bu fa yı sevdim transfer edek ;D
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: bu fa yı sevdim transfer edek ;D
hmm iyimiş
DarkForsaken- Admin
:)Arkadaşlar bu hangi server ise rota bizdeki rota gibi değil sinan geçen bahsetmişti bakim dedim tamamını izlememe gerek kalmadi farkı anlamam için size süre verecem oraya dikkat edin lütfen 3:33 ten 4:00 a kadar rotaya tek bir fiske vurmuyor tam 27 saniye ve rotayı biraktigindaki hp ile 27 saniye sonraki hp ayni ,"ROTA01" yazisinin 0 ile 1 i arasinda kaliyor hp, anliyacağiniz rota adam gibi regen yapmiyor.Adam iyi kaçıyor dash i fade i iyi başka bi atraksiyonu yok kıyaslaması ancak yine kendi serverindakilerle olabilir.
NoleafClover- A.Master
doruk haklı beyler zaten tankı tank yapan regendir ondan kesmek zor ;) bizim serverda da tank böle olsa güronun wi bile eli şeyinde keser ahuahuaha
Misafir- Misafir
sdasdasdasdasd haklısın duom güroyu cok iyi ezdin mucx asdasdasdjaskjfsşjsşd
LorD- Completer
adam fa yi yalamıs yutmus doruga sorcanız fa yi adam zart diye geldi meseleyi zurt diye cozdu valla charin hakkını veren doruk seni saygıyla ile selamlıyorum. degme fa lar eline su dökemezNoleafClover demiş ki::)Arkadaşlar bu hangi server ise rota bizdeki rota gibi değil sinan geçen bahsetmişti bakim dedim tamamını izlememe gerek kalmadi farkı anlamam için size süre verecem oraya dikkat edin lütfen 3:33 ten 4:00 a kadar rotaya tek bir fiske vurmuyor tam 27 saniye ve rotayı biraktigindaki hp ile 27 saniye sonraki hp ayni ,"ROTA01" yazisinin 0 ile 1 i arasinda kaliyor hp, anliyacağiniz rota adam gibi regen yapmiyor.Adam iyi kaçıyor dash i fade i iyi başka bi atraksiyonu yok kıyaslaması ancak yine kendi serverindakilerle olabilir.
LasTTango- Transcender
1 sayfadaki 1 sayfası