Guilde Basvuru
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Guilde Basvuru
1. Kişisel Bilgiler
HipNoTiC SheydanN
1.1. İsminiz
Rahman Yawuz
1.2. Yaşınız
27 18
1.3. Bulundugunuz şehir
SAKARYA SAKARYA
1.4. Meslek
Muhasebeci Öğrenci
2. Karakter Bilgileri
Bl 153 Level /// FB 152 Level
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
HipNoTiC(BL) SheydanN (FB) Clas Rank 16
2.2. Skill Ranklarınız
İki carda Dual Trans
2.3. Honour Rankınız
BL Clas 8 ///FB Clas 9
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
Bl de Craft yapmiyorum.FB de blade tita %100 de
2.5. Ekipmanınız hakkında bilgi veriniz.
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
2 Arkadasım 1 yıldır.
3.2. Oynadığınız serverlar
Jüpiter
3.3. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
Eterntyde bulunan arkdaslarimin ve ordaki ortamin güzelliği.
3.4. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
Yeterli aktiviteleri göremedim. Çok az online Oyuncu olmasi.
3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
Hiç bir sorun yasamadım.
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
Olmadi
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
Dostluk Paylasımcı Yardımcı olunmali.
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
Sürekli Dungeonlara boslara giderim v.s
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
FT1 FT2 EOD1 EOD 2 SOD
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
Blad3 BeBsS
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
Artık ezilmek istemediğimden. Herturlu Seyi Yapmaya Hazırım.
HipNoTiC SheydanN
1.1. İsminiz
Rahman Yawuz
1.2. Yaşınız
27 18
1.3. Bulundugunuz şehir
SAKARYA SAKARYA
1.4. Meslek
Muhasebeci Öğrenci
2. Karakter Bilgileri
Bl 153 Level /// FB 152 Level
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
HipNoTiC(BL) SheydanN (FB) Clas Rank 16
2.2. Skill Ranklarınız
İki carda Dual Trans
2.3. Honour Rankınız
BL Clas 8 ///FB Clas 9
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
Bl de Craft yapmiyorum.FB de blade tita %100 de
2.5. Ekipmanınız hakkında bilgi veriniz.
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
2 Arkadasım 1 yıldır.
3.2. Oynadığınız serverlar
Jüpiter
Eterntyde bulunan arkdaslarimin ve ordaki ortamin güzelliği.
Yeterli aktiviteleri göremedim. Çok az online Oyuncu olmasi.
3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
Hiç bir sorun yasamadım.
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
Olmadi
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
Dostluk Paylasımcı Yardımcı olunmali.
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
Sürekli Dungeonlara boslara giderim v.s
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
FT1 FT2 EOD1 EOD 2 SOD
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
Blad3 BeBsS
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
Artık ezilmek istemediğimden. Herturlu Seyi Yapmaya Hazırım.
HipNoTiC- Misafir
Geri: Guilde Basvuru
Abilerim önelikle bu Kisileri cok yakından tanıyorum birisi cok iyi abimdir digeride yakin bi arkdasimdir.Bildginiz gibi o fb benimdi onun bladerle degistirdik. simdi benim fb onda o arkadaslariminda burda aramizda bulunmasini istiyorum.Karar sizlerin. Cok guvenilir arkdaslardir.
Misafir- Misafir
yardımın için tesekkürler oğuz kardeşim 1-2 eksik dışında bilgiler doğru onlarida kendim tamamlıyım
Bl armour gloves lvl3 %82 de ayrıca basic craft lvl5 %100 fc75 bulduğum an dewam edeceğim
2 yıldır oynuyorum ancak 1 yıldır yoğunluk verdim
ciddi anlamda kaldiğim sadece Turkuaz var geriye kalanlar sadece 1-2 gün sürmüştür
Yeterli aktiviteleri göremedim. Çok az online Oyuncu olmasi. ek olarak paylaşımın sıkıntılı olması memberlerin sadece 1 elin parmağı kadarı paylaşım hakkında bilgi sahibi
Artık ezilmek istemediğimden. Herturlu Seyi Yapmaya Hazırım.(oğuzum beni kimse ezemez ben bu oyunu biryerlere gelmek için değil stres atmak için eğlenmek için oynuyorum karakterim ezilmiş yenilmiş bu beni üzmez ha hakkımın yenmesinden bahsediyorsan ben hakkımı vermediğim sürece kimse hakkımı yiyemez )
Guild için yapabileceklerime gelince online sürem oldukça iyidir craftlarimi geliştirdikten sonra yapabileceğim item katkısı artar onun haricindeki katkım dostluk arkadaslik ve yardimdir ki bu konuda çok iyi olduğumu düşünüyorum
Bl armour gloves lvl3 %82 de ayrıca basic craft lvl5 %100 fc75 bulduğum an dewam edeceğim
2 yıldır oynuyorum ancak 1 yıldır yoğunluk verdim
ciddi anlamda kaldiğim sadece Turkuaz var geriye kalanlar sadece 1-2 gün sürmüştür
Yeterli aktiviteleri göremedim. Çok az online Oyuncu olmasi. ek olarak paylaşımın sıkıntılı olması memberlerin sadece 1 elin parmağı kadarı paylaşım hakkında bilgi sahibi
Artık ezilmek istemediğimden. Herturlu Seyi Yapmaya Hazırım.(oğuzum beni kimse ezemez ben bu oyunu biryerlere gelmek için değil stres atmak için eğlenmek için oynuyorum karakterim ezilmiş yenilmiş bu beni üzmez ha hakkımın yenmesinden bahsediyorsan ben hakkımı vermediğim sürece kimse hakkımı yiyemez )
Guild için yapabileceklerime gelince online sürem oldukça iyidir craftlarimi geliştirdikten sonra yapabileceğim item katkısı artar onun haricindeki katkım dostluk arkadaslik ve yardimdir ki bu konuda çok iyi olduğumu düşünüyorum
HipNoTiC- Misafir
Öncelikle diyeceğim Turkuaz bizim pk guildimizdir... İleride bir günde olduda berderkte karşılaştık eski arkadaşlarım diye orda duygusal davranmayacaksin. Bu sölediğim kurala uyarsan benim icin guilddede tanıdığı olduğundan bir sakıncası yoktur. Yani oyun Olumludur
Misafir- Misafir
SÖZ KONUSU GUILD AKTİVİTESİ OLDĞUNDA SONUNA KADARA BUNUN DIŞINDA SADECE GUİLD İÇERİSİNDE ARKADAŞLIKLARI OLMAZ İNSANIN AKTİVİTE DIŞINDA GENE DOSTUM GENE DOSTUM :)
HipNoTiC- Misafir
LukeTR demiş ki:Öncelikle diyeceğim Turkuaz bizim pk guildimizdir... İleride bir günde olduda berderkte karşılaştık eski arkadaşlarım diye orda duygusal davranmayacaksin. Bu sölediğim kurala uyarsan benim icin guilddede tanıdığı olduğundan bir sakıncası yoktur. Yani oyun Olumludur
bu 1. şartım benimde ve en ufak fikrim yok seni bulunduğun guilde göre şuan yaparsam quilde kesinlikle giremezsin,o yüzden tanıyan seni bi kaç arkadaşımın fikri varsa onları bekleyecem yoksada oyum olumsuz olacak ne yazikki.
