Üyelik Başvurusu
1 sayfadaki 1 sayfası
Üyelik Başvurusu
1. Kişisel Bilgiler
1.1. Enver
1.2. 24
1.3. İstanbul
1.4. Ögrenci
1.5. Açikogretim son sınıf dayım acıkogretım oldugu ıcın vaktım cok.. onlıne surem fazla o yuzden.
2. Dürüstüm arkadan iş cevirmem item icin adam satmam oyun icin kavga etmem
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin veya karakterlerin ;
Adı : Morkai
Klası : FB
Leveli : 137
Skill Rankları : Dual Trans
Honour Puanı : 7
bunun dısında 2 karakterım daha var 113blader 101fs ... blader dual trans fs complater sımdılık onada el atıyorum bu aralar fb ıle bu aralar kasamıyorum cunkı tek sıkılıyorum mf de .. zor oluyor caplamı ugrasıcam moblamı ugrasıcam. o yuzden sımdılık fs ıle ılgılenıyorum bıraz honour pointi dusuk o yuzden savaslara gırıyorum onla sureklı.
Craft kasmiyorum
2.3. osm katana deatblow +6 crt rate 3 dmg 20 - osm battle suıt +6 7sw amp - osm battle helm deatblow +6 20dmg 4rate - terra bots +4sw amp terra glovles 4 sw amp oda .. yuzukler crt rate 3tane 1tane dmg +1 bunlar. aqua orb +5 dmg ınc 10 - petim vardi daha onceden +5 satmak zorunda kaldim iyi fiyat vermislerdi =) simdi yeniden bitane aldim onla devam ediyorum
3. cok uzun zaman oldu bı ara ılk zatı fs acmıstım sonra yanlıs kastım ne honour vardı ne bısı ustune bıde 52de cap sectım ıyıce kotu oldu =)
bıraktım 1bucuk sene once fln oyunu sonra .. ıste tekrar gaza geldım yenı char acım kasım dedım bladerı actım 113geldım malı sıkıntı oldugu ıcın ıtem yok sarmadı sonra fb actım onlada ilerledim baya =)
3.1.Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
toplasak 1sene.. tutar
3.2.Oynadığınız serverlar
hep jupiterdeydim
3.3. Online süreniz ve oyuna girdiginiz zamanlar
hemen hemen hergun girerim
3.4.Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
Hatirlamiyorum bayadir guild olmadan takiliyorum =)
3.5.Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
cok uzun zaman oldu yanlızlıktan cıktım cok az onlıne sayısı vardı
3.6.Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
Hayır
Hiç hilelin oldugu yerde isim olmaz.. metin2 oynuyordum dupe olayları cıktı bıraktım orda..
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
olmadi
4. Genel Bilgiler
Savaslarda Guildce Part yapmak - Dungeonlarda party yapmak - yardımlaşma
4.1. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
Dungeon gırerım sureklı hem exp hem item kasarim
4.2. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
b1f-b2f-sod-MF-
4.3. Oyun bilgisi ve deneyim olarak kendinizi yeterli görüyormusunuz ?
eskiden degildide simdi yeterli goruyorum .. cok oyun oynadim ln2 metin2 cok eskıden ko sımdı cabala sardım =)
4.4. Guild ortamından beklentileriniz nelerdir ?
arkadaslık , seviye saygi..
4.5.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
kimse yok
4.6. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
Birbirlerine siki sikiya bagli olmasi .. karsiliksiz elimden ne gelirse onu yaparim ..
1.1. Enver
1.2. 24
1.3. İstanbul
1.4. Ögrenci
1.5. Açikogretim son sınıf dayım acıkogretım oldugu ıcın vaktım cok.. onlıne surem fazla o yuzden.
2. Dürüstüm arkadan iş cevirmem item icin adam satmam oyun icin kavga etmem
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin veya karakterlerin ;
Adı : Morkai
Klası : FB
Leveli : 137
Skill Rankları : Dual Trans
Honour Puanı : 7
bunun dısında 2 karakterım daha var 113blader 101fs ... blader dual trans fs complater sımdılık onada el atıyorum bu aralar fb ıle bu aralar kasamıyorum cunkı tek sıkılıyorum mf de .. zor oluyor caplamı ugrasıcam moblamı ugrasıcam. o yuzden sımdılık fs ıle ılgılenıyorum bıraz honour pointi dusuk o yuzden savaslara gırıyorum onla sureklı.
Craft kasmiyorum
2.3. osm katana deatblow +6 crt rate 3 dmg 20 - osm battle suıt +6 7sw amp - osm battle helm deatblow +6 20dmg 4rate - terra bots +4sw amp terra glovles 4 sw amp oda .. yuzukler crt rate 3tane 1tane dmg +1 bunlar. aqua orb +5 dmg ınc 10 - petim vardi daha onceden +5 satmak zorunda kaldim iyi fiyat vermislerdi =) simdi yeniden bitane aldim onla devam ediyorum
3. cok uzun zaman oldu bı ara ılk zatı fs acmıstım sonra yanlıs kastım ne honour vardı ne bısı ustune bıde 52de cap sectım ıyıce kotu oldu =)
bıraktım 1bucuk sene once fln oyunu sonra .. ıste tekrar gaza geldım yenı char acım kasım dedım bladerı actım 113geldım malı sıkıntı oldugu ıcın ıtem yok sarmadı sonra fb actım onlada ilerledim baya =)
3.1.Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
toplasak 1sene.. tutar
3.2.Oynadığınız serverlar
hep jupiterdeydim
3.3. Online süreniz ve oyuna girdiginiz zamanlar
hemen hemen hergun girerim
3.4.Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
Hatirlamiyorum bayadir guild olmadan takiliyorum =)
3.5.Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
cok uzun zaman oldu yanlızlıktan cıktım cok az onlıne sayısı vardı
3.6.Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
Hayır
Hiç hilelin oldugu yerde isim olmaz.. metin2 oynuyordum dupe olayları cıktı bıraktım orda..
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
olmadi
4. Genel Bilgiler
Savaslarda Guildce Part yapmak - Dungeonlarda party yapmak - yardımlaşma
4.1. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
Dungeon gırerım sureklı hem exp hem item kasarim
4.2. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
b1f-b2f-sod-MF-
4.3. Oyun bilgisi ve deneyim olarak kendinizi yeterli görüyormusunuz ?
eskiden degildide simdi yeterli goruyorum .. cok oyun oynadim ln2 metin2 cok eskıden ko sımdı cabala sardım =)
4.4. Guild ortamından beklentileriniz nelerdir ?
arkadaslık , seviye saygi..
4.5.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
kimse yok
4.6. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
Birbirlerine siki sikiya bagli olmasi .. karsiliksiz elimden ne gelirse onu yaparim ..
Darshvil- Misafir
Geri: Üyelik Başvurusu
benim oyum olumsuz hem item hem level olarak daha yolu var diye düşünüyorum.
NoleafClover- A.Master
Geri: Üyelik Başvurusu
Level ve iteminin istenen kriterlerden uzak ve guild içinde de sana kefil olabilcek arkadaş olmadıgı için benm oyum da olumsuz.
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası