solo penna
+3
Erkan
DarkForsaken
RaptoR
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
solo penna
En son RaptoR tarafından Salı Ocak 27, 2009 6:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
RaptoR- Admin
Geri: solo penna
yatmış kamuran pohahah
neyse sıra bende de önce penna bulmak lazım :P
neyse sıra bende de önce penna bulmak lazım :P
DarkForsaken- Admin
Ellerine SagLık gurman SanKi Bazı Yerlerde Pota BasmamıSSın Gibi GeLDi :) yokSa AsLa Yatmazdın ;)
Erkan- Completer
peh sinan koysa nolacak adam tirnak acio oto atak birakip sicmaya gidio emek mi var ?
RaptoR- Admin
dikket argo yok oncelikle (ewqgyWEQEWQEWQEWQEQW) banane olum her charin avantaj ve dezavantajları var bende kullnıyorum ona bakarsan 170 lwl adam kral diye adlandıralan adam ceyrek can birakıyor 2 bm de ben tam tersi madem o kadar kolay buyrun:P kolaylıklarıda var elbet bunada birsey demiyoruz zaten^^
Misafir- Misafir
ulan insafsız sen bm1 basınca hp 2 katı olmuo mu? hırbocan seni
ayrıca vamp kullanıyorsan bm1 daha faydalı ki bu durumda bizim tırnaklar avantajını yitiriyor ;)
ayrıca vamp kullanıyorsan bm1 daha faydalı ki bu durumda bizim tırnaklar avantajını yitiriyor ;)
DarkForsaken- Admin
bide ben keseyimde o zaman görün :P
LadyHeaven- Novice
peh sinan koysa nolacak adam tirnak acio oto atak birakip sicmaya gidio emek mi var ?
Zuahahhaha aynen öle yapiyor
Zuahahhaha aynen öle yapiyor
Misafir- Misafir
banane olum all alla bırakınlem pesımı ne oldu kıskanma kokusu almaya basladım offffffffffff
En son xKarAmeLx tarafından Perş. Ocak 29, 2009 11:39 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir- Misafir
sinan senden solo pluma istiyoruz :)
Crave- Completer
senin videoya bakarken gördüm 2 kisi pluma kesiyolardi o ne öyle be heal yok bisey yok ama 2side 170 lwldi o ayri mesele
Misafir- Misafir
alla alla kötü kadermis. ayni anda 2 skill ationuz daha ne. utanin ikinizde su video yüzünden
bunu yapacak gücüm var ama sizin 2 skill ayni anda atmaniz, bl nin tirnagi , fa nin tabancasi , wa nin lancer i gibi seri bisey olmamasindan dolayı kesemiyorum. siz bunları yapamıyorsanız esseksiniz.
bu arada emre vamp demisin o vamp sadece seri vuruslara sahip charlarda ise yario. ben gm atarken 4 sn comp atarken 3 sn gecio toplam 7 sn de o pena bana 2 3 kere vuruo desek ve ben 7 sn de sadece 2 hp hp steal yapabiliyorken nasil ise yarasın ? bide sana soru sen vamp tak 7 sn de kac tirnak darbesi atiosun bi söyle bakalim. benden daha fazla hp cekecegin tartisilmaz. 160 lvl üstü 900 atack üstü 45 ampli 125 cd li bi fb bi penada rezil oluosa ve tank kesemiosa tamamen bm2 eksikligidir. bm1 le hic kiyaslama derim.
bunu yapacak gücüm var ama sizin 2 skill ayni anda atmaniz, bl nin tirnagi , fa nin tabancasi , wa nin lancer i gibi seri bisey olmamasindan dolayı kesemiyorum. siz bunları yapamıyorsanız esseksiniz.
bu arada emre vamp demisin o vamp sadece seri vuruslara sahip charlarda ise yario. ben gm atarken 4 sn comp atarken 3 sn gecio toplam 7 sn de o pena bana 2 3 kere vuruo desek ve ben 7 sn de sadece 2 hp hp steal yapabiliyorken nasil ise yarasın ? bide sana soru sen vamp tak 7 sn de kac tirnak darbesi atiosun bi söyle bakalim. benden daha fazla hp cekecegin tartisilmaz. 160 lvl üstü 900 atack üstü 45 ampli 125 cd li bi fb bi penada rezil oluosa ve tank kesemiosa tamamen bm2 eksikligidir. bm1 le hic kiyaslama derim.
RaptoR- Admin
evet o vamp olayını geçen gün erken saatte girdiğimde (hani senin beni sezo sandığın) penna ile denedim. hp doldurmasına dolduruyor ama atak baya düşüyor. tabi bm2 basıp 5-6 tırnak darbesinden sonra dc yemem ve zaten olmayan spmi iyice harcamam yüzünden ne yazık ki solo kesmeyi deneyemedim -.-"
DarkForsaken- Admin
wa lancer seri olayını geciceksin o komple playerın cambazlıgıyla alakalı coksa wa en yawas char bana göre cabalda
Misafir- Misafir
yakısır gürman bakma sen bunlara yatmasan güzel video olurmus :) yattığın için 8.5
bide bufflarını basmamıssın neden?
bide bufflarını basmamıssın neden?
LasTTango- Transcender
Apo sen ne zman kescen bu pennayı solo. 120 lvl bl ler solo kesmeye başladı..
Crave- Completer
poahahah 120 de pf gitmek azim istio tabi bu azmi tebrik edebilirim
RaptoR- Admin
ne sazansiniz hemen atliyonuz lem :P
LadyHeaven- Novice
RaptoR- Admin
paşa sende hiç mi yavaşlama olmuyor lan video alırken? takır takır combo yapıosun..ben video alırken kare kare oynuyorum oyunu ühü
neyse bu seferki iyi olmuş ama extor ve bof arası biraz daha fazla geçiş yap..amp düşmesi yaramamış :)
neyse bu seferki iyi olmuş ama extor ve bof arası biraz daha fazla geçiş yap..amp düşmesi yaramamış :)
DarkForsaken- Admin
videoyu görünce için sızladı birden nede yakisikliymis raptor kamil mamilmiş ama raptorrrrrrrrrrrr kiz raptorrrrr dag gibi oglanı yedin
CaKMaKCi- beginner
1 sayfadaki 1 sayfası