Eternity Guild Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

guilde alim

5 posters

guilde alim Empty guilde alim

Mesaj tarafından elam Perş. Şub. 12, 2009 5:14 pm

1. Kişisel Bilgiler

1.1. İsminiz
ahmet
1.2. Yaşınız
23
1.3. Bulundugunuz şehir
izmir
2. Karakter Bilgileri
wizard 157 lvl
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
elam Wi
2.2. Skill Ranklarınız
dual trans
2.3. Honour Rankınız
11
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
glove ve helm tit martial%100
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
uni okuyorum
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
2 seneye yaklasti belkide geciyor
3.2. Oynadığınız serverlar
jüpiter
3.3. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
silentstorm
3.4. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
ben guildimi istiyorum
3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
hayir
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
hayir
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
sag duyulu
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
elimden gelebilecek hersey
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
guildle beraber veya guildden bi kac kisi ile beraber her turlu b1f b2f temple veya undead
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
nerdeyse herkesi
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
eski guildim
yardimlarinizla adimi da degistirip yepyeni bi wizard olacagim
kesinlikle sasiracaksiniz
yeni bi isim yeni bi yüz yeni ahmet olacak
bunun farkina varacaksiniz
cevabinizi bekliyorum ahmetaybas@hotmail.com

elam
Misafir

guilde alim Empty Geri: guilde alim

Mesaj tarafından DarkForsaken Perş. Şub. 12, 2009 5:44 pm

bu başvurunun altına öncelikle sadece guild üyelerinin yorumlarını yazmasını istiyorum..herkes yazdıktan sonra masterlar yorumlarını yapsınlar..masterların yazacaklarının guild üyelerinin düşüncesini engellemesini istemiyorum..

elamı çoğunuz tanıyorsunuz ve alınmasını isteyip istemediğinizi sebep belirterek yazarsanız vereceğimiz karar da yardımcı olursunuz..
DarkForsaken
DarkForsaken
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir Perş. Şub. 12, 2009 7:21 pm

dediği gibi yeni bir ahmet olacaksa spamı bırakacaksa bize eski ahmeti hatırlatmayacaksa oyum olumlu olur...

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Crave Perş. Şub. 12, 2009 7:50 pm

Benim elamla hiç bi alıp veremediğim olmadı. Guildin Wi ihtiyacını karşılayacak bi chara sahip. Kendinide düzelteceğine inanmış durumda. ETERNITY guildinin hiç bir guilde benzemediğini yaşayarak öğrenmiş görüldüğü üzere. Oyum olumlu

En son Crave tarafından C.tesi Şub. 14, 2009 9:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : N ekledim :ppPPPp)
Crave
Crave
Completer
Completer

Mesaj tarafından Misafir Perş. Şub. 12, 2009 9:08 pm

ben elam charinin neden çıkartıldığını tam olarak sormadım hiç. ama gördüğüm kadarıyla güzel bir WI chardi. sanırım spam gibi kötü huyları vardı ve düzeleceğini söylüyor. eskiden de Eternity üyesi oldugunu göz önüne alırsak en azından deneme süresi verilmeli

Misafir
Misafir

guilde alim Empty alinmam

Mesaj tarafından elam Cuma Şub. 13, 2009 10:01 am

arkadaslar acele edelim lutfen ben guildimi istiyorum

elam
Misafir

Mesaj tarafından DarkForsaken Cuma Şub. 13, 2009 11:17 am

elam demiş ki:arkadaslar acele edelim lutfen ben guildimi istiyorum

sen guildini istiyorsun ama bakalım guildin seni istiyor mu?..hala sabretmeyi öğrenememişsin..
DarkForsaken
DarkForsaken
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir Cuma Şub. 13, 2009 11:25 am

neden acele edelim anlayamadım?

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Cuma Şub. 13, 2009 11:42 am

Crave demiş ki:Benim elamla hiç bi alıp veremediğim olmadı. Guildin Wi ihtiyacını karşılayacak bi chara sahip. Kendinide düzelteceğine inanmış durumda. ETERNITY guildinin hiç bir guilde benzemediğini yaşayarak öğrenmiş görüldüğü üzere. Oyum olumlu

yanlıs yazmısın canem duzelt:P

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Cuma Şub. 13, 2009 12:19 pm

ahmetle hiç bir sorunum olmadı olaylar konusndada pek bi bilgim yok çekimser diyebilirm ancak...

