guilde katılma
+2
qutay
RaptoR
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
guilde katılma
1. Kişisel Bilgiler
1.1. İsminiz
Mustafa
1.2. Yaşınız
21
1.3. Bulundugunuz şehir
TEKİRDAĞ
2. Karakter Bilgileri
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
falcon25/class rank 16/150 lvl
2.2. Skill Ranklarınız
dual trans
2.3. Honour Rankınız
class 9 %66 (yazdigim andaki ilerlemeye devam )
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
battle helm lwl3 %61.4
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
1 bucuk seneden fazla tam süre hatirlamiyorum
3.2. Oynadığınız serverlar
jüpiter
3.3. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
zaferle(shennas) ayni guilddeydim paso isim degisti (sultans--pandora--en son olarak bangbros )
3.4. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
zafer(shennas) ayrildigi icin
3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs.)
hiç bir vukaatim yok
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
valla hakkımda kötü bisey söylicek bi guild yok bildigim kadarıyla tabi bi gıcığı yoksa bilmediğim o ayrı mesele
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
bana göre guild mantıgı dostluk birlik ve beraberlik
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
lwl li yükseltim bos kesip dungedeonlara girip itemler ile gerek satarak gerekse kendim kullanarak itemlerimi ileri seviyeye taşırım.
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
solo= ftb1f-ftb2f(sadece moblari kesiyorum ) sod felan söylememe gerek yoktur vs.
party=bos kesimi--CA(caos arena)--düşük lwl olanlara yardim amaçlı rank görevleri vs.
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
xRAptoRx-shennas
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
ilk olarak türk bir guild capella ve eternity guildinin herhangi bir kötü adini duymadim.
guild icin guildin gerektrdigi benim için ters olmayan herşey...
1.1. İsminiz
Mustafa
1.2. Yaşınız
21
1.3. Bulundugunuz şehir
TEKİRDAĞ
2. Karakter Bilgileri
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
falcon25/class rank 16/150 lvl
2.2. Skill Ranklarınız
dual trans
2.3. Honour Rankınız
class 9 %66 (yazdigim andaki ilerlemeye devam )
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
battle helm lwl3 %61.4
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
1 bucuk seneden fazla tam süre hatirlamiyorum
3.2. Oynadığınız serverlar
jüpiter
3.3. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
zaferle(shennas) ayni guilddeydim paso isim degisti (sultans--pandora--en son olarak bangbros )
3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs.)
hiç bir vukaatim yok
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
valla hakkımda kötü bisey söylicek bi guild yok bildigim kadarıyla tabi bi gıcığı yoksa bilmediğim o ayrı mesele
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
bana göre guild mantıgı dostluk birlik ve beraberlik
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
lwl li yükseltim bos kesip dungedeonlara girip itemler ile gerek satarak gerekse kendim kullanarak itemlerimi ileri seviyeye taşırım.
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
solo= ftb1f-ftb2f(sadece moblari kesiyorum ) sod felan söylememe gerek yoktur vs.
party=bos kesimi--CA(caos arena)--düşük lwl olanlara yardim amaçlı rank görevleri vs.
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
xRAptoRx-shennas
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
ilk olarak türk bir guild capella ve eternity guildinin herhangi bir kötü adini duymadim.
guild icin guildin gerektrdigi benim için ters olmayan herşey...
falcon25- Misafir
np :P
benim için pek sorun yok ilk basta garip geldi itic gozuktu 1 2 kez konustuk daha farkli biris oldugnu dusunuyorum farktmz benm icin mutlu olur ggelirsede insş.....
Misafir- Misafir
Geri: guilde katılma
Benim kendisiyle uzun zamandir tanışıklığım bulunmakta herhangi bir saygısızlığını görmedim. Sadece son zamanlarda TG bilgisinde eksikler olduğunu düşünmeme rağmen lobbyde gereksiz spam yapması ve CA pk olayında sanki karşımızdaymış gibi bir imaj yaratması biraz gözümde eksi puan kattı. Bunların çok büyük sorunlar olmayacağını düşünüyorum. Bu yüzden benim oyum olumluya yakın ;)
RaptoR- Admin
bence de bi problem yok.. guilde yarali olacagini dusunuyorum
qutay- Novice
"class"dan kasıt sanırım karakterinin hangi sınıfa (bl,wi,fa,..) girdiğiydi tanımadığım için bunu bilmek iyi olurdu diye düşünüyorum. ancak şimdiye kadar hakkında kötü bir yoruma rastlamadım. o yüzden benim için de problem yoktur. ancak guild'e alınırsan guild birlikteliğine aykırı düşmeyeceğine, daha doğrusu her şartta yanımızda olacağından emin olmalıyız.
DarkForsaken- Admin
falcon25 demiş ki:
Bu cevap beni tatmin etmedi,Zafer burdan ayrılırsa sence senin akibetin ne olur?Yine sende ayrılır mısın (ki bu sabit fikirliliktir bence),yoksa ''bundan/bunlardan'' dolayı diyebilip burda yola devam mı edersin? Mümkünse buna cevap alabilir miyim,geri kalan bütün cevaplarına eyv. Unutmadan hakkındada en ufak kötü birşey duymadım işitmedim
DejaWu demiş ki:Bu cevap beni tatmin etmedi,Zafer burdan ayrılırsa sence senin akibetin ne olur?Yine sende ayrılır mısın (ki bu sabit fikirliliktir bence),yoksa ''bundan/bunlardan'' dolayı diyebilip burda yola devam mı edersin? Mümkünse buna cevap alabilir miyim,geri kalan bütün cevaplarına eyv. Unutmadan hakkındada en ufak kötü birşey duymadım işitmedim
bence bu konuda zaman tanımamız lazım. sonuçta bende ilk guildimden elvin çıktığı için, sonraki guildlerimden de gürman çıktığı için çıkan biriyim :)
DarkForsaken- Admin
Ben vereceği cevabı merak ediyorum emrecim,yoksa kimlere zaman tanınmadı ki :) Yani desede evet çıkıcam,sanki biz zaman vermeyeceğiz,sorun o değil,demem o ki benim merak ettiğim başka birşey,oda vereceği cevapta yatıyor. ;)
akilda kalan sorulara cvp lar
öncelikle yanliş anlamışım class olayını charım FB...
Guildden ayrılış nedenim olarak zaferin ayrılması yazmamın nedeni zaferi bu oyunu bildim bileli tanıyorum ve zafer bulundugumuz guildi zaten dağıtmayı düşünüyodu kendisi buraya geldi banada gel dedi gerekli işlemleri yaptim müsadeniz olduğu taktirde aranıza kabul ederseniz guilde katılacağım...
zafer burdan ayrılırsa ne olur şeklinde bi soruda gelmiş...
Büyük bir sorun yaşamadıkca zaferin veya benim guildden çıkmak gibi bi düşüncemiz olacagını sanmıyorum cocuk oyuncagı degil bu gir çık olayı ve zaten öyle bir sorun olursada kim olsa istenmedigi yerde durmaz...
TG bilgime gelirsek evet cok asiri bi bilgim yok ama bu TG ile ilgili bir cok kisi ile muhabbet edip en ii taktiği hala ve hala aramaktayım...
CA daki pk olayina gelirsekte serdarıda(oxygenc) tanıyorum proc oldugu zamnlardan beri o kazanabilecegimiz bir savas olmadigini biliyorduk zafer ben ve baska arkadaslar vardi guildden hatrlamiyorum sadece eylencesine yaptigimiz biseydi ki ve bunuda o gün belirtmistik orda...
başka kafasında bi soru işareti olan varsa cvplayım kimsenin aklında bi soru kalmasin...
Guildden ayrılış nedenim olarak zaferin ayrılması yazmamın nedeni zaferi bu oyunu bildim bileli tanıyorum ve zafer bulundugumuz guildi zaten dağıtmayı düşünüyodu kendisi buraya geldi banada gel dedi gerekli işlemleri yaptim müsadeniz olduğu taktirde aranıza kabul ederseniz guilde katılacağım...
Büyük bir sorun yaşamadıkca zaferin veya benim guildden çıkmak gibi bi düşüncemiz olacagını sanmıyorum cocuk oyuncagı degil bu gir çık olayı ve zaten öyle bir sorun olursada kim olsa istenmedigi yerde durmaz...
TG bilgime gelirsek evet cok asiri bi bilgim yok ama bu TG ile ilgili bir cok kisi ile muhabbet edip en ii taktiği hala ve hala aramaktayım...
CA daki pk olayina gelirsekte serdarıda(oxygenc) tanıyorum proc oldugu zamnlardan beri o kazanabilecegimiz bir savas olmadigini biliyorduk zafer ben ve baska arkadaslar vardi guildden hatrlamiyorum sadece eylencesine yaptigimiz biseydi ki ve bunuda o gün belirtmistik orda...
başka kafasında bi soru işareti olan varsa cvplayım kimsenin aklında bi soru kalmasin...
falcon-2- Misafir
bi kac kere gördüm arkadasi bnm icin sorun yok walla ins yararlı olur guilde
Misafir- Misafir
falcon-2 demiş ki:öncelikle yanliş anlamışım class olayını charım FB...
Eyv. bana kafidir yazdıkların,teşekkür ederim cevapladığın için.Kısmetse aramizda görmek isterim bende ;)
mustafa su an yrum yapan arkadaslar olumlu yonde yormlar verdı fakat bızım her bır quıld uyemızı onemsedıgımız dusunulurse onları beklıyoruz dıyebılırız fakat olmsa ıstedgımız tepkıyı alamzsk bız zaten kararı verıp soyleyecegiz sana suphen olmasın bu konuda :)
Misafir- Misafir
Olumludur.:)
Crave- Completer
Zafer icin iyi bir insan yorumunu yapabilirim Umit'in anlattıkları ve tanıdığım kadarıyla gelirse arkadas edinmis oluruz.Hayırlısı olsun
NoleafClover- A.Master
O zaman fazla uzatmaya gerek yok
Kabul edilmiştir. Aramıza hoşgeldin.
Oyun içerisinden bana ulaşabalirsin.. :)
Kabul edilmiştir. Aramıza hoşgeldin.
Oyun içerisinden bana ulaşabalirsin.. :)
RaptoR- Admin
hg diyelim o zaman mustafa aramıza hayrlısı olsun az uz gıdıs gıdısatı bıze ayak uydrup hayatın tadına varalım ozmn :P
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası