Eternity Guild Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

guilde alim

+3
qutay
LorD
DarkForsaken
7 posters

guilde alim Empty guilde alim

Mesaj tarafından angelman Perş. Şub. 26, 2009 5:49 am

1. Kişisel Bilgiler

1.1. İsminiz
Hüseyin
1.2. Yaşınız
17
1.3. Bulundugunuz şehir
denizli
2. Karakter Bilgileri

148 lvl
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
warior

2.2. Skill Ranklarınız
trans gm

2.3. Honour Rankınız
9 %80

2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?

evet yapiyorum osm armour helm crafti
3. Geçmişe ait bilgileriniz.

eski charlarim BuTcHer0,GELİOM,sheydan,

3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız

1.5 senedir bu oyundayim

3.2. Oynadığınız serverlar

sadece jüpiter

3.3. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
bangbros hanzala

3.4. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
bangbrosta arkadaslar eterntye gecmis olmasi hanzalada geceleri kimsenin olmamasi

3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)

hayir

3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
eternityle olmus sanirim tam olarak noldu bilmiyorum sanirim bekirle olmamdan kaynaklanan bir problem

4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?

en önemlisi muhabbet olmalidir güven olmalidir zaten eternitye gelmeyi ondan istiyorum muhabbet ettigim arkadaslar orda

5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?

lvl kasarim boss keserim craft yaparim dungeonlara girerim acikcasi oyun ici tüm aktiveleri yaparim

6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?

lvl tüm dungeonlar vb etkinlikler

7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?

cagri zafer emrah ayhan ismen de guild masterlerinin cogunu taniyorum

8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?

secmemim nedeni guildimin yatay gecis yapmasi ve sende gel demeleri bulundugum guildde bana ve cevremdekilere zarari olmucaksa ks pk her türlü aktiviteyi yaparim

angelman
Misafir

guilde alim Empty Geri: guilde alim

Mesaj tarafından Misafir Perş. Şub. 26, 2009 5:52 am

Benimde eski guild imden sevdiğim insanlardan birisidir..
Bilmiyorum bende yeniyim guild de bana yazmak düsermi ama benim icin WA oluşu ve eski bir sevdiğim arkadaşım oluşundan dolayi olumludur

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından angelman Perş. Şub. 26, 2009 5:55 am

sagol kardesim zten siz varsiniz diye gelmek istiyorum

angelman
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Perş. Şub. 26, 2009 9:54 am

Warrior olmasının yanında eternity de tanıdıklarının olması da + bir unsur olacaktır diye düşünüyorum.Hüseyine oyum olumlu yönde

En son SwitchbladeKitty tarafından Cuma Şub. 27, 2009 4:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Perş. Şub. 26, 2009 10:18 am

Warriror olmasi ve guildde tanidigi arkadaslari olmasi + bir avantaj benim gorusumde olumlu

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından DarkForsaken Perş. Şub. 26, 2009 10:56 am

üzgünüm zamanında çok sorun yaşadığımız, shout'tan küfürleşmekte herhangi bir sakınca görmeyen birisin. guildimize hiçbir faydanın olmayacağını tahmin etmenin ötesinde biliyorum. özellikle doldurduğun formda bile "bana ve çevremdekilere zararı olmayacaksa ks ve pk yaparım" demen bile benim için yeterli bir sebep. oy kullanmanın ötesinde alımına kesinlikle karşıyım....
DarkForsaken
DarkForsaken
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir Perş. Şub. 26, 2009 11:45 am

bizim daha önceki kavga sebeplerimiz buna zaferinde zaten katılacağı gibi bu arkadaş olduğu için olumsuz .bilmiyorum bu etkiyi nasıl kaldıracak ben hala kendisini gördükçe açıkca zor söylim kesmemek için zor duruyorum emrah ve zafer sayesınde sürekli frenledim kendimi
şu dakikadan sonra zafer vereceği refarans ve karşılıklı konuşup anlaşılırsa belki ve kendisinin de çizeceği görüntü çok önemli şu an için bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek angry

