Eternity Guild Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Başvuru Formu

3 posters

Başvuru Formu Empty Başvuru Formu

Mesaj tarafından K0NAN Salı Şub. 17, 2009 11:17 pm

1. Kişisel Bilgiler

1.1. İsminiz
Onur
1.2. Yaşınız
19
1.3. Bulundugunuz şehir
İstanbul
2. Karakter Bilgileri

2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
K0NAN / Class (FB) / 146 LVL
2.2. Skill Ranklarınız
Magic ve Sword Trans
2.3. Honour Rankınız
7
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
Craft aramid seviyesinde. Henüz başlamadım diyebiliriz
3. Geçmişe ait bilgileriniz.

3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
2 Yıl oynadım.
3.2. Oynadığınız serverlar
Jupiter
3.3. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
Turkuaz
3.4. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
Oyunu 1 yıl gibi bir süre ÖSS için bırakmıştım. Döndüğümde guildim eski ortamını kaybetmişti.
3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
Olmadım
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
Tartışma gibi kavga gibi bir mesele olmadı.
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
Canım sıkkın olduğunda sırf muhabbet edebilmek için bile oyuna gireceğim nitelikte insanlarla olacağım bi guild olmalı. Yardım gerektiğinde arkadaş dediğimiz guild üyeleri 15 dk fazla exp kasabilmek için bizi yalnız bırakmamalı, bizde bırkmamalıyız tabi. Exp ve puanlar bişeylerden daha önemli olmamalı.
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
Öncelikle bulabileceğim en iyi itemleri bulurum. Sonra seviye kasarım, seviyeyle birlikte gerekli görev ve classları yükseltirim. Daha sonra da craft yapmak en iyisi olur
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
Genelde PF ve MF de kasarım tek başıma yada arkadaşlarımla. Dungeona girerim party olarak.
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
Muhabbet ettiğim bikaç arkadaş vardı ama uzun zaman oldu, hala oradalar mı bilemiyorum
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
Geçmişi olan bi guild. Soğukluk olmayan bi ortam bulacağımı umduğum içni geliyorum. Kendi seviyeme uygun kasıp görevlerde ortaklaşa yardımlaşabileceğim bi yer. Elimden gelen herşeyi yaparım tabi ki.

K0NAN
Misafir

Başvuru Formu Empty Hatırlatma

Mesaj tarafından K0NAN Salı Şub. 17, 2009 11:28 pm

Arkadaşlar oyun içinde konuşmak isteyenler olursa yada buddy eklemek isteyen olursa diye hatırlatmak isterim, dikkatinizden çakmış olabilir. Nickim olan K0NAN adının yazılışında o harfi değil 0(sıfır) kullanılmakta. Teşekkürler

K0NAN
Misafir

Başvuru Formu Empty Geri: Başvuru Formu

Mesaj tarafından Azorka Çarş. Şub. 18, 2009 2:06 am

konan oyunda bi kaç kere pm attin ama bi turlu konuşamadık :). akşamki lagdan paso dc lag ne oynadigimizdan ne durdugumuzdan bişe anlamadik, bi kaç kere geri pm atayim dedim sen atiyorsun ben geri atamiyordum lagdan dolayi :S.
Azorka
Azorka
Admin
Admin

Mesaj tarafından DarkForsaken Çarş. Şub. 18, 2009 9:47 am

şu an için mevcut alımlarımız WA ve WIZ karakterleri üzerinde. bu özelliklerde bir karaktere sahip değilsen ancak referans gösterilerek alım yapılabilir.

şimdilik oyum olumsuz..
DarkForsaken
DarkForsaken
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Şub. 18, 2009 10:47 am

referansdan çok insanlar baştan kendini belli eder duruşları konuşmaları dikkatimi çeker de
kararsızım sebebi eski quildin çekimser bırakıyor aynı kafa yapısı daha sonra acaba belirir mi yada onlardan biri olma ihtimali nedir? Cool

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Şub. 18, 2009 2:08 pm

guildin FB eksigi varmi bilmiyorum WA ve Wİ üzerinde yogunlasma ve alimlar o yönde devam etmeli olumsuz

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından K0NAN Çarş. Şub. 18, 2009 2:36 pm

Eski guildimde anlaşamadığım kimse yoktu. Kötü diyeceğim kimse de yoktu, sadece eskisi kadar güven olmadığını sezdim ve bunun bana göre olmadığını anladım. Hala, her bi eski guildimdeki insanlara yaşıtımsa kardeşim büyüğümse abim gözüyle bakarım. Her hangi bi sorun yada problem yoktu, çekimser olmanızı gerektirecek.

Azorka aynı dediğin gibi attım ama bir türlü konuşamadık malesef, denk gelirsek konuşuruz umarım :)

Referans olarak, beni tanıyan kişiler, Turkuaz guildi sahibi ilker sönmez (xxxilkersnmzxxx)'e nasıl biri olduğumu sorarsanız gerekli yanıtı alacağınızı düşünüyorum.

Ayrıca belki hatırlarsınız, Turkuaz guildinin bir önceki adı AzKuruAzPilav'dı. o adı da ben bulmuştum yaklaşık 4-5 ay olmuş isim değişeli.

Azorka GA olduğu zamanlarda uzun uzun konuşmuştuk ama o hatırlar mı bilemem, savaş hakkında taktik üstüne muhabbetimiz olmuştu bir kaç defa.

Wi ve Wa alımınız var anlıyorum, ama iyi bir chara sahip olduğumu düşünüyorum bekleneni karşılayacağına eminim. Olumsuz yanıtlarınızı olumluya çevirmek için gerekli cevapları verebilirim sorularınız doğrultusunda, tekrar teşekkürler.

K0NAN
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Şub. 18, 2009 2:43 pm

zaten o dedigin kisiyi sewmem etmem ne de muhattap olmam

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından DarkForsaken Çarş. Şub. 18, 2009 2:51 pm

K0NAN demiş ki:Referans olarak, beni tanıyan kişiler, Turkuaz guildi sahibi ilker sönmez (xxxilkersnmzxxx)'e nasıl biri olduğumu sorarsanız gerekli yanıtı alacağınızı düşünüyorum.

üzgünüm ama referans verdiğin kişi bize zamanında abi diyen şimdiyse ağzına geleni sayan birisi..referans olarak onu verdiğine göre düşünce olarak da benzeştiğinizi düşünüyorum..

oyum kesinlikle olumsuz...
DarkForsaken
DarkForsaken
Admin
Admin

Mesaj tarafından K0NAN Çarş. Şub. 18, 2009 2:53 pm

Aranızda ne geçti bilemem ama bana genel olarak oyunu öğreten ve beni öğrenebileceğiniz tek kişi o'dur oyunda.

Benim olmadığım sürede bi problem mi oldu bilmiyorum iki guild arasında ama eğer alırsanız beni alacaksınız, benimle bi probleminiz yoksa da eski guildimle de aramda sorun olmadığı için bi sorun teşkil etmemesi gerek diye düşünüyorum

Tabi guild üyeleri olarak oy hakkı sizin ve karar hakkı da guild master'ın..

K0NAN
Misafir

Mesaj tarafından K0NAN Çarş. Şub. 18, 2009 3:05 pm

Aranızda ne geçtiğini tekrar ediyorum, bilmiyorum. Ben oyunun büyük detaylarını ve en zor zamanlarını ilker abim sayesinde atlattım. Bana bir zararı, bi hatası bi yanlışı olmamış bana her zaman bi menfaati olmaksızın destek ve yardımcı olmuştur, gerçek bir abi gibi.

Ben başvurumu objektif bakacağınızı ve pozitif yaklaşımlarınız olduğunu düşünerek yapmıştım, benimle yaşanmamış bi problemle beni suçlayacağınızı düşünerek değil.

Aynı annenin 2 çocuğundan, birisi katil birisi ise hakim olabilirken, böyle farklılıklar varken hayatta bu kadar önyargılı bakmanız garibime gitti, lakin yapmadığım bişeyle suçlu muamelesi gördüğümü düşünüyorum ve bu ne kadar doğru?

Ben başvuruma, benim başvurum olarak bakmanızı rica edicem sizden.

Anlatmaya çalıştığım detayı anlatabilmişimdir umarım

K0NAN
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Şub. 18, 2009 3:13 pm

peki soru soracam bu soru karşısında bana cevap ına gore belki olaylar çok hayırlı da olabilir hayırsızda cevap i bekliyorum.

turkuaz pk quildimiz ve gördüğümüz yerde pk kesinlikle yapılacaktır bosları elinden alınacaktır bu sen bile bos ararken bulsan bunu sen yapacaksın yaparmısın??????????

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından DarkForsaken Çarş. Şub. 18, 2009 3:14 pm

daha dün akşam senin guildin ile birbirimize girdik sanırım bundan haberin yok :)

peki şöyle söyleyeyim..diyelim ki guilde alındın ve bossda eski guildine denk geldik..biz pk açmakta tereddüt etmeyiz..ya da mob çekmekte..sen tereddüt eder misin? bence edeceksin..bu durumda da bize faydan değil zararın olur..
DarkForsaken
DarkForsaken
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Şub. 18, 2009 3:29 pm

Yanlış bir referans, aradıgımız class larda katılım şartlarında açıkça belirtilmiştir..bu durumda olum olumsuz....

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından K0NAN Çarş. Şub. 18, 2009 3:31 pm

Yaşanandan haberim yok ben yaklaşık 4-5 gündür guildsiz geziyorum, yada bazı yabancı guildlere girip ingilizcemi geliştirmeye çalışıyorum :)

İnkar etmenin manası yok, onları hep sevdim hep te sevicem, ben onlara pk açamam, lakin düşmanım değil her biri hala dostum benim.

Ayrıca ben aramızdaki bağ'a güvenerek şöyle diyebilirim, bizi birlikte boss keserken görürlerse, benim olmamın hatrına bulaşmadan server değiştireceklerine adım gibi eminim.

Ama illa da pk açmak bi kuralsa görülen yerde ben bana pk açılmasını ve öldürülmeyi tercih ederim.

Şöyle bi parantez açmak istiyorum..

Siz şimdiki guildinizden çıksanız kavga ederek, başka bir guilde girseniz ve 1 ay sonra boss'ta tartıştığınız ve açıkçası sizi o olayda desteklemeyen bir arkadaşınızı dahi gördüğünüzde PK açamazsınız. haksız mıyım?

3 ay sonra guildden çıktığınızda Azorkayı canı az bi biçidme boss keserken görmüş olsanız yada herhangi bir eski arkadaşınızı PK açabilir misiniz?

Bence siz de benim gibi açamazsınız, dostluk dediğimiz kavramı sizin de hemen bi kenara atamayacağınıza eminim. Haklı değil miyim?

K0NAN
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Şub. 18, 2009 3:34 pm

evet yasananlar bir yana senin class ın aradıgımız class değil şahsın adına yapılan bir yorum yok burda seni tanımıyoruz zaten..

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Şub. 18, 2009 3:36 pm

actım ve böyle olay cok oldu eğer emre arkadşımın dediği gibi bu işi yapamayacksan bye
ve biraz alıntı bi laf olacak ama iyi bildigime cenneti kötü bildigimi şunca zaman oyunda gösterdim kalkıp bundan sonra bu fikrimi de kimse değiştiremez eğer buraya gelmek ve kendini gelistirmek istiyorsan istenilen bazı şeyler var budur zaten ilker bana pk açsa ne olur oda ayrı konu.....

ewt eğer cvp ın hala geçerliyse dostum üzgünüm

thumbdown thumbdown thumbdown

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Şub. 18, 2009 3:39 pm

söylenildigi gibi Wİ ve WA dışında ki karakterlerde sağlam referans olmadikca üye alımı yoktur...

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından K0NAN Çarş. Şub. 18, 2009 3:41 pm

Peki o halde. OBjektif bakabilenlere teşekkürler, ama durup ta düşünmeden körü körüne, "kendi yapamayacağınız, bir dostluğu bi kenara atamayacağınız" olayı benden istiyenleri de kınıyorum.

Umarım bir gün bu duruma geldiğiniz de siz de eski dostlarınıza PK açamazsınız, saygılar..

K0NAN
Misafir

Mesaj tarafından DarkForsaken Çarş. Şub. 18, 2009 3:45 pm

K0NAN demiş ki:
Şöyle bi parantez açmak istiyorum..

Siz şimdiki guildinizden çıksanız kavga ederek, başka bir guilde girseniz ve 1 ay sonra boss'ta tartıştığınız ve açıkçası sizi o olayda desteklemeyen bir arkadaşınızı dahi gördüğünüzde PK açamazsınız. haksız mıyım?

3 ay sonra guildden çıktığınızda Azorkayı canı az bi biçidme boss keserken görmüş olsanız yada herhangi bir eski arkadaşınızı PK açabilir misiniz?

Bence siz de benim gibi açamazsınız, dostluk dediğimiz kavramı sizin de hemen bi kenara atamayacağınıza eminim. Haklı değil miyim?

açıkçası düşünce tarzın bize uygun..ama sen farklı cephedesin..Eternity guildinin özelliği her bir üyenin geniş bir ailenin bireyi gibi görülmesi ve eşit değer verilmesidir. bu bağlamda bizden kacga ederek ayrılanların sayısı 2 elin parmaklarını geçmez. bu şekilde ayrılanlar da başına geleceklere önceden kabul etmiştir ve bunu bende, azorkada, raptorda, karamelde, switchde ve diğerleri de çok iyi bilir..

özellikle şunu da belirtmek isterim. bu guildin bir kemik yapısı vardır ve bu yapıdaki kişiler 1 yıldan uzun süredir ayrılmaksızın birlikteydiler..

kişisel tavsiyem bu kadar değer verdiğin dostlarının yanından ayrılma. guild değişmek benimsendiğinden daha önemli bir olaydır. sadece oyun içerisindeki bir gruptan çıkmaktan öte arkadaş grubunun tümden değiştirilmesidir aslında. bu kadar sevdiğin ve güvendiğin arkadaşlarını neden bırakmak istediğini tekrar düşün..eğer atlatabileceğin şeylerse geri dön ve aralarında mutlu olmaya çalış..yok atlatamayacağın şeylerse o zaman tekrar gel ve tekrar konuşalım..ama şu halinle seni guildimize almamız hem bize hem sana ve dostluğuna zarar vericektir...
DarkForsaken
DarkForsaken
Admin
Admin

Mesaj tarafından K0NAN Çarş. Şub. 18, 2009 3:54 pm

Gerçekçi düşündüğünüz için ve beni de düşünerek yaptığınız bu son yorum için teşekkür ederim..

Ben tartışma olduğunu buradaki konuşmalardan öğrendim, bu bağlamda sizin kabul etmeniz hem size hem benim dostluklarıma zarar verebilirdi haklısınız..

İlgilenip zaman ayıran her arkadaşa da tek tek teşekkür eder, aranızdaki bu sorunun bitmesini temenni ederim :)

İyi oyunlar herkese.

K0NAN
Misafir

Mesaj tarafından RaptoR Perş. Şub. 19, 2009 2:22 pm

anlayisin icin cok tesekkurler zaman ne getirir bilemeyiz tabiki hergün olumlu olumsuz yeni gelismelerle karsi karsıyayiz. tavrimiz karsidan gördüklerimizle orantili bir sekildedir. herneyse iyi oyunlar dilerim. iyi oyunlar
RaptoR
RaptoR
Admin
Admin

- Similar topics