Guilde Katılma
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Guilde Katılma
1.1. İsminiz
Anıl
1.2. Yaşınız
21
1.3. Bulundugunuz şehir
İstanbul
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
JustLikeInDreams - Fa - 140
2.2. Skill Ranklarınız
Trans/Trans
2.3. Honour Rankınız
8
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
Hayır
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
Yaklaşık 2 yıl önce 3 4 ay kadar Mars serverinda Fa ile oynadim.Daha sonra araya Öss girince birakmak zorunda kaldim.Şimdi tekrardan oyuna dönmüş bulunmaktayım.
3.2. Oynadığınız serverlar
Mars, Jüpiter
3.3. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
Osmanlı İmparatorlugu
3.4. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
Aktivite ve Online oyuncu yetersizliği
3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
Kesinlikle hayır
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
Hayır
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
Aktivitelerin sürekli olması , guild üyeleri arasında paylaşım,dayanışma ve dostluğun en üst safhada olması yeterlidir.
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
b2f sod gibi dungeonlar ayrica ticaret.
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
B2f- ft b1f - sod - chaos arena
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
DahLback - xkaramelx
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
Gözlemlediğim kadarıyla en elit ve dostane oyunculardan oluşan Türk guildi olmasi.Elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalışırim.
Anıl
1.2. Yaşınız
21
1.3. Bulundugunuz şehir
İstanbul
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
JustLikeInDreams - Fa - 140
2.2. Skill Ranklarınız
Trans/Trans
2.3. Honour Rankınız
8
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
Hayır
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
Yaklaşık 2 yıl önce 3 4 ay kadar Mars serverinda Fa ile oynadim.Daha sonra araya Öss girince birakmak zorunda kaldim.Şimdi tekrardan oyuna dönmüş bulunmaktayım.
3.2. Oynadığınız serverlar
Mars, Jüpiter
3.3. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
Osmanlı İmparatorlugu
3.4. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
Aktivite ve Online oyuncu yetersizliği
3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
Kesinlikle hayır
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
Hayır
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
Aktivitelerin sürekli olması , guild üyeleri arasında paylaşım,dayanışma ve dostluğun en üst safhada olması yeterlidir.
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
b2f sod gibi dungeonlar ayrica ticaret.
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
B2f- ft b1f - sod - chaos arena
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
DahLback - xkaramelx
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
Gözlemlediğim kadarıyla en elit ve dostane oyunculardan oluşan Türk guildi olmasi.Elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalışırim.
JustLike- Misafir
Geri: Guilde Katılma
osmanlı imparatorluğu yeni bi guild sanırım.. ondan once hangi guildlerde bulunduğunu sorabilirmiyim?
Misafir- Misafir
hımm oncelikle yorumlar olarak hoşuma gitti ben cıkartamadım ama sanrım sohbet etmıslıgımız var dısardan yada öyle bisey:P önemli değil şu anda problem değil gibi gozukyor senin durumun.
Misafir- Misafir
adını ilk defa duyuyorum. hali hazırda da ihtiyacımız sadece wi yönünde ama yine de sana referans verecek birisi çıkana kadar beklemeyi yeğlerim..
DarkForsaken- Admin
Şu an oynadığım karakterimi 2.5 ay gibi bir sürede yapılandırdım.Lv 60 küsürken girdiğim bir guilddi.Güzel ve kendimi ilerletebileceğim bir guild bulana kadar guildimi değiştirmemeyi tercih ettim :)
JustLike- Misafir
osmanlı imparatorlugu guildi 2.5 aydır ben hatırlıyamıyorum okadar süredir varmı ?
bizim suanda ozellikle aradıgımız classlar WI ve Wa.. benim oyum olumsuz yönde..
bizim suanda ozellikle aradıgımız classlar WI ve Wa.. benim oyum olumsuz yönde..
En son SwitchbladeKitty tarafından Ptsi Ocak 12, 2009 7:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir- Misafir
claas degıl de dedıgım gıbı ne quıld 1 haftadır goruyorum ısmı de hatıralmyrum o kadr kısıden takdır edersınız kı ben oy vermeme yeglıyorum cunku tanıyormus benî^^
Misafir- Misafir
Bende daha önce hiç karşılaşmadım bu charla. Görmedimde hayırlısı neyse o olsun. ;)
Crave- Completer
Anıl yazdıkların hosuma gitmedi değil ama acıkcası ben bizim dostane oldugumuzu nerden bildiğini öğrenmek isterim belki karamel herhangibir konuda yardımcı olmus olabilir sana ve bunu yardım severliğe dosluğa yormus olabilirsin sende takdir edersinki her basvuranı kabul edemeyeceğiz oncelikle guild icin yararlı olacağını dusundugumuz karakterleri almaya calısıyoruz ve fa bunlara dahil değil yinede guild icinde konusulur durumun ona gorede raptor karar verir. neyse hayırlısı oyle olsun diyelim basarılar. _Oyum negatif_
NoleafClover- A.Master
Hayırlısı olsun Ama Fa sayımız iyi suanda bence Wi yönelsek biraz ? :)
Misafir- Misafir
su an için referansların yetersizliği, fa sıkıtısı olmaması, wi yönünde alıma ağırlık verilmesi ve guild kararınca kabul edilmemiştir. Anlayışla karşılayacığını umar iyi oyunlar dilerim.
RaptoR- Admin
1 sayfadaki 1 sayfası