Ornek VideoLar CabaLLa KarSıLastirin Diye
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Ornek VideoLar CabaLLa KarSıLastirin Diye
ArkadasLar OzeLLikLe SoLo Berderk kesiLmesi İle İlgiLi KarSıLastırma yapın Diye Koyuyorum Ki
Berderk Rw3 SEH vs. gibi İtemler AtarKen Pluma gibi ZorLu boSun Fch Atması Buyrun Ko daki BosLar KesiLme SekLi
Attıgı itemler ve KesiLme Dakikalari
FELANKOR
İsilion
IMSORRY Clanında Bizim YalCın Da Var 4Escobar Eski ArkadasLar bilirLer GuzeL video
BOSS EVENT :)
Efsane Char XbLitZStaticqS OynayaN bizim YaLCın :)
Berderk Rw3 SEH vs. gibi İtemler AtarKen Pluma gibi ZorLu boSun Fch Atması Buyrun Ko daki BosLar KesiLme SekLi
Attıgı itemler ve KesiLme Dakikalari
FELANKOR
İsilion
IMSORRY Clanında Bizim YalCın Da Var 4Escobar Eski ArkadasLar bilirLer GuzeL video
BOSS EVENT :)
Efsane Char XbLitZStaticqS OynayaN bizim YaLCın :)
En son Erkan tarafından Çarş. Tem. 29, 2009 10:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Erkan- Completer
Geri: Ornek VideoLar CabaLLa KarSıLastirin Diye
:) eko bi ara video larıda koy
LasTTango- Transcender
Ah ulan ah bir zamanlar bende edana da oynardım 70 lvl olamadan hacklenmiştim sonrası cabal zati
Misafir- Misafir
Abi NasıL videoLar yok :S youtube VideoLari İste ? Gorunmedigine Emin Misiniz ?
Erkan- Completer
eko videoları bende göremedim sayfada bosluk var onu izliyoz
LorD- Completer
videolar youtubedan o yüzden ya dns degisin yada jacker kurun
RaptoR- Admin
Size Kısaca DNS degisimini Anlatayım MasauSutunden Ag BaglantıLarına Sag tıklayıp OzellikLer Diyoruz Sonra Gelen Penceredeki Ag Baglantısına yine Sag tıklayıp OzeLLikLer Diyoruz Sıralı Lİstedeki TCP/IP ye Cift TıkLıyoruz AlttaKi Aşşagıdaki DNS Sunucu AdresLerini Kullan Secegine Getiriyoruz Ve vermis Oldugum Bu 2 DNS i Yazıyoruz Bu kadar.
4.2.2.1
4.2.2.2
Alt alta Yazıyoruz Bu kadar.
4.2.2.1
4.2.2.2
Alt alta Yazıyoruz Bu kadar.
Erkan- Completer
aynı gene gözükmüyor
LorD- Completer
Erkan- Completer
208.67.220.220
208.67.222.222 dene
208.67.222.222 dene
SeZoTTo- A.Master
ok ok gördüm mujks
LorD- Completer
eko bu oyun mazi oldu be o ilk video daki heaven clanının düpeci diye adı çıkmıstı oyun grafik yönünden kötüydü ama her sey olması gerektiği gibi idi oyunda düpe ve koxp dısında
LasTTango- Transcender
knightda cok fazla botcu hileci var .akılamaz derecede hile türleri var o oyunda.adamlar ölüyordu cesetleri ateş etmeye devam ediyordu auhuah.botlar almış başını gitmiş zate
Misafir- Misafir
Ya ArkadaSLar Ben Sadece Burda bizim Boss SistemimizLe Ko nin Kini Karsılastırmak İstedim Yani Bizdeki BosLarın SacMaLıgı ColuK Cocuk SoLO Berdo Kesik Rw Ye Biniyo.. Demek istiyorum Yani Bence SagLam itemLeri Sadece Pluma atması Gerektigini Dusunuyorum.
Erkan- Completer
Evt erkanım o yönden haklısın berderkin kesilmesi plumaya nazaran çok kolay ve plumadan çok daha iyi item atıyor.O itemleri berderk değil de pluma atsa oyundaki rekabet çok daha zevkli olurdu :) Bildiğim kadarıyla plumanın dropu pf deki diğer bosslarla aynı.Hepsi de eox 8 atıyor ama bunu atma şansı berdekin eox 7 yada seh atma şansının 10000 de 1 i kadar :P
Misafir- Misafir
eko cabal bastan sacmalik cok sorgulama haci bak oyununa sen. knigt evet butun hilenin hurdanın oldugu bir oyundur dogrudur da butun online oyunlar icinde her seyin yerli yerinde oldugu tek oyundur. grafik dısında temiz oldugunu varsaysak ko dan baska oynanacak online oyun bence yok onda her char cok iyi dizayn eldilmis bir charin digerine ustunlugu sadece itemine ve oyuncusuna bagli hersey dengelidir o oyunda bossu exp i pk si özellikle pk si ve savaslari guild sistemi chat sistemi kale savasları ilk 5 guild in ana köyde pelerinlerindeki simgeleri felan vardir her hafta güncellenir pazar alani vs aklina ne gelirse Ko da yerli yerine oturmus ve cok iyi düsünülmüstür. ama malesef hilesi hurdası yüzünden oynanacak durumda degildir.
LasTTango- Transcender
LasTTango demiş ki:eko cabal bastan sacmalik cok sorgulama haci bak oyununa sen. knigt evet butun hilenin hurdanın oldugu bir oyundur dogrudur da butun online oyunlar icinde her seyin yerli yerinde oldugu tek oyundur. grafik dısında temiz oldugunu varsaysak ko dan baska oynanacak online oyun bence yok onda her char cok iyi dizayn eldilmis bir charin digerine ustunlugu sadece itemine ve oyuncusuna bagli hersey dengelidir o oyunda bossu exp i pk si özellikle pk si ve savaslari guild sistemi chat sistemi kale savasları ilk 5 guild in ana köyde pelerinlerindeki simgeleri felan vardir her hafta güncellenir pazar alani vs aklina ne gelirse Ko da yerli yerine oturmus ve cok iyi düsünülmüstür. ama malesef hilesi hurdası yüzünden oynanacak durumda degildir.
+ 111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası