Eternity Guild Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guild başvurusu

3 posters

Guild başvurusu Empty Guild başvurusu

Mesaj tarafından DarkKing Salı Haz. 09, 2009 9:44 pm

1. Kişisel Bilgiler

1.1. İsminiz
Gökhan

1.2. Yaşınız
15

1.3. Bulundugunuz şehir
İstanbul

1.4. Meslek
Okulu yeni bırakdım şuan bi mesleğim yok

2. Karakter Bilgileri

2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
DarkKingg Blader 145 lvl

2.2. Skill Ranklarınız
Trans/comp ama magicle ilgilenmedim istesem bi gunde trans yaparim siz isterseniz

2.3. Honour Rankınız
7 ama 8 olmak üzere

2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
Craftım bluestinde sword katana yapıcam en kısa zamanda

2.5. Ekipmanınız hakkında bilgi veriniz.

Osm armorsuit +6 (%7 SW AMP,+50 HP)
Osmium armorhelm +6 (%4 CR %20 CD)
Mithril Blade +4 (%7 SW AMP)
Bot ve Kolluk suan osm armor 1 free slotlu + sız
( ITEMLERIMI YAWAS YAWAS DIZIORM AMA EN IYISINI YAPMAYA CALISIORM )

Takılarım
Dual rol +2
aob +5
Dual bof +3
Dual eog +2

3. Geçmişe ait bilgileriniz.

3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
1.5 seneye geliyo

3.2. Oynadığınız serverlar
Sadece jupiter

3.3. Online süreniz ve oyuna girdiginiz zamanlar
Sabah 10 Gece 11,12 ( ÖZEL DURUMLAR OLDUMU DAHA ERKEN VEYA DAHA GEÇ GİREBİLRİM )

3.4. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz

ELITTURKLER,LordOfWarTR,SWATURKEY,SlientStorm,GoDsofWaR

3.5. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.

ELITTURKLER i bozmusduk zaten guild benim sayılırdı yeni guildimiz olan LordOfWarTR ye tasidik
ondanda SWATURKEY in masteri çok sevdiğim bi abim olduğu için bozdum,SlientStorm da iftira attilar
GoDsofWaR danda adam yerine konmadığım için çıkdım

3.6. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)

1,2 düşman olduğum insanlar var ancak çok hassas olduğum durumlarda damarıma basdıkları için ancak bu durumları eternity gibi büyük guilde taşınmıcak kadar önemsiz ,, illegal program hiç kullanmadım daha doğrusu gerekmedi çünki cabal online oynamayı çok seviyorum

3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
StreetFighTr guildinden hiç haz etmem şahsen zaten kavga ettiğim 1,2 insan orda yapdıkları terbiyesizlikleri teker teker yazamam sayfa yetmez ancak 1,2 cümleyle özetliyim birlikde olunca küçük dağları ben yarattım dercesine tawır alırlar tek olduklarında abi ayağı çekerler çok yılanlar isim vermek istemem ama sadece ( seventy,Jubile,kronoss) bu 3 ü hariç hepsi melek gibidir dierlerine sözüm yok

4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
Bence guild mantığı omuzomuza werme , kardeslik , muhabbet vb..
bi örnek verem mesela bi kişiyi kıran , üzen,veya zarar veren bi durum oldumu tüm guild ayaklanıp ellerinden ne gelirse yapmakdır )

5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?

Guidle olan aktivitelere yani ( bosslara,dungoenlere ) düzenli katılmak ve tasarruf yapmak

6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?

Çoğunlukla solo oldummu online arkadas olmadımı cornusları teker teker keserek lvl kasarım yada war serverının zevkine warırım party oldumu dungoen yaparız yada boss ararız
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?

8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
Öncelikle eternity de cok sevdigim abilerim war onların yanında olmak çok mutlu ederdi beni ve eternity guildini hep beraber dayanısma icinde gormek imrendirdi beni oraya girmek icin büyük bi istek duydum guild için elimden gelenin fazlasını yaparım bu guildi daha üst sıralara tasıyabilmek icin her durumda en önde durabilriim

DarkKing
Misafir

Guild başvurusu Empty pardon

Mesaj tarafından DarkKing Salı Haz. 09, 2009 10:03 pm

unutmusm eternitydeki tanıdıkları yazmaya

angelman(huseyin abi ) , lasttango ( abdullah abi )

DarkKing
Misafir

Guild başvurusu Empty Bi olay

Mesaj tarafından DarkKing Çarş. Haz. 10, 2009 10:01 am

SwitchbladeKitty le yani can abiyle aramızda bi tartısma geçdi nedeninide belirtem
can abinin yan charıyla pvp atıoduk o gün okulu bırakıp eve gelmisdim bazı sebeplerden dolayı ve moralim çok bozukdu
can abide pvpde trans bufu basınca çok hırs yapdım işde aramızda tartısma geçdi sonra asıl charını getirdi bana 2 tane wurdu yerdeim :D
sonra isde yine tartısdık bayaa her neyse sonrada çok pisman olduğumu o anlık bi sinirle saygısızlık yapdığımı belirttim ve can abide büyük
bi olgunlukla beni affetti saolsun biliyorum bladerim bladera ihtiyacınız yok biliyorum levelim dusuk biliyorum itemlerim yeterli değil ama ismimin ustunde Eternity yazması benim için büyük bi onur gerçekden çok calısıcağıma söz veriyorum sizlere ve lütfen beni geri cevirmeyin diorm

saygılar.

DarkKing
Misafir

Guild başvurusu Empty Geri: Guild başvurusu

Mesaj tarafından DarkForsaken Çarş. Haz. 10, 2009 10:18 am

aradığımız kriterlere sahip değilsin. üzgünüm olumsuz..
DarkForsaken
DarkForsaken
Admin
Admin

Mesaj tarafından LorD Çarş. Haz. 10, 2009 10:24 am

sabaha kadar olumsuz diyorum kesinlikle aradigimiz kriterlere sahip degilsin...
LorD
LorD
Completer
Completer

Guild başvurusu Empty yapmayın :(

Mesaj tarafından darkking Çarş. Haz. 10, 2009 10:31 am

[b]abiler yapmaın :S guildde 17 kişilik boş yer var yaşımın 15 olmasına rağmen çok yol ilerledim 1.5 senedir bu oyunu oynuyorum ve tek isteğim Eternity e girebilmek lütfen geri çevirmein kesdirip atmaın biraz düsünün Sad

darkking
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Haz. 10, 2009 12:21 pm

ben olumsuz demiyorum burda benim icin onemli olan CAN ABDULLAH we HUSYENN YORUMALRİ ONA gore cvb vercm notr simdi

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Haz. 10, 2009 12:39 pm

oyun icersinde benle tartismis sonra (isler degisince) özür dilemis olabilirsin.. benden özür dilemen senin eternity ye girmeni ne kolaylastiracak nede zorlastiracaktir. eternity büyük bir ailedir. guild alimlarinda herkez görüsünü ayri ayri söyler..son noktayi masterlar koyar.sonuc olarak sana oyundada söyledigim gibi aradigimiz kriterlerin cok cok altindasin.

Misafir
Misafir

Guild başvurusu Empty lütfen

Mesaj tarafından Dark Çarş. Haz. 10, 2009 1:10 pm

lütfen ya Sad ben çok gelmek istiyorum abdullah abinin charı soyuldu ondan bakamıyo zaten çok morali bozuk onada söylemek istemiyorum onun yorumuda sizin için önemliyse oyuna girdiği zaman söylerim oda yorum yapar düşüncelerini yazar

Dark
Misafir

Mesaj tarafından NoleafClover Çarş. Haz. 10, 2009 1:17 pm

Gökhan diğer arkadaşlarımında belirttiği gibi guilde alım icin gerekli kriterleri tutturamıyorsun ayrıca itemlerin çok tutarsız dual rol+2 in var elindeki eldiven tek slot osm,mithril sw amp blade in var kafalığın 4 rate 20 dmg bune yaman çelişki anlıyamadım Neutral Neutral Neutral Neutral
NoleafClover
NoleafClover
A.Master
A.Master

Guild başvurusu Empty abi öyle değil

Mesaj tarafından DarkKing Çarş. Haz. 10, 2009 1:26 pm

abi öle diil ben botla kollugu almak icin bozdum seti şansım yağver gitmedi alamadım ama şimdi kolluğu aldım %4 amp li

kafalığı %30 dmg lı alcam ( para bulunca %36 )
Tit blade alcam (%30 DMG)+slot açıcam

abi söz veriorm eğer alınırsam güveninizi boşa çıkarmıcam şerefim üzerine yemin ediyorum Sad

DarkKing
Misafir

Mesaj tarafından NoleafClover Çarş. Haz. 10, 2009 4:40 pm

Gökhan oyundan bana pm atiyorsun ama sen bugda kalmissin yazdiklarim gelmiyor haberin olsun
NoleafClover
NoleafClover
A.Master
A.Master

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Haz. 10, 2009 8:14 pm

oyum olumludur arkadasin guilde girdiginde kriterleri uygulacagini ve calisacagina inaniyorum en azindan denemeye deger diye düsünüyorum

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Haz. 10, 2009 11:04 pm

oyum olumsuz gerekli kriterlere kesinlikle uymuyor guildde fazlasıyla süper bl lerimiz var hiç gerek yok...

Misafir
Misafir

Guild başvurusu Empty Lütfen abiler

Mesaj tarafından Darks Perş. Haz. 11, 2009 9:13 am

ya guilde girdikden sonra gerekli kriterlere en kısa zamanda uyucağıma söz veriyorum zaten sadece suan forumu takip ediyorum oyunda level filan kasmıyorum içimden gelmiyo Eternity'e girmeyi çok istiyorum

Darks
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Perş. Haz. 11, 2009 11:28 am

yaşı hayli küçük ve kendini kabul ettirmek için biraz da mızmız çocuklar istediklerini almak ister gibi bi tutum sergiledin Gülücük

gökhan şimdilik abim bu konuyu kapatmak zorundayım sebebi ise aranan kriterler şuanda sahip değilsin,fakat kısa bi süre sonra daha sağlam 150+ ve daha iyi bi build le gelirsen bu konuyu tekrar belki düşünürüz.ayrıca yaşın küçük olması dahada başka bi durum vereceğin sözün arkasında ne kadar duracağın kısaca bu biraz çelişkili bi durum çünkü bunun çok örneğini gördük defalarca kez.neyse şimdilik göz yummamız gereken bi durum yok ama bunu lehine çevirme durumuda senin elinde şimdilik tercih ettiğin için teşekkürler ve iyi oyunlar...(kabul edilmedi)

Misafir
Misafir

- Similar topics