TEMPLE B2F Videoları
+2
DarkForsaken
RaptoR
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
TEMPLE B2F Videoları
Bölüm 1
Bölüm 2
Bölüm 3
Bölüm 4
Bölüm 5
görmeyenler icin bunlarda linkler
Bölüm 1
https://www.youtube.com/v/kkZu69gK7j0
Bölüm 2
https://www.youtube.com/v/qFxwIF0nyN8
Bölüm 3
https://www.youtube.com/v/KO70IAS9Wd8
Bölüm 4
https://www.youtube.com/v/SlUj3woP_tc
Bölüm 5
https://www.youtube.com/v/Pxp8Ec5FcZ4
Bölüm 2
Bölüm 3
Bölüm 4
Bölüm 5
görmeyenler icin bunlarda linkler
Bölüm 1
https://www.youtube.com/v/kkZu69gK7j0
Bölüm 2
https://www.youtube.com/v/qFxwIF0nyN8
Bölüm 3
https://www.youtube.com/v/KO70IAS9Wd8
Bölüm 4
https://www.youtube.com/v/SlUj3woP_tc
Bölüm 5
https://www.youtube.com/v/Pxp8Ec5FcZ4
En son RaptoR tarafından Perş. Ocak 29, 2009 3:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
RaptoR- Admin
Youtube için
Eger bu youtube videolarını izleyemiyorsanız pc nize su programı kurunuz. Hic bir aracı site kullanmadan veya dns oynamadan direk izleyebilirsiniz. Ben kullanıyorum hiç bir sorun yok.
jacker zip
jacker zip
En son RaptoR tarafından Salı Mart 10, 2009 1:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
RaptoR- Admin
Geri: TEMPLE B2F Videoları
izlemeyi geç ben videoların varlığını bile göremiyorum
DarkForsaken- Admin
Emrecim Sebebi Turkiye Dns Lerinin You tube Ye KapaLı Olma Sebebi Gurman Da onu Anlatıyo Direk İzLemek İcin Link
Erkan- Completer
lan olm manyak mısın? linkleri bile göremiyorum diyorum. video linkleri olur sayfaya girdiğinde yasaklı uyarısı verir burada linklerde yok :)
DarkForsaken- Admin
Lin Degil kanka Direk Video GOrunuyo Ama Sende Bi Durum Var NedenSe gorunmuyo
Erkan- Completer
neyse zaten izlemişimdir bunları olmazsa evden bakarım :)
DarkForsaken- Admin
Bende de Evden Dene Emre yokSa Pc Sana Sen De pc Ye DayaNamıcan
Erkan- Completer
link çalışmıyor (Page not found The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. ) gömçürmüşler :P
Misafir- Misafir
KainaT demiş ki:Biz bugun girdik ezik takım :P 1. boss biiz baya okşadı
haha şaşmam bana günlerce girek girek diyen arkadaşlar var bütün gün kabul girelim ama amaç ne olacak oncelikli olarak ileriye donük bi tarzıve tutumdayim ve çoğu arkadaşın buraya hazır olmadıını düsünüyorum...öncelik olarak toplu akvite mantığı yanliş anlamayın ama hala söylüyorum 0 sadece bizimle olacak diye birşey yok .eternity mantığı sadece birer(raptor,qutay,karamel,darkforsaken vs vs vs) degil her bir birey bu çatı altında birdir... ve sizden kendiniz bile topluluk kurun illa biz sart degiliz bi oncü seçin toplayin. o oncü dogrultusnda quild masterlari doğrultusunda verilmesi gereken verilir..tekrar hatırlatmak isterimki burda denemeden kimse bilmeden konusmuyor denenmis gorulmus seylerden bahsediyoruz ben bir berdo bile taktigi yok demekten bahsediyorum,bizlere de anlayışlı olmanızı istiyoruz. seçilmiş değiliz sizin gibi birar insan ama bizim oldugumz kosul ve sartlar sizin icin olmasini ii olacagı için ordayız ve cabalıyoruz............
Misafir- Misafir
Girelim girdikçe taktik oturur zaten ben daha 1 kere girdim oraya benden ne gibi bi bütünlük bekleyebilinki :) Giren yokki bi taktik oluşturalım.Günlerce girelim dedim ama kimse gelmedi.Bu gidişlere kimse gelmicek.Bitirmek önemli değil bu durumda çünki oraya herkez yabancı neredeyse. Bi kaç kez girince zaten otomatikman kim ne yapacağını charına göre bilicek.
Crave- Completer
girmesine girelim ok de isin kilit noktasi 1 fa 2 wi sabit olmali. giremedigimiz cogu zaman en az biri eksik oluyor.
RaptoR- Admin
walla su an hacı 170 oldum dınlenecem saka maka degıl bı kac gun gurman ın char var gıdecek bı kac gune bı yere onu kasacam ama bu kafa ile qq bm2 de charmın dush attgını gormeye basladım ve bı cok sey dun gece ben biraz dinleecem belkı gelırm bılmom ama once bı uyku cekmem lazım ne kadar dayanırım onuda bılmıyorum.ve ben oyle dusunmuyorum az uz tuncay ı tanıyanınız varsa adamı bı gorun bakın ne yapıyor adam en gerıden gelenınız bak adam ne dıyor saglam olmadan gırmem denemem charmı once dızmelıyım normal de vuran boslar orda x2 vuruyor sadece ornek verdim size bisey diyen yok neden oblivon gibi aynı anda 2 kadro girmeylim ft2 bunun icin kadro oyle olmasın. taktik diyorsunuz bensiz de bos kesin bir aan once sanerr rica ediyorum siz eternity siniz her birey herseyi basarabilir imkansız denen bisey yoktur
Misafir- Misafir
Bende onu diyorum zaten biz eternityiz bi şeyleri denememiz ve başarmamız lazım. Bize imrenerek baktıkları şey bu zaten. Bizi bunun için kıskanıyorlar. Ben burda çok kısa süre içindeyim ama hem geçmişten gelen tecrübelerim hem sizlerin yakınlığı hemde eskiden tanıdığım arkadaşlarımın yardımıyla tamamen guildi benimsedim.Bana çoğu insan oyunda eternity e girdiğim için uyuz oluyor ve bu guildin başarılı bi guild olduğu içinde uyuz oluyorlar. O yüzden bizim heryere girip ordan başarılı bir şekilde çıkmamız gerekirki toplandığımız zaman neler yapabildiğimizi ben gördüm.Geçen gün zorda olsa milleti mutanta topladim ve proc town bastığımızda işte budur dedim.Bi şeyleri konuşunca ve kim ne yapacağını bilince etraftakilerin bizden korkması gerektiğini anladım.Eskiden berdeğe giderken çekinirdim kaçak oynayan insanlar var berdeğin bi dmg ine geri kaçan adamlar var ama ben burda direk kimseyi geklemeden bm basıp dalıyorum biliyorumki arkamda saglam adam lar ve gümbür gümbür geliyorlar.Güven duygusu benim için en önemli şeydir.Dropmuş bilmem neymiş ilgilenmiyorum bana sıra gelirse ihtiyacı olan yoksa o zaman drobu düşünürüm Pot param çıksın yeter şu an.
konudanda nasıl çıkmışım :) Dicem o ki bu F2T yi bi şekilde en iyi derece bitirmek için grup oluşturulmalı biri yoksa biri biri yoksa biri.Şu an orayı bitirebilen varmı bilmiyorum ama yoksada ilk olmak için elimden gelen en iyisini oynamak isterim ve ya benim yerime benden daha yararlı bir char varsa o girsin. Bi şekilde eternity guildinin orayı bitirmesi benim için gurur verici olur.
konudanda nasıl çıkmışım :) Dicem o ki bu F2T yi bi şekilde en iyi derece bitirmek için grup oluşturulmalı biri yoksa biri biri yoksa biri.Şu an orayı bitirebilen varmı bilmiyorum ama yoksada ilk olmak için elimden gelen en iyisini oynamak isterim ve ya benim yerime benden daha yararlı bir char varsa o girsin. Bi şekilde eternity guildinin orayı bitirmesi benim için gurur verici olur.
Crave- Completer
Crave demiş ki:
bende bunun derdindeyim canımın içi ilk ft2 ciktigi zamn ne guzel denemeler yapmistk ki bizim gibi de ilerleyn yoktu sonra
2 wı nın bırden yamuk cızmesı ve yerıne dolduracak wı nın olmaması sıkıntısı cıktı niye sen men degil aranızda bırıne gorewlendırelecek zaten bu konu hakkınnadada bız yokken bos dolanırken ne olup bıtecek dıye .bizim oldugu kadar
sizin de hakkınz bi yerlere gelmek.
Misafir- Misafir
Valla ben isterimki eternity guildinde olan herkezin bike olsun.Çok özeniğim şu an buna. Durum bende olsun filan degil guilde özel bişi karşıdan gelen karizmayı düşünsenize.Umarım bi gün o zamana geliriz.
Crave- Completer
az kaldı az şu manyakların sınavları bi bitsin herşey rayına oturacak. saner sende kardeşin wiz'ine yardımcı ol bak wiz eksikliği var ;)
DarkForsaken- Admin
Oluyorum valla ben daha ne yardımcı olcam.Kendime mitril set cekerdim ona amp set cekmeye caliyorum. Ellikler çok pahalı param olsa alıcam da biliyosun durumumu geçen gün return stone satıcaktım neredeyse. Su an templeyi ikimiz çok rahat bitirebiliyoruz(Tek başıma bitirmem imkansız denedim gördüm) Biraz daha çabalarsak biraz daha dropladıklarımızdan lazım olanı chara aktarabilirsek bişiler olabilir.
Crave- Completer
benim de elimde 3 poh vardı onları sattım geçen gün o geldi aklıma :P
ft2 için gürmanın dediği gibi 1 fa 2 wiz kesin olması gerekiyor. bunların dışındakiler atak yapacağı için bl fb wa fs çeşitli kombinasyonlar denenebilir.
ama hiç yoktan elinizin alışması için 2'şerli 3'erli gruplar halinde ya da solo olarak girip içeride 1. bosa kadar ne kadar mob varsa kesmek de mantıklı. en azından ilk bosa kadar nasıl hareket etmeniz gerektiğini kesinleştirir ve zaman kaybının önüne geçebilirsiniz. tabi solo boss kesmek isteyen varsa biz tutmayalım
ft2 için gürmanın dediği gibi 1 fa 2 wiz kesin olması gerekiyor. bunların dışındakiler atak yapacağı için bl fb wa fs çeşitli kombinasyonlar denenebilir.
ama hiç yoktan elinizin alışması için 2'şerli 3'erli gruplar halinde ya da solo olarak girip içeride 1. bosa kadar ne kadar mob varsa kesmek de mantıklı. en azından ilk bosa kadar nasıl hareket etmeniz gerektiğini kesinleştirir ve zaman kaybının önüne geçebilirsiniz. tabi solo boss kesmek isteyen varsa biz tutmayalım
DarkForsaken- Admin
abi suraya düzgün bi link koyun ya :/
LadyHeaven- Novice
sorun halledildi dns leri deistirince videoları görüyorum bu bir mucize olmalı :P
LadyHeaven- Novice
hala dns dio ya elli kere dedik su programi kur die. gayet faydali ve zararsiz bi program dövecem tuncaaaaaaaay
RaptoR- Admin
lem ne programı hangi program verdigin linke bak :))) ondan sonra yaz puhaha
LadyHeaven- Novice
izlemesin den deil maksat kıllık olsun ^^
LadyHeaven- Novice
yok kıss bişey olmaz
LadyHeaven- Novice
ArkdasLar Modem aldım Sonunda en kısa Zamanda Donucem oyuna ama biraz Sıkıntı Cekicem Ki Normal Cok DegiSikLik Olmush Artık Yardımcı OlurSunuz Bana
Erkan- Completer
oluruk oluruk sen gelde bende artık derslere geçiş yapam biraz
Misafir- Misafir
videoları izledimde bizim kesemedigimiz boss bumu diye soruyom simdi bi zorlugu yok aslında ama halil in yaptığı işten sora zorlastı zaten orayı gectikmi son boss a kadar rahat gideriz gibime geliyor
WildSouL- A.Master
bence yusuf, çağrı/eko ya da sezo ile bile onu geçebiliriz ama gürmanın dönmesi ve ekibin toplanması lazım..
DarkForsaken- Admin
olur tabi biraz daha kastıkları taktirde
WildSouL- A.Master
RaptoR- Admin
buldum gülo buldum
(amp,atak,magic,add potları hazırlayın yıh yıh)
wa 'ların kafasına vur fa ya da söyle kaybolmasın akşam muck
Misafir- Misafir
zamanı gelince görürsün canim benim şimdi tadını çıkar kafanızı ağrıtacam zamanı gelınce cunku^^
Misafir- Misafir
la sizde alın bi video icerdede sizide izleyek iceride ne yapılcak görelim sizi izleyip...
Misafir- Misafir
şu anda ilerleyip rahat rahat heryerinde nasıl oynuyoruz onu görmek için öncelikle uğraşlarımız başka tabi bazı yerler artık kolay gelsede öncelikli işimiz tamamıyla bizde hatasız bişeyler başarma ve taktik aşamasındayız
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası