür ederiz.Aklıbaşında, oyunu bilen ve belli bir yere gelebilmiş insanları aramızda görmek bizide mutlu eder.Benim oyumda olumlu dur.
NoleafClover- A.Master
Fs olması,anlattığı şeyler güzel ve olumlu olması kendisi için +
Son zamanlarda en çok fs dungeon charımıdır en azından bizim quild için tartışmalarında son koyacak bi yapıya sahip olduğunu düşünüyorum oda bi +
En son royalfail le bi tartışma yaşadın sebebini ve ne gibi konular olduğunu az çok söyleyip beni bilgilendirirsen sevinirim.(İster burdan ister oyun içinden farketmez.)
Emre 'nin dediği gibi çabuk dolduruşa gelen birisin ,bu gidip eternity li biri nasıl tüm server a hükmedip hakkında nasıl atılıp tutuluyorsa umarım sende öyle biri olmak için eğer ışık varsa oyum evet olumlu.(Bu arada yapılan yorumlar ağzından çıkarken eskiden hürdün bi topluluğu temsil edeceksin hem kendin için hem quildini düşünerek hareket etmelisin,eğer gelirsen.Guild içi quild içinde kalır ne bizim başkaları tarafından pohpohlanmaya nede böyle bi durum için gaza ihtiyacımız var başkalarının ne düşündü ne söylediğ değil senin quildin için yapacağın önemlidir.Bunlar dahada ayrıntı girer zamanla tabiki:D )
Son zamanlarda en çok fs dungeon charımıdır en azından bizim quild için tartışmalarında son koyacak bi yapıya sahip olduğunu düşünüyorum oda bi +
En son royalfail le bi tartışma yaşadın sebebini ve ne gibi konular olduğunu az çok söyleyip beni bilgilendirirsen sevinirim.(İster burdan ister oyun içinden farketmez.)
Emre 'nin dediği gibi çabuk dolduruşa gelen birisin ,bu gidip eternity li biri nasıl tüm server a hükmedip hakkında nasıl atılıp tutuluyorsa umarım sende öyle biri olmak için eğer ışık varsa oyum evet olumlu.(Bu arada yapılan yorumlar ağzından çıkarken eskiden hürdün bi topluluğu temsil edeceksin hem kendin için hem quildini düşünerek hareket etmelisin,eğer gelirsen.Guild içi quild içinde kalır ne bizim başkaları tarafından pohpohlanmaya nede böyle bi durum için gaza ihtiyacımız var başkalarının ne düşündü ne söylediğ değil senin quildin için yapacağın önemlidir.Bunlar dahada ayrıntı girer zamanla tabiki:D )
Misafir- Misafir
ben arkadaşı tanımıyorum.ancak formu özenli doldurmuş düşünce yapısı bizimle örtüşüyor gibi guildin de 2-3 fs ye ihtiyacı yok degil olumlu
LorD- Completer
NoleafClover demiş ki:Forumu gayet özenli birşekilde doldurduğun için teşekkür ederiz.Aklıbaşında, oyunu bilen ve belli bir yere gelebilmiş insanları aramızda görmek bizide mutlu eder.Benim oyumda olumlu dur.
bu adam yorum yapmayi biliyoya Fs sıkıntısı var olumlu+
Misafir- Misafir
Cevaplarım
Yorumlarınız için çok teşekkürler.Herşeyin bir sebebi vardır ve buradanda açıklayabilirim oyundanda.Mert'le tam aramızda olmasa bile guild içindeki mesele şudur :
Herşey normal akşam actım cabal'ı.Bi baktım guild dolmuş.Abi dedim ne iş bu kadar insan yarısı proc yarısı capella.Sen rahat ol onları ayarlıcaz dedi.İşte dediğim 1 hafta süre icerisinde bende o gelenleri istemediğim için kıl kıl konuştumki biz atmadan çıksınlar baktım adamlarda böyle bi yüzsüzlük var.Biraz daha sabredeyim dedim ve bıçak kemiğe dayandı derler ya, birde berderk drobu için küfr etti 2-3 kişi oda bana yetti zaten(dropun kötülüğü değil kim aldı hesabı)Ve dedim benden buraya kadar arkadaşlar.Hepinize hayırlı oyunlar dedim ve cıktım tüm mesele budur.Ayrıca bugüne kadar 1 allahın kulu ile tartısma yasamadım.Zaten sık guild degistiren biri degilimdir.en az bu RF'de kaldım işte gerisi hep 2-3 ay süreli.Ama Eternity kabul ederse oyun bitene kadar tek guildim olarak kalacaktır :)
Herşey normal akşam actım cabal'ı.Bi baktım guild dolmuş.Abi dedim ne iş bu kadar insan yarısı proc yarısı capella.Sen rahat ol onları ayarlıcaz dedi.İşte dediğim 1 hafta süre icerisinde bende o gelenleri istemediğim için kıl kıl konuştumki biz atmadan çıksınlar baktım adamlarda böyle bi yüzsüzlük var.Biraz daha sabredeyim dedim ve bıçak kemiğe dayandı derler ya, birde berderk drobu için küfr etti 2-3 kişi oda bana yetti zaten(dropun kötülüğü değil kim aldı hesabı)Ve dedim benden buraya kadar arkadaşlar.Hepinize hayırlı oyunlar dedim ve cıktım tüm mesele budur.Ayrıca bugüne kadar 1 allahın kulu ile tartısma yasamadım.Zaten sık guild degistiren biri degilimdir.en az bu RF'de kaldım işte gerisi hep 2-3 ay süreli.Ama Eternity kabul ederse oyun bitene kadar tek guildim olarak kalacaktır :)
TheCyclo- Misafir
öncelikle forumu ozenle doldurdugun icin tesekkurler.
bir kac sorum olacak yanitlarsan sevinirim.
procyon tarafindaki arkadaslarinla karsi karsiya gelindiginde sorusunu geciyorum onu cevaplamissin.samimiyetine inaniyorum..
sorum oblivionla ilgili olacak..
onlara hala tahammül edemeyip pk mi aciorsun? bilindigi gibi oblivionla müteffikiz..kafama takilan nokta bu oldu..sahsin hakkinda bilgi sahibi degilim.o yuzden yorum yapmak istemedim bu arkadas iyidir veya kötüdür diye . zaman herseyi gosterecektir zaten...
bir kac sorum olacak yanitlarsan sevinirim.
procyon tarafindaki arkadaslarinla karsi karsiya gelindiginde sorusunu geciyorum onu cevaplamissin.samimiyetine inaniyorum..
sorum oblivionla ilgili olacak..
onlara hala tahammül edemeyip pk mi aciorsun? bilindigi gibi oblivionla müteffikiz..kafama takilan nokta bu oldu..sahsin hakkinda bilgi sahibi degilim.o yuzden yorum yapmak istemedim bu arkadas iyidir veya kötüdür diye . zaman herseyi gosterecektir zaten...
Misafir- Misafir
oke tamam saol az çok tahmin ediyorum sebepleri komik tipler eğlenirim sık sık:d
Misafir- Misafir
cevap
Zamanında öyle şeyler yazmış olmam doğaldır.Çünkü diğer player'lara karşı güçsüzdüm ve hırslıydım bu hırsımda hırçınlığa sebep oluyordu.Artık böyle bir kaygım yok.Ayrıca insanları sevgi değil saygı bir arada tutar.O yüzden Eternity kimle ol derse destek ver yada saldır derse emir demiri keser şeklinde gücümün yettiğince uygularım.Oblivion dert değil.DA'da capella oldugu için baya konuşmuşluğum bile var oblivionla :)
TheCyclo- Misafir
Bu aralar işlerimden dolayı pek oyuna giremiyorum netimde de bi sorun var ve bunuda halletmeye çalışıyorum. Pek söz hakkı şu an için kendimde bulamıyorum guild alımlarında ama yinede düşüncelerimi belirtmek istedim.
Seninle bi kaç tartışmamız olmuştu forumda. Çok hırslı bi yapın var aklına gelenide düşünmeden yada düşünerek yazabiliyosun. Forumdaki bi kaç kişi ile de tartışman olmuştu diye hatırlıyorum. Eternity her zaman aile yapısını korumayı bilen bi guilddir. Bu huylarının aile ortamına zarar vermemesi dileği ile ve FS eksikliğini oyunculuğunu az çok bildiğimden dolayı karşılayacağını tahmin etmem üzerine oyumu OLUMLU olarak kullanıyorum.
Seninle bi kaç tartışmamız olmuştu forumda. Çok hırslı bi yapın var aklına gelenide düşünmeden yada düşünerek yazabiliyosun. Forumdaki bi kaç kişi ile de tartışman olmuştu diye hatırlıyorum. Eternity her zaman aile yapısını korumayı bilen bi guilddir. Bu huylarının aile ortamına zarar vermemesi dileği ile ve FS eksikliğini oyunculuğunu az çok bildiğimden dolayı karşılayacağını tahmin etmem üzerine oyumu OLUMLU olarak kullanıyorum.
Crave- Completer
arkadası resmi forumdaki fevri çıkışlarından hatırlıyorum o sebepten alındığı taktirde guild içinde bu tip çıkıslar konusmalar yoruumlar içinde olmamasını istiyorum. Onun dısında benim içinde bir problem yoktur.
LasTTango- Transcender
foruma gösterdiği özen kesinlikle gözden kaçmıyor ve guild içinde sağlam bir fs ye ihtiyaç var diyebiliriz item olarakta çok iyi benim oyum olumlu
Misafir- Misafir
Son Durum
Biliyorum çok sabırsızım hatta kafanızı şişirdim ne zaman cevap gelecek, sonuç belli olacak diye ancak bu sabırsızlığım biraz heyecan birazda mutluluktan
Yakında Gürman abi beni ya böyle yapacak --> yada böyle --> (çok yazdım çünkü ona)
Ayrıcada Transmuteri aldım.Katılırsam 1 hafta beklemeyeceğim Capella olmak için.
İyi akşamlar hepinize.
Yakında Gürman abi beni ya böyle yapacak --> yada böyle --> (çok yazdım çünkü ona)
Ayrıcada Transmuteri aldım.Katılırsam 1 hafta beklemeyeceğim Capella olmak için.
İyi akşamlar hepinize.
TheCyclo- Misafir
guild alımı onaylanmıştır. hayırlı olsun :)
DarkForsaken- Admin
1 sayfadaki 1 sayfası