Eternity Guild Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

thoht.thoht

+2
NoleafClover
LorD
6 posters

thoht.thoht Empty thoht.thoht

Mesaj tarafından basvuru C.tesi Mayıs 23, 2009 8:43 pm

. Kişisel Bilgiler

1.1. İsminiz

osman

1.2. Yaşınız

25

1.3. Bulundugunuz şehir

bursa

1.4. Meslek

ögrenci( muhasebe )

2. Karakter Bilgileri

155 wi

2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)

xthohtx (wi)

2.2. Skill Ranklarınız

dual trans

2.3. Honour Rankınız

9 %82

2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?

martial tit glowes 3 %8

2.5. Ekipmanınız hakkında bilgi veriniz.

mthrl set

3. Geçmişe ait bilgileriniz.

3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız

2 sene

3.2. Oynadığınız serverlar

jupiter

3.3. Online süreniz ve oyuna girdiginiz zamanlar

univ. olmadigi sürece online

3.4. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz

pars estergon lost

3.5. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.

pars dan dagilmasi sonucu.estergondan ise class dusuk oldugu icin class kasmak icin ayrldm proc oldum 15-20 gün kastm losta gectim baktım olmadi geri cap oldum

3.6. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)

yok olmadi

3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?

yok

4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?

birlik beraberlik .saygi sevgi

5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?

Ticaret ,Dungeon

6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?

sod eod party: berdek tank temple b1f .

7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?

luketr( ayhan ) orantez1 ( ahmet) midnightwolf (aytac) .

8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz

arkadaslarim ve yardimlasmanın olmasi güild icin ne gerekiyorsa yaprim sp atarım::)

basvuru
Misafir

thoht.thoht Empty Geri: thoht.thoht

Mesaj tarafından Misafir C.tesi Mayıs 23, 2009 8:47 pm

osman kardeşim gibi dir .eski güilden arkadasimdir estergondan güildimize cabuk alisacak yapidadir gelmesinde benim icin hic bir saknca yoktur oyum olmumludur

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından LorD C.tesi Mayıs 23, 2009 8:53 pm

hmm bu nick ile bir olay kulagimda anladigim kadariyla foruma basvuru yapmayi eziklik olarak görmüs arkadasimiz bide kendisinden dinlemek isterim...eğer yanlış duymuşsam affola..eğer yanlış duymuşsam referanslari benim için yeterlidir gerekli sorusturmayi yaptim oyum olumlu olur...
LorD
LorD
Completer
Completer

Mesaj tarafından Misafir C.tesi Mayıs 23, 2009 8:56 pm

Osman arkadaşımızı tanırım ve severimde benim oyumda olumludur

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Paz Mayıs 24, 2009 3:52 am

ben ısınamadım şahsına ilk sohbetimizde ne yazikki izlenimim hoş değildi. gerek yok diye düşünüyorum, yeterince wi ve adama sahibiz diye düşünüyorum

-olumsuz-

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından NoleafClover Paz Mayıs 24, 2009 3:59 am

bende gun içinde arasıra wi eksikliği yaşansada daha fazla wi ye ihtiyaç olmadığı yönünde düşünüyorum hele birde Sinan nahoş izlenimlere kapıldıysa oyum kesinlikle olumsuz
NoleafClover
NoleafClover
A.Master
A.Master

Mesaj tarafından Misafir Paz Mayıs 24, 2009 7:41 am

osman cok deger verdigim bir dostumdur...
kendisine her türlü güvenim sonsuzdur...
güilde girerse eminimki sizinde güveninizi ve sevgisini kazanacaktir oyum olumludur

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Paz Mayıs 24, 2009 7:42 am

Burda 4 arkadaşımız Osmanı tanıdığını söylüyor ve kefil oluyorlar..En azından deneyip zaman içersinde olacaklara bakabilirz derim..Şuan için oyum olumludur..

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından RaptoR Paz Mayıs 24, 2009 9:42 am

wizard sıkıntısı gün icerisinde belli saatlerde halen yasanabiliyor. bu ihtiyacı giderebilecek bir arkadas olarak görebiliriz osmanı. kendisiyle daha önceden sohbetimiz oldu. herhangi ters bir durumla karsılasmadım. yanlış hatırlamıyorsam yakın bir zamanda da bu guilde gelme düsüncesi olmustu fakat geri ceken ne idi, neden o noktadan sonra lost a gitti ve simdi tekrar eternity gelme düsüncesinde buna bir acıklaması var ise dinlemek isterim.
RaptoR
RaptoR
Admin
Admin

Mesaj tarafından LasTTango Paz Mayıs 24, 2009 1:54 pm

ayhan,ahmet ve midnight referasns vermesi yeterlidir bence önyargılı davranmayıp denemeye deger diyeyim olumludur.
LasTTango
LasTTango
Transcender
Transcender

Mesaj tarafından Misafir Paz Mayıs 24, 2009 2:57 pm

yeterince wi war diyoruz ama lazim olunca ortada wi olmuor bnce olumlu

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Crave Ptsi Mayıs 25, 2009 7:53 am

Bursada hangi ilçedesin ?
Crave
Crave
Completer
Completer

Mesaj tarafından DarkForsaken Ptsi Mayıs 25, 2009 2:57 pm

NoleafClover demiş ki:bende gun içinde arasıra wi eksikliği yaşansada daha fazla wi ye ihtiyaç olmadığı yönünde düşünüyorum hele birde Sinan nahoş izlenimlere kapıldıysa oyum kesinlikle olumsuz

daha fazlasına gerek yok..

olumsuz
DarkForsaken
DarkForsaken
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Mayıs 25, 2009 3:38 pm

SwitchbladeKitty demiş ki:Burda 4 arkadaşımız Osmanı tanıdığını söylüyor ve kefil oluyorlar..En azından deneyip zaman içersinde olacaklara bakabilirz derim..Şuan için oyum olumludur..

Osman arkadaşımızı 2 aydır tanıyorum proc olmadan önce.. Ve o günden beri daima mesajlaşıır konuşuruz. Herhangi bir hatasini görmedim tam tersine su oyunda guild dışında konuştugum ve buddy de ekli olan nadir insanlardan birisidir. (Herkesi buddy e eklemeyi sevmem)Her online olduğunda slm verir muhabbet ederiz ve guild e yararlı olacağınada inanıyorum. Ben yardinci olayim gurmanin sorusuna. Capella iken ben bunu gild e davet etmiştim başvur diye ama arkadaşlarının çogu proc olduğundan ve benlede cok ileri muhabbeti olmadığından o ara eski arkadaşlarını secmişti. Kim olsada öle yapar zaten bi yerde arkadaşların bi yerde yeni tanıştığın insanlar.. Lost guild indede aradığını bulamadı ve cap olmaya karar verdi.
Ben yine dedim guild e başvur diye. Guild e yararli olacağına inanıyorum tekrardan olumlu

Misafir
Misafir

thoht.thoht Empty cevap

Mesaj tarafından thoht.th Ptsi Mayıs 25, 2009 3:58 pm

ben bursada yıldırım da oturuyorum. gurmanin sorusuna cevap vereyim. ben estergondan çikarken yanimda oyundan çok yakin ark ve ayni zamanda da akrabam olan hakan (NewZeus) vardi
. askere gidecekti ve bir kaç gün takilalim beraber dedi kiramadim . zaten söyluyordum gelirim ins sizi guilde diye. sinan ile aramda hiç bir sorun yk. semih çok met etti onu just. cari vardi FS o semih. bende taismak istedim biraz ters oldu konusmamiz katiliyorum ama argo veya kirici laf bakimindan geil. elektrik alamadi diyelim ben ondan özur dilemistim kirdiysam k bakma demistim genede diyorum kusura bakmasin. guilde olumlu oy versin diye degil ona önem verdgim için özur diliyorum. ezik kelimesini ayhan kardesim için kullandim o cumleyi yazarken gulucuk te koymustum. ben ayhanla konusurken arada ole saka yaparim ayhan dan da özur dilerim kirdiysam.
sinan da bana bu yuzden kizmisti okadar baska bi sorunumuz yok tur.

thoht.th
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Mayıs 25, 2009 4:06 pm

thoht.th demiş ki:ben bursada yıldırım da oturuyorum. gurmanin sorusuna cevap vereyim. ben estergondan çikarken yanimda oyundan çok yakin ark ve ayni zamanda da akrabam olan hakan (NewZeus) vardi
. askere gidecekti ve bir kaç gün takilalim beraber dedi kiramadim . zaten söyluyordum gelirim ins sizi guilde diye. sinan ile aramda hiç bir sorun yk. semih çok met etti onu just. cari vardi FS o semih. bende taismak istedim biraz ters oldu konusmamiz katiliyorum ama argo veya kirici laf bakimindan geil. elektrik alamadi diyelim ben ondan özur dilemistim kirdiysam k bakma demistim genede diyorum kusura bakmasin. guilde olumlu oy versin diye degil ona önem verdgim için özur diliyorum. ezik kelimesini ayhan kardesim için kullandim o cumleyi yazarken gulucuk te koymustum. ben ayhanla konusurken arada ole saka yaparim ayhan dan da özur dilerim kirdiysam.
sinan da bana bu yuzden kizmisti okadar baska bi sorunumuz yok tur.

Açıklaman için teşekkür ederimde kırma felan yok bende sana arada noob felan diyorum :D..
Ben seni sevmesem zaten biliyorsun buddy e ekleyip senle proc ken bile muhabbet ettim. Sadece ben değil guildde bikac kişi ilede samimiymişşin onlarda yorumları yazarsa sanırım karara bağlayacaklar

Misafir
Misafir

thoht.thoht Empty cevap

Mesaj tarafından thoht.th Ptsi Mayıs 25, 2009 4:31 pm

saol kardesim:) bu arada 4 kisi ile sıkı dostum diyordum 1 kisiyi unutrmusum yusuf :))) k bakma :) simdi yorum yapabilirsin:P neyse bende acele etmeye calisiyorum bende ole bi takinti var sabir diye bisi yok kotu bi huy ama naparsin bekleyemiyorum okul da var ünv snavlatrim baslayacak merak ediyorum ders yerine oyuna giriyorum:) nekadar cabuk olursa okadar iyi olur. guildeki ortaminizi çok merak ediyorum. yardimlasmayi severim bakalim ins hayirlisi olur.

thoht.th
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Mayıs 25, 2009 4:42 pm

Sen bizi unuttun ama biz seni unutmadik osmanım :D
Benden de bir olumlu osman için :))

Misafir
Misafir

thoht.thoht Empty cevap

Mesaj tarafından thoht.th Ptsi Mayıs 25, 2009 4:48 pm

cool2 caktirma sen digerlerinden farklisin ondan 4 kisi arasibna ekletmedim:D saolasin olumlu oy için.

thoht.th
Misafir

Mesaj tarafından Crave Ptsi Mayıs 25, 2009 4:57 pm

Bursa yıldırım ilçesinde 70 tane mahalla var :) Birini söle belki yakınlarımdasındır. Sp almaya gelirim sana:)
Crave
Crave
Completer
Completer

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Mayıs 25, 2009 6:04 pm

Olumlu :)

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Mayıs 25, 2009 8:07 pm

zaman diyorum sadece

Misafir
Misafir

thoht.thoht Empty cevap

Mesaj tarafından thoht.th Ptsi Mayıs 25, 2009 8:58 pm

barurhane mh. uludag sk da oturuyorum :) buyur beklerim. sinan zaman diyorum dedin tesekkur ederim zaman herseyi gosterecek. emin ol sende seveceksin beni. kendimi sevdirmesini bilirim. hiç kimse çikip diyemezki bu adam la daha önce sorun yasadim. istediginize sorun. oyunda turkleri geçtim artik yabanciler bile guvenip bos kesmeye cagiriosa var bunda bisi:P . ben guvenmeyi ve birilerinin bana guvenmesini çok seven birisiyim. dedigim gibi beni. kimseyle sorun yasamam gerektigi yerde eyvallah cekmesini bilen adamim. buyasa geldim en kral ark lari ve abilerimi burada tanidim.

thoht.th
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Salı Mayıs 26, 2009 10:10 am

Olumlu

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından RaptoR Salı Mayıs 26, 2009 1:42 pm

yeterli cogunlugun saglandıgını düsünüyorum. osman arkadasımıza gösterdigi özen icin tesekkürler. kabul edilmiştir. oyun icerisinden masterlara ulasabilirsin.
RaptoR
RaptoR
Admin
Admin