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından LorD Perş. Şub. 26, 2009 12:11 pm

ben hüsoyu taniyan biri olarak yorum yapma ihtiyaci hissettim ustalar olumsuz demis bazi hos olmayan meseleler yasandigini biliyorum ancak söylemek istedigim su ben hüsoyla oynadigim dönemde gördümki o atışma dedigimiz bazi hareketleri sadece kendini oyuna fazla kaptirmasindan dolayi tamam yanlis bencede atismak ama hiçbir artniyeti oldugunu düsünmüyorum (sizin kendi aranizdaki olaydan bi bilgim yok onun için degildir kendi gözlemim ) eger kendine hakim olacaksa ve hicbir guildle vs playerla atismadan ve guild kurallarimiza uyacaksa pk ise pk ks ise ks ki uyabilecektir bence benim oyum olumlu olur.tabi ki son karar sizlerindir sadece ben onu tanidigim için yorum yapma zorunlulugu gördm kendimde...
LorD
LorD
Completer
Completer

Mesaj tarafından Misafir Perş. Şub. 26, 2009 12:15 pm

tabi ki gulo can dedim ya ama yaşadığımız seyler karşısında 1 degil 2 3 olmayınca bazı insanları ister istemez mecbur temkinli hareket etmek zorundayız burda bizde ii izlenim birakmasi icin sınırlı bı kac gun veya saati var:P artık elinden ne gelirse yapsın eğer gerçekten buraya gelip yararlı olurum düşüncesi varsa

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Perş. Şub. 26, 2009 1:29 pm

hüso kötülügünü görmedigim buddy listimdede uzun zamndir ekli olan birisi tabiki ayni guilddede bulunduk ama tabiki eternity guildinde oldugum icin ve bu guildden birileri ile bi sorunlar yasadigini göz önünde bulundurursak benim oyum olumlu fakat son karari masterlara birakiyorum uzun zamndir burda olan yasanan olaylari en ii bilenler onlar...

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından qutay Perş. Şub. 26, 2009 1:44 pm

ben arkadasi tanimiyorum emrenin ve sinanin dediklerine bakilirsa benimde oyum olumsuz...
qutay
qutay
Novice
Novice

Mesaj tarafından Misafir Perş. Şub. 26, 2009 3:47 pm

DarkForsaken demiş ki:üzgünüm zamanında çok sorun yaşadığımız, shout'tan küfürleşmekte herhangi bir sakınca görmeyen birisin. guildimize hiçbir faydanın olmayacağını tahmin etmenin ötesinde biliyorum. özellikle doldurduğun formda bile "bana ve çevremdekilere zararı olmayacaksa ks ve pk yaparım" demen bile benim için yeterli bir sebep. oy kullanmanın ötesinde alımına kesinlikle karşıyım....

butur davranislari oyun icerisindede hos kilmadigimiz seylerdir bende kararimi olumsuz olarak degistirmek zorundayim.

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Perş. Şub. 26, 2009 4:08 pm

hüseyin sanırım pek hoş izlenimler bırakmamış .. ilk yanıtımı sıradan bir wa basvurusuna yapar gibi yaptım fakat gözüken şu ki kendisiyle ciddi sorunlar yaşanmış küfür vs.. bu durumda bende olumsuz olarak kararımı değiştiriyorum..ayrıca belirtmek isterimki shout dan küfür bile edebiliyorsa oyun içersinde bu durum benim oyun mantığıma aykırıdır ve guilde bu tür kişilerin gelmesine karşıyım.

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından misafir Cuma Şub. 27, 2009 7:50 am

DarkForsaken demiş ki:
üzgünüm zamanında çok sorun yaşadığımız, shout'tan küfürleşmekte herhangi bir sakınca görmeyen birisin. guildimize hiçbir faydanın olmayacağını tahmin etmenin ötesinde biliyorum. özellikle doldurduğun formda bile "bana ve çevremdekilere zararı olmayacaksa ks ve pk yaparım" demen bile benim için yeterli bir sebep. oy kullanmanın ötesinde alımına kesinlikle karşıyım....

burada anlatmak istedigim ben 1 yildan fazla tandigim kardesim dedigim insanlara pk acamam burada bunu anlatmak istedim. kimse kardesine zarar vermek yada onunla iliskisini bozmak istermi istemez buradada bunu demk istedim

küfür olayina gelince ben eternitye küfür ettigimi hic hatirlamiyorum.

birde her insan cok sinirlenince küfür eder.Bende asla cok cok sinirlenmeden kimseye küfür etmem.Ve kimse küfür etmemistir diye bir sey yoktur öyle zamanlar oluyor ki insan küfür edebiliyor etmedim diyemiyorum ama oyunda en az küfür edenlerden birisi olduguma inaniyorum

misafir
Misafir

Mesaj tarafından DarkForsaken Cuma Şub. 27, 2009 10:00 am

pekala şöyle sorayım. daha önce hanzalada olduğunu söylemişsin. hanzala şu an aktif olarak pkladığımız bir guild. bunlarla bossda denk geldiğimizde bizimle birlikte onları pklamaz mısın? dur tahmin edeyim. tabi ki pklamazsın..bu da bizim bossu kaybetmemize bile sebep olabilir. ve yine bu bize yarar değil zarar getirdiğin anlamına gelir.

küfür konusuna gelince, bu guildde bulunan kimse shout'tan küfürleşmemiştir ya da en azından guildimizde bulunan diğer kişilerden buna ne tanık olunmuştur ne de başkası tarafından kulağına gelip bize ulaşmıştır. bizim için ihtiyaçlarımızdan önce kurallara uyabilen kişiler önemlidir. belki eternity'e küfür etmemiş olabilirsin. ama zamanında birçok kişiyle küfürleştiğine birinci elden şahit olduk. tahmin edersin ki bu bizim hoş karşılayacağımız birşey değil. sonuçta alınman durumunda eternity adını taşıyacaksın ve yapacağın tek bir hata senden önce bizi karalayacaktır..

emrah, ayhan ve zaferin vereceği yorumlar bizim için önemli. eğer onlar senin değiştiğine/değişeceğine kefil olurlarsa o zaman bu durum tekrar değerlendirilebilir. ama o zamana kadar benim fikrim sabit kalacak...
DarkForsaken
DarkForsaken
Admin
Admin

Mesaj tarafından NoleafClover Cuma Şub. 27, 2009 11:29 am

Angelman benim buddy listte ekli nasıl eklendiğinide sole acıklıyayım; bu char bildiğim kadarıyla daha evvel bizim guildde olan ve cıkartılan Berkay arkadasımızın charıydı daha sonra takas,satıs veya baska bir sekilde Hüseyin'e gecti max.2 ay once Berkay eklemisti beni buddy e itemleri aktarmasına yardımcı olmustum.Acıkcası ben bu kufurlesme veya kotu konusma olayına mudail değilim ama 2 ay gibi kısa bir sürede boyle kotu izlenimler bıraktıysa alınmasını tasvib etmiyorum.Herkesin iyi gecindiği kişiler olabilir bircok kişi sevebilir bu arkadaşı ama burda biz diğer guildlerden farklıyız diyor ve bunu devam ettirmek istiyorsak alımlarda cok seçici davranmamız gerektiğini birkez daha yinelemek istiyorum.Oyum olumsuz
NoleafClover
NoleafClover
A.Master
A.Master

Mesaj tarafından Erkan Cuma Şub. 27, 2009 12:13 pm

DarkForsaken demiş ki:pekala şöyle sorayım. daha önce hanzalada olduğunu söylemişsin. hanzala şu an aktif olarak pkladığımız bir guild. bunlarla bossda denk geldiğimizde bizimle birlikte onları pklamaz mısın? dur tahmin edeyim. tabi ki pklamazsın..bu da bizim bossu kaybetmemize bile sebep olabilir. ve yine bu bize yarar değil zarar getirdiğin anlamına gelir.

küfür konusuna gelince, bu guildde bulunan kimse shout'tan küfürleşmemiştir ya da en azından guildimizde bulunan diğer kişilerden buna ne tanık olunmuştur ne de başkası