Guild basvurusu ...
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Guild basvurusu ...
1. Kişisel Bilgiler
1.1. İsminiz
M.karden aydin
1.2. Yaşınız
18
1.3. Bulundugunuz şehir
ç.kale
1.4. Meslek
öğrenci
2. Karakter Bilgileri
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
144 lwl FA
2.2. Skill Ranklarınız
Dual Trans
2.3. Honour Rankınız
9 %43
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
hyr
2.5. Ekipmanınız hakkında bilgi veriniz.
Martial +6 set - mthril +5 orb dual bos+4 vs..
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
2 sene
3.2. Oynadığınız serverlar
mars-jupiter
3.3. Online süreniz ve oyuna girdiginiz zamanlar
cailsmadiğim ve uyumadiğim sürece oyundaim
3.4. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
Turk - Estergon - StreetFighTR
3.5. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
turk - proc guildiydi.Estergonda beni dinleyen yoktu hiç kimse takmiyorudu.slm weriyordum slmimi alan yoqtu.streetfighTR de ise aradiğim ortami bulamadim.
3.6. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
katiyen illegal program kullanmam
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
hyr olmadi
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
birimiz hepimiz için hepimiz birimiz icin.
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
genelde boss ariyorum & tg ye girmeye calisiyorum genelde kaçirmam tgleri.
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
hertürlü pt yapabilirim.solo ise genelde ft bf1 yaparim
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
xxxxardaxxxx (mehmet abi) -leonidas (polat abi) vs bunlarla aram gayet iidir.1 kaç kişi daha taniyorum ama onlarla pek muhabbetim yoq.
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
elimden gelen herşeyi yapabilirim.
1.1. İsminiz
M.karden aydin
1.2. Yaşınız
18
1.3. Bulundugunuz şehir
ç.kale
1.4. Meslek
öğrenci
2. Karakter Bilgileri
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
144 lwl FA
2.2. Skill Ranklarınız
Dual Trans
2.3. Honour Rankınız
9 %43
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
hyr
2.5. Ekipmanınız hakkında bilgi veriniz.
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
2 sene
3.2. Oynadığınız serverlar
mars-jupiter
3.3. Online süreniz ve oyuna girdiginiz zamanlar
cailsmadiğim ve uyumadiğim sürece oyundaim
3.4. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
Turk - Estergon - StreetFighTR
3.5. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
turk - proc guildiydi.Estergonda beni dinleyen yoktu hiç kimse takmiyorudu.slm weriyordum slmimi alan yoqtu.streetfighTR de ise aradiğim ortami bulamadim.
3.6. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
katiyen illegal program kullanmam
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
hyr olmadi
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
birimiz hepimiz için hepimiz birimiz icin.
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
genelde boss ariyorum & tg ye girmeye calisiyorum genelde kaçirmam tgleri.
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
hertürlü pt yapabilirim.solo ise genelde ft bf1 yaparim
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
xxxxardaxxxx (mehmet abi) -leonidas (polat abi) vs bunlarla aram gayet iidir.1 kaç kişi daha taniyorum ama onlarla pek muhabbetim yoq.
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
elimden gelen herşeyi yapabilirim.
ByMaRiJu- Misafir
Geri: Guild basvurusu ...
arkadaslar ben leonidas yane polat olarak karden yane ByM4riuj4n4 kardesime kefilim. tabiki guildimizde bir kisinin kefil olmasi bi sey farkettirmiyo. toplu karar neyse oyle hareket ederiz. ancak benim gorusum olumlu yonde. saygilar.
Misafir- Misafir
eyvallah yorumun icin
karakter adini tam olarak yazabilirse sevinirim oyundan da araştırma yapiyoruz cunku simdilik olumlu veya olumsuz birsey soyleyemiyorum gelen yorumlara göre birr cevap veririz
karakter adini tam olarak yazabilirse sevinirim oyundan da araştırma yapiyoruz cunku simdilik olumlu veya olumsuz birsey soyleyemiyorum gelen yorumlara göre birr cevap veririz
SeZoTTo- A.Master
fa gerekli diye biliyorum 150ye de birşey kalmamıs kefillerde var ben masterlara bırakıyorum tercihi
WildSouL- A.Master
Fa alınabilir diye düşünüyorum guilde ama bunun başvuran ilk fa nın alınması anlamına gelmediğini belirtmek isterim.Itemlerini belirtmesi istenmiş ama ben "Martial +6 set - mthril +5 orb dual bos+4 vs." ifadesinden hiçbir yargıya varamıyorum.Burda istenen itemlerinin tek tek yazılması ki senin simdiye kadar neler basarabildiğini ve guilde neler katabileceğin hakkında bir fikir edinebilmemizdir.Ayrıca belirlenen 150 lvl sınırının altında olduğunu da göz önüne alarak oyumunolumsuz olduğunu belirtirim.
NoleafClover- A.Master
Aradigim ortami bulamadim xD
StreetFighTr aradigim ortami bulamadim he mari :) bizde gülüp eglenirken hic öle diyemiyordun ama herneyse.... ins alirnirsin guilde mutlu olursun
2ciftLaf- Misafir
Ewt zmni geldi güldük eylendik ama o ortam bana göre değildi.
ByMaRiJu- Misafir
ByMaRiJu demiş ki:
5. Ekipmanınız hakkında bilgi veriniz.
pek açıklayıcı bir cevap olmamış. sanki bu soruyu geçiştirmiş gibisin..net cevaplar vemediğin sürece hakkında yargıya varmamız zorlaşacaktır.ekipmanın hakkında tam ve net bir bilgi verebilirmisin?
Misafir- Misafir
osm martial helmet +6 30dmg
osm martial suit +6 50 hp 7%m.amp
osm +6 18def kolluk
osm+6 16 def 100hp bot
mthril +5 dual orb orblarim dandik ama ii dmg aliyorum :)
rol+1 & rol +2
aop+3
bos +4 dual
vamp. earing +4 dual
osm martial suit +6 50 hp 7%m.amp
osm +6 18def kolluk
osm+6 16 def 100hp bot
mthril +5 dual orb orblarim dandik ama ii dmg aliyorum :)
rol+1 & rol +2
aop+3
bos +4 dual
vamp. earing +4 dual
ByMaRiJu- Misafir
Kendini biraz daha geliştirip daha sonra başvurman senin için daha iyi olacaktır.Üzgünüm olumsuz
Misafir- Misafir
bende martiel set deyince amp set anladim orbda dandik diyosun lwl olarakda düsük kalıyo üzgünüm olumsuz...
Misafir- Misafir
Arkadaslar eger amp setle bu is fikir deistircekse ben arkadasima setini dizeyim?
Misafir- Misafir
Polat burda foruma yapılan başvuruları görüyorsun sadece oyun içinden guilde gelmek isteyen hatta ısrarla pm atanların sayısını ne sen sor ne ben söyliyim.O yüzden eleme için bazı şartlar konulmuş 150lvl barajı gibi.Ayrıca buraya gelecek olanında kendi kendine biseyleri basarmış olması lazım oyunu cok iyi olmasa bile genel olarak bilmesi gerekir itemlere bakılarak oyunda şimdiye kadar neleri başarabildiği hakkında fikir ediniyoruz yoksa lvl kasmak nedirki 2 hafta sürmez o lvl e gelmek.Burda sunu gerçekten anlamıyorum birine oyunda kefil olmak ne demek?Lütfen biri bana açıklasın bunu, benim tek anladığım bu insanın guilde gelip kimseyi dolandırmayacağına,hırsızlık yapmayacağına inanıyorum gerekirsede verdiği zararı ben karşılarım demek gibi geliyor bana ki zaten guild içinde itemlerinizi kimseye vermeyin ben master olarak -ona ben sunu verdim geri vermiyor deseler -kusura bakma kendi elinle vermişsin der verenide alanıda guildden uzaklaştırırım.Lütfen bundan sonra kimse başvurularda "ben kefilim" demesin sadece evt bu arkadaş su özelliklere sahip oyunu bu derecede biliyor ve gelirse aramıza bize sole sole faydaları dokunur diye tavsiyede bulunsun.Burda ki özelliklerine bakınca guilde gelmesinin hiçbir yararını göremiyorum ben, eğer dediğin gibi amp setini sen alacaksan önce al sonra başvuruyu tekrar değerlendiririz
NoleafClover- A.Master
tabiki degisir amp set ne demek,,lvl i de yetersiz min 150 deniyor kurallarda..itemleri ile bize bir faydası olacagina inanmiyorum..olumsuzleo demiş ki:Arkadaslar eger amp setle bu is fikir deistircekse ben arkadasima setini dizeyim?
LorD- Completer
ii peki yani simdi itemim düzgün değil die guildde alinmiyorum öylemi ?her neyse tskr ederim yorumlariniz için we zmn ayirdiğiniz için...(konuyu kapatabilirsiniz)
ByMaRiJu- Misafir
Öncelikli tercihimiz +150 lvl Class 10 ve üzeri Capella oyunculardır.
Aradığımız özellikler Katılım Şartları nda açıkça belirtilmektedir..
Aradığımız özellikler Katılım Şartları nda açıkça belirtilmektedir..
Misafir- Misafir
Öncelikle bu arkadaşımızın quilde 2.başvurusu ve 11 lwl artmış o sürede ve biraz tecrübeler kazanmış değişik bi senaryo yazmak istiyorum ben bu konuda anladığım kadarı ile quildede çok gelmek istiyor ve bu arkadaş şu suçu işlemiştir diyemiyoruz duymadık.İtemi idi vs bunlar bahane tek sorun güven görüyorum.Ama senaryoda bi sorun var en son yorumu hoşuma gitmedi açıkcası o senaryo yazmamda bi sorun çıkartıyor ne yazikki telafi bekliyorum umarım yaparsın.
Misafir- Misafir
öncelikle son yaptiğim yorumdan dolayi özür dilerem. we arklarin istediği sinirlarda lwlmi kasip honorumu 10 rank we amp setimi dizdikten sonra tekrar basvurumu yapicam.
iyi günler..
iyi günler..
ByMaRiJu- Misafir
Nasıl tek sorun güven? güvenmiyor muyuz biz bu arkadaşa tanımıyoruz ki güvenip güvenmeme gibi bir durumumuz olsun tabiki tek sorun yetersizliği.Gelmeyi çok istemesi tabiki normal herkes güçlü bir guildde yeralmak ister bu arkadaştan cok daha isteklileri geri çevirdik hem burdan başvuru yapıp hemde oyundan ısrarla pm atanları.Asıl güvenle falan alakası yok güven zaman geçtikçe kazanılan bişeydir.Sen bi guilde giderken guilde artı değer katmalısın yoksa gidip gitmemenin ne anlamı olur.
NoleafClover- A.Master
tmm ya abilerim ablalarim kapatalim konuyu bosuna laf kavgasi yapayin benim yüzümden aranizin bozulamasini istemem :)
ByMaRiJu- Misafir
Zaten bizim aramız bozulmaz meraketme 1.5 senedir hergun beraber oynuyoruz bu oyunu tabiki cok oluyor farklı düşünmeler neyse ben burda guild için düşünmek zorundayım tabiki kendi acımdan düşünecem biri guilde gelmek için başvuruyorsa guild bu insan için ne yapabilirden önce bu gelecek insan guilde ne yapar ne verebilir diye düşünürüm bana kişisel olarak katacağı 2 hoş sohbetten daha fazla bişey olamaz ama guild acısından guilde artı bi değeri yoksa gelip gelmemesi hiçbirşeyi değiştirmeyecekse varsın gelmesin diyorum ben sadece.İşte bu itemdi,lvldi,karakterdi gibi elemelerimiz olmasa Eternity ile x guildinin hiçbir farkı olmazdı.
NoleafClover- A.Master
1 sayfadaki 1 sayfası