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Cuma Şub. 13, 2009 12:26 pm

ilk başta topluluğa uyacağımı söyledim sözü arkadaşlarımı bıraktığımı söyledim,fakat sabah kısa süre oyunda kaldığım sürede ahmet 'le kısa süreli bi diyalog ve bos kesmis olduk,hersey guzeldi diyalog miyalog. iş wisp sahsı mesaj a dokulunce farkli oldugunu gordum diger arkadasların degilde daha cok bizlerin kimin ne yaptigi konusunda hersey bilmemiz ve karar vermemiz asla bi raslantı olmadıgını soylemisizdir gene soyluyorum.kanıtsız asla buraya birsey yazmadıgımzı soyluyorum

soru 3.5- kufur ilegal program vs-(dıt yanlıs cvp)

kufurlerle dolu ss ler ve quıld dısı olmasına ragmen hala shottan konusmalara ve herseye karısmalara dewam edılmıstır.

soru 3.6-daha once bi quildle meseleniz oldu mu-(dıt yanlıs cvp)
ewet oldu eternity quild masteri ve bir kac memberi
(bir kac quıld isim vermeyecegim....)

soru 4- quild mantigi nasl olmalır-(dıt yanlıs cvp)
sag duyulu
elam demiş ki:
arkadaslar acele edelim lutfen ben guildimi istiyorum.(yoruma acık)

soru 1.2. -Yaşınız-23.bence-(dıt yanlıs cvp)

12-15 arası birsey

quildim degil quild isteyebilirsin ewet doğru herkez ister en doğal hakları
fakat quild ne ister,quildin isteklerine cvp verebilirmisin bu güç ve yeterli öz veri varmı(0)

Gene dışardan bos keselim,diyalog kuralım,sohbet edelim,dungeon girelim,ama eternity quild mantığını -elam-ismi ile söylersek ahmet adlı arkadışımızla bağdaştıramıyorum.

tesekkürler...

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Cuma Şub. 13, 2009 4:27 pm

Gene dışardan bos keselim,diyalog kuralım,sohbet edelim,dungeon girelim,ama eternity quild mantığını -elam-ismi ile söylersek ahmet adlı arkadışımızla bağdaştıramıyorum.

arkadaş ben değişicem demiş ama? sizler guild in önde gelen isimlerisiniz (kurucular, en eskiler) tabi ki bu konuda bilginiz daha fazla. ama adam değişicem diyorsa, ayrıca pişman ve mahçup bir şekilde geri gelip bu formu dolduruyorsa denenmeli. insan yetiştirmesi zor, harcanması kolay bir hayvan çünkü.

Misafir
Misafir

guilde alim Empty ilginiz icin tesekkurler

Mesaj tarafından elam Cuma Şub. 13, 2009 4:32 pm

beyler cidden ilginiz icin tesekkurler
neye acele ediyoruz o da dogru
yasim in gerektirdigini de yapiyorum simdi
ne diyelim helallesemedik
hepiniz hakkinizi helal edin
sunu soyleyeyim ben etmiyorum o kadar beraber olduk... hakkimin guild disi olmasi beni üzdü...
bi eriskin gibi cevap baska guildlerde var dogru...
gorusmek uzere ne diyelim

elam
Misafir

Mesaj tarafından DarkForsaken Cuma Şub. 13, 2009 4:44 pm

elam demiş ki:sunu soyleyeyim ben etmiyorum o kadar beraber olduk... hakkimin guild disi olmasi beni üzdü...
bi eriskin gibi cevap baska guildlerde var dogru...

sana herşeye rağmen son bir şans daha verilmişti, değiştiğini ispatlayabilmen için ama tahminimde yanılmadığımı göstererek yine senden bekleneni yaptın..sen hakkını helal etmeyip de bizden etmemizi isteyerek eski zamanların hatırına içimizde kalan son sempatiyi de yok ettin (en azından kendi adıma)

sana şöyle kısa ve net bir cevap vereyim. ben guildde olduğum sürece guilde geri alınmayacaksın...

ps: evet yasin haklısın insan yetiştirmesi zor ama harcanması kolay bir varlık..ama gördüğün üzere biz eternity adı altında kurulan ailenin ne demek olduğunu arkadaşa anlatamamışız..ve evet belki de gerçekten değişseydi tekrar aramıza dönebilirdi ama bu son yazdığından sonra asla...
DarkForsaken
DarkForsaken
Admin
Admin

Mesaj tarafından RaptoR Cuma Şub. 13, 2009 5:01 pm

yazacak cok birsey bekleyemiyorum. cevabı erken verecektim ahmetin sabrını denedim. cok dayanamadı ve bekledigim cevabı umdugum sekilde verdi...

sen ki guildden cıkarıldıgın günden bu güne düsünmeden hala kendi sebeplerince atıldıgını ve bu konuda haklı oldugunu guild icinde ve dısında olan insanlara aksettirdin. düşünmüs olsan ne demek istedigimi anlayabilirdin. uzun zamandır burada olmus olman düsünce yapını ve buraya olan uyumsuzlugunu götürecek bir neden degil ahmet. olmadıgını da kendin gösterdin.

tamam tekrar basvuru yapmıssın okudum gördüm. burda islerin nasıl isledigini biliyorken beklemek yerine yun icerisinde gereksizce ben cıkıyorum burda guild atarsın gibi emri vakiye getirmen, guild dısarısında kaldıgın süre icerisinde eskiden nasıl davranıyorsan aynı sekilde devam etmen senin büyüdügün yetistigin evini zaten bir kenara atmış oldugunu ve bu cıkarılma durumun ve geri gelme isteyisinin ise sadece gurur meselesi oldugu anlamına geliyor. gecen sefer kendin cıktıgında nazından, havandan yanından gecilmiyordu.

peki sana sorarım ;

o gün guildden cıkma sebebini emreyle konusurken kendisi senin forumda spam yaptıgını, hakkında bu konuda sikayet oldugunu, hicbir uyarıya kulak asmadıgını, ve artık insanları cileden cıkardıgın icin sana karsı gösterilmis olan bi imkana ( evet imkan diyorum cünkü bu olay seni hosgören insanların son caresi durumuna sayende gelmistir) yani seni 1 gün forumdan uzaklastırma durumunun söz konusu oldugunu ve bu yüzden guildden ayrıldıgını söylediginde, kendisine belki baska nedenleri vardir tek basına forum olayı olmaz demistim. fakat sen bunu dogruladın. simdi sen misin 23 yasında olupta yasına uygun davranan ?

sadece bir günlük forum uzaklastirması alıyorsun sebebi malum gereksiz spamların. bunu uyarı amaclı alıyorsun. seni hosgörenleri dinlemiyorsun. kendi bildigin gibi yasıyorsun, hareket ediyorsun. emri vakiye getiriosun. düsünmüyorsun. sonrada hakkını helal mi etmiyorsun ? senin icin kafami agrıttıgıma degmezmis. bundan sonraki hayatında basarılar dilerim.
RaptoR
RaptoR
Admin
Admin

Mesaj tarafından elam Cuma Şub. 13, 2009 5:09 pm

bana değilde baskalarina sorun
bi spam veya cok konusma yuzunden kim kime kızar????
tamam almayin
benim yazilarimi da silmeyinde herkes okusun
kim hakli
bana haksiz dionuz guild bi emre bi sinan bi gurmanmi
gerisi nerde?

elam
Misafir

Mesaj tarafından DarkForsaken Cuma Şub. 13, 2009 5:13 pm

senin olamadığın yerdeler..hadi selametle..
DarkForsaken
DarkForsaken
Admin
Admin

Mesaj tarafından RaptoR Cuma Şub. 13, 2009 5:23 pm

baskasını ne düsündügünün ne önemi var ahmet ? seni onlarmı koydu eternity ye yada onlarmı cıkardı ? yada seni en yakından tanıyan onlarmı ? eger zaten böyle bir durum ise zaten onlarla mutlu olabiilirsin. ama bu kadar olayı büyüttükten sonra burada mutlu olabilecegini sanmıyorum. sana düsünmen gerekiyor tatilde düsün dedigimden beri hala savundugun durum yalnızca ve yalnızca "cok konusmaktan dolayı atıldım" cümlesi ile acıklanıyorsa kusura bakmada düsünmemissin hic birseyi yani seni anlayışla karşılayan arkadaslarına ve guildine -ki geri dönmeyi cok istedigin yer biliyordum burasını - gereken görevini yerine getirmemissin ve hala hak talep ediyorsun. işleri cıgrından cıkaran sensin. bütün sanslarını tüketende sensin. istersen hala ortalıkta ben cok konustum attılar de...
umrumda degil. ama gerceklerde bundan ibaret degil. bir eternityli durusun kimligin ve mantıgın olmadıgını bu kadar gec mi görecektim :S
RaptoR
RaptoR
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir Cuma Şub. 13, 2009 6:48 pm

Sadece Eternity guildinde değil cok daha farklı ortamlardada senin alanen argo terbiyesiz ve rahatsız edici konusmalarına tanık oldum ahmet... bunu sende cok iyi biliyorsun ki bunca olaya yaptıklarına rağmen senin için yine olumlu olabilir eğer düzelicekse dedim.. fakat gördümki sende bir değişme yok..hakkını helal etmemişsin.. hangi haksa?...

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Cuma Şub. 13, 2009 7:05 pm

hakkını helal etmemissin ty ahmet birsey demiyorum bak 2 dk da kimligin hakkında yorum yaptın ben dedim sanada eternity asla bosu bosuna yorum yapmaz en buyuk ozelligi budur dedim yukardaki satirlarımda gecmıs olsun ne diyim sana hala 12-15 demis oldugum yas grubunu 8-10 arasi ceksem ii olacak gibi

Misafir
Misafir

guilde alim Empty herkese selam

Mesaj tarafından elam Cuma Şub. 13, 2009 9:13 pm

beyler moralim çok bozuk
herkesten özür dilerim tüm suçlu benim oyunu bırakıyorum
hepinizden ayri ayri özür dilerim
artık ahmet yok argo yok kufur yok hakkım helal olsun hangi hak demeyin o kadar vakit geçirdik.
bi bu guildde buldum arkadasligi o da benim sayemde bitti...
size iyi oyunlar
chari bi arkadas istio ona satiyorum.
isterseniz msn den facebookdan gorusuruz. işin buralara geldiği için üzgünüm.
herkese kolay gelsin.

elam
Misafir

Mesaj tarafından Misafir C.tesi Şub. 14, 2009 1:34 am

"Film gibi; güzel başladı, kötü bitti" mi oldu şimdi? Hayırlısı. Ama arkadaş pek değişmemiş evet.

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından LasTTango C.tesi Şub. 14, 2009 11:26 am

Herkez için hayırlısı neyse o olsun konunun öncesine vakıf olamadığım için yorum yapamıyorum... Yakınen bilenler ve tanık olanlar söyleyeceklirini söylemisler. Sans 2. kez verilmis kisi 3. sansıda istiyorsa bunun arkası gelmicektir diye düsünüyorum ama yinede üzüldüm iyi veya kötü birlikte uzun zaman geçirmissiniz sahsen böyle bitmemesini dilerdim. Ama yapacakda pek birsey yok gibi görünüyor.
LasTTango
LasTTango
Transcender
Transcender

Mesaj tarafından Erkan C.tesi Şub. 14, 2009 1:20 pm

elam demiş ki:bana değilde baskalarina sorun
bi spam veya cok konusma yuzunden kim kime kızar????
tamam almayin
benim yazilarimi da silmeyinde herkes okusun
kim hakli
bana haksiz dionuz guild bi emre bi sinan bi gurmanmi
gerisi nerde?

Sence guildi Guild Yapan Nedir Ya da Neden Eternity Once Kendine Sor Neden Eternity Guildine Girmek istiyoSun Kendin Cevabını biliyoSun Zaten. Bi emre Bi gurman Mı Var DigerLeri Nerde soruna gelince BizLer de burdayız.. Ama Sunu Kabul et ki Eternity yokken O İsmini Kullandıgın İnsanLar ve BizLer Vardık Altını Cizerek Soyluyorum BizLer Vardık. Seni guilde Alma KonuSuna geLince Bi Kac Kere muhabbetimiz Oldu Seni Tanımam. Tanıyan ArkadasLar Yorum YapSınLar.. Gurman,Emre,HaLiL,Umit,Emrah(aklıma gelmeyen bi iki kisi daha)(Su an Guildde buLunmayan Selim,Yalçın,Mustafa) GeriSini Tanımam ve ETERNİTY yi ETERNİTY yapan Bu adamlardır. Emin OL ki Bugun Bu adamLar guildden CıkSın Eternity diye BiSe Kalmaz Saygılar. İyi Forumlar.
Erkan
Erkan
Completer
Completer

Mesaj tarafından Misafir Paz Şub. 15, 2009 10:55 am

elam arkadasımız baska quılde girerek yada baskası artık bilmiyrum bu konu kapatılması on gordum herkeze ii oyunlar ...........

Misafir
Misafir

- Similar topics