Eternity Guild Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

en seri şekilde izlediklerimden ilerleyen tek kadro ft2 de

4 posters

en seri şekilde izlediklerimden ilerleyen tek kadro ft2 de Empty en seri şekilde izlediklerimden ilerleyen tek kadro ft2 de

Mesaj tarafından Misafir Perş. Eyl. 10, 2009 2:44 pm

part1 : http://www.xfire.com/video/11f9b1/

part2: http://www.xfire.com/video/11f9e5/

part3: http://www.xfire.com/video/11f860/

ben tek farkı mithril set-player-fs de gördüm ekleyin kendinize bişeyler :D

Misafir
Misafir

en seri şekilde izlediklerimden ilerleyen tek kadro ft2 de Empty Geri: en seri şekilde izlediklerimden ilerleyen tek kadro ft2 de

Mesaj tarafından WildSouL Perş. Eyl. 10, 2009 3:43 pm

bize wa lazım emoyla olmuyo :D
WildSouL
WildSouL
A.Master
A.Master

en seri şekilde izlediklerimden ilerleyen tek kadro ft2 de Empty Geri: en seri şekilde izlediklerimden ilerleyen tek kadro ft2 de

Mesaj tarafından LorD Perş. Eyl. 10, 2009 5:48 pm

wa yi osm li diyon olm nerden anladın kostüm var freed osm mi diyon olm bunlarn hepsi mitril ampli + eksigi kalmayan adamlar olduklari görünüyor seri gidiyor adamlar tamam eyw itemleri varda bizde 2 sp de ilk bosu kestigimizde bm lerin bitmesini bekliyorz ilerlesek bizde nadiele gelecez mesela belki adamlar nadieli o bmde keserken biz %50 hpsini alabilcez yani cok cok büyük farklar yok bence gözünüzde büyütmeyin bi full kadro oynadıgımızda ben ege arda(yeni geldi:D) emo(170 olsa) yusuf halil gürman sinan ve 1 fa bu kadro arasndan 1 pt olusturdugumuzda denemelerden sonra rahatlıkla bitiririz burayi biz ne zaman bitirmesine gittik olm ne zaman hadi gidelim tyranta seriden dedik 1-2 kere gittik ondada kestik zaten ilkinde keser gibi oldu sora affetmedik kestk zaten ondan naslsa gitmiyoruz rahatligi var hem dedigim pt bir araya gelemedi gitti ki tyrant kesmicegimiz kadro ile cok böle kasipta seriden gitmenin bize sadece 10 dk kazandirmasindan baska bi getirisi yok ki harcadigimiz potlar cabasi olacak
LorD
LorD
Completer
Completer

Mesaj tarafından LorD Perş. Eyl. 10, 2009 5:50 pm

ki fs deki takilar 7mi hepsi anlayamadim tam item var olm adamlarda kafalikta sehli tahminim
LorD
LorD
Completer
Completer

Mesaj tarafından WildSouL Perş. Eyl. 10, 2009 6:00 pm

tmm ben fs kasıyom
WildSouL
WildSouL
A.Master
A.Master

Mesaj tarafından Misafir Perş. Eyl. 10, 2009 6:59 pm

seninde kasmadığın char kalmadı lan emo :D

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından LorD Perş. Eyl. 10, 2009 9:56 pm

hacı fs de kullanıslı bakma yavas char ama mfs cok faydali aslinda hizli tg lerde fln sövüyoruz nefred ediyoruz belki ama gördük iste adam sadece işini biliyor ki tyrant ve lethe en azndan bi 10-15 sn absorbla girmek ki üstüne flee wa için mükemmel bisey o aradaki zamanlarla wa ya 300ü neredeyse tamamen kullandırır fs eer saglam mfs ise kadroda mutlaka olmalı ki bu video mükemmel derecede kanıtlıyor...gerçi bu wa da silmek zornda kalmıs tyrantta lethe bodoslama giriyorlar hatta ölme taktigi yüzünden orda daha iyi biseyler yapabilrler aslinda şuna inanın olm kendinizi kücük görmeyin millet bizim yaptgmiz cogu seyi akıl bile edemiyor ft2 de ki bu akıl edemeyenler dungeonu gözlerinde büyütmüyor ama biz büyütüyoruz...o kadarda zor degil yani videolardakiler itemli ok deneye deneye bizde kesebiliriz ama biz lette ölmek zorundayiz kesinlikle leti ölmeden kesmemiz imkansız iste bu adamlar cok alısmıs artk cok rahat oldukları belli herseyleri oturmus makina gibi olmuslar valla
LorD
LorD
Completer
Completer

Mesaj tarafından RaptoR Cuma Eyl. 11, 2009 5:08 am

cidden takdir ettim elemanları. farklar bariz ortada. bizden öndeler hemen hemen cogunda 3 er parca mithril var. wi de ve fb de +8 gördüm. Zaman kazanmak icin güzel taktikler de görebiliyoruz. İlk bossta mobları cekmemek bl haric bütün charlarin isine yarayabilir hp cekme acisindan. fa da atak saglayabilir ama heal icin dikkatli olmak zorunda bostan sonra hic beklemeden devam etmeleri de ayrı bi kazanc. tuzakli koridordan sonra setizinleri kesmemeleri de cabası. İspita ilk form a sadece bm cool icin bekledikten sonra max dmg ile girdiler. Kalan bm ler 2. form icin yeterli oldugundan devam ettiler durmadan. Bu noktaya kadar yapılan hersey bizim kadro icinde uygun bence. 3. form da kesildiginde totalde 12 dak harcamis oldular ki biz sallana sallana gittimizden bu noktaya kadar min 25 dak harciyoruz. Trugater esnasinda fb bm harcamayip trugater sonunda bm lenerek arzipi trugater odasina getiriyor buda ayri bir zaman kazanci tabi ki ek olarak moblarida kesmemis oluyorlar.
Herseyin sonunda tyrant tek bm aurada kesiliyor ve köseye kaciliyor leth icin. O ilk anda wizardlarin durdugu kenar, tyranti kestigimiz gün leth i ve tuzagi izlemek icin durdugum kenar ve tuzaktan etkilenmiyor. ayrıca hazirlandigimiz köseye leth i getirmekte her ne kadar tuzaktan kurtulmak icin iyi görünsede biraz düsündürücü ama en iyi yol gibi görünüyor. Bu noktada kullanilacak alanlar o tuzaktan etkilenmeyen kenar ile kapı önünden ibaret ve tyrant denerken ilk yaptigimiz olayi burada yapacagiz.

Sonuç olarak dikkat edilmesi gereken bir kac husus var. Şu anda hali hazirda fs miz yok ki biz bunu hali hazirda ve tecrübeli oldugunda heryere en kötü durumda ise nola ya götürecegimiz bir char ve su anda guildin tek iş görebilecek fs si gelisim asamasinda. bunu gectim. raptor (fb), karamel (bl), onceandforall (wi), dejawu (wa), lordculdesac (wa) en hazır olan charlar. noleafclover (fa) ataga katkı, def build, lvl konularinda hemen hemen eksigi de olsa tamama yakin derecede sayılabilir. wildsoul (wi) tek eksigi lvl. Şu anki koşullarla cıkabilecek en hali vakti yerinde kadro bu. 2 kisinin lvl eksigi belki bize 1 er sp daha harcattirir fakat yinede denemelere bu sekilde baslanacak tabikide.

Bu noktada dikkat edilmesi gereken diger husus, başarı isteniyorsa hiçbir harcamadan kaçmamak ve hp, atak, magic, magic amp, sw amp, def rate , flee artik ne lazımsa bunları her gidiste yanimizda bulundurmaktan da geciyor. 1 kişide bile eksik olmamasi gereken seyler bunlar. Bunun dışında biraz daha çevik, dikkatli, ve görevlerini yerinde ve tam yapabilmek gerekiyor. Bir anlık dalgınlık veya gevseme büyük seylere malolabilir.

En son yapılması gereken ise ölmemeye calışmak her an fa dan heal beklememek ve leth e girene kadar odd kullanmamak.
RaptoR
RaptoR
Admin
Admin

Mesaj tarafından WildSouL Cuma Eyl. 11, 2009 11:21 am

az kaldı 170e o ara yusufta orbunu 40 yapar bu ekip show a baslar :)
WildSouL
WildSouL
A.Master
A.Master

Mesaj tarafından Misafir Cuma Eyl. 11, 2009 1:29 pm

eklemek istediğim bişey var bu arada teknik arzamın olduğu gün berdo kesişimde potsuz 2 sp de kestim ki helm i kesinlikle yapmam gerekiyor uçarı kaçarı yok anlaşıldı :D :D :D

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Cuma Eyl. 11, 2009 6:26 pm

Item,lvl ve özgüven konusunda ufak tefek eksiklerimizi tamamladığımız an hazır olacağız inşallah.Ben şahsen Eternity e güveniyorum,onu kesmeden dönmicez ulan :D

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından LorD C.tesi Eyl. 12, 2009 11:31 am

valla iyi yazmşsın gürman her harfine katılıyorum en azından her giriste o tyrant la ugrasalım ki artk denerken en azından 1. forma alısık olalm ki onlada zaman kaybetmeyelim harciycagımız 4 pot onlada batmayız ne paralar harcadk :D asdahsdlhajd bilen biliyor :D
LorD
LorD
Completer
Completer

Mesaj tarafından DejaWu C.tesi Ocak 09, 2010 10:54 am

Heyecanlandım valla ne güzelde strateji geliştirirmişsiniz siz amanda aman asdasf
DejaWu
DejaWu
beginner
beginner

http://www.bidilektut.com