ayrıca oğuz ve semih kendileri güveneceğim bi konumda değiller zaten ne yazikki sebeplerinide kendileri biliyor.o yüzden daha bi sağlam kapı bulmanı tavsiye ederim...
Misafir- Misafir
guildimizde yeterince melee karakter var. ayrıca karamel ve luke'un söylediği gibi turkuaz hiç hazetmediğim bir guilddir. ve yine karamelin dediği gibi sağlam referans olması gerekiyor. ne yazık ki semih ve oğuz sağlam referans değiller..bu sebeple alımı tasvip etmiyorum...yine de başvuru için teşekkür ederiz..
DarkForsaken- Admin
wi dısında her karaktere oyum olumsuz.
LasTTango- Transcender
semih ve oğuzun referansları benim için önemli sevdiğim kardeşlerimdir ancak ben sağlam referans yapmak istesem zaten insan ilişkilerim sağlamdır clana girmedende bir çoğunuzla samimiyet kurabilirdim ancak özel bir çaba harcamadım gerekte yok sonucda guildi çatı olarak düşünürsek bu çatı altında olanlar sizlersiniz bende bu çatı altında olmak istediğimi bildirdim alıp almamak tartışma götürmezki sizin elinizde bana sadece kararınızı beklemek ve olduğu sekilde kabullenmektir he oyun içerisinde beni tam tanıyanlarda Turkuaz memberlerıdır guildler arası surtusme harıcınde bıreysel ilişkileriniz varsa beni onlardan daha rahat şekide öğrenebilirsiniz
HipNoTiC- Misafir
burası sadece guild başvurularının yapıldığı bir alandır. konuyla alakasız yerlere müdahale ettim. konuya dönün lütfen..
DarkForsaken- Admin
Sorulara cevabim muhabbet kapsamında değildi ama neyse
Cevaplanacak sorunuz varsa sabah 09:00 gece 01:30 aralığında sürekli Onlineyim
Cevaplanacak sorunuz varsa sabah 09:00 gece 01:30 aralığında sürekli Onlineyim
HipNoTiC- Misafir
HipNoTiC demiş ki:semih ve oğuzun referansları benim için önemli sevdiğim kardeşlerimdir ancak ben sağlam referans yapmak istesem zaten insan ilişkilerim sağlamdır clana girmedende bir çoğunuzla samimiyet kurabilirdim ancak özel bir çaba harcamadım gerekte yok sonucda guildi çatı olarak düşünürsek bu çatı altında olanlar sizlersiniz bende bu çatı altında olmak istediğimi bildirdim alıp almamak tartışma götürmezki sizin elinizde bana sadece kararınızı beklemek ve olduğu sekilde kabullenmektir he oyun içerisinde beni tam tanıyanlarda Turkuaz memberlerıdır guildler arası surtusme harıcınde bıreysel ilişkileriniz varsa beni onlardan daha rahat şekide öğrenebilirsiniz
Rahman sanirim isminiz.. Suan bekleyip diğer memberlerin fikirlerini yazmasini bekle istersen. Tamam güzel diyorsunuz Wi önceliklidir ama guildde bu ara online sayisinda bir düşüş var sanirim. Yaşı itibari ile (yazıldığına göre 27 yazıyor) bence bir sakıncası yoktur katılması için. Diğer guild memberleride yorumlarini yaparsa iyi olur. Belki daha önceden sürtüstüğün yada olay yasadiğin biri olabilir.. O yüzden diger memberlerin fikirleride önemli
Misafir- Misafir
güilde ne kadar online oldugu onemli deil bence ne kadr aktivitelere katilanlar war o onemli neyse benm de alinmasiindan yana oldugum karakter wi (oyum notr)
Misafir- Misafir
FB ve BL guildimizde yeterince mevcuttur.guildimize katkı sağlayacağını düşünmüyorum.daha onceki bulundugu guildle ilişkiler ortadadır..Oyum olumsuz..
Misafir- Misafir
yapılan yorumlara ve alınan kararlara göre ne yazikki senin adına kabul edilmemiştir,bizi tercih ettiğin için yinede teşekkür eder iyi oyunlar diliyoruz...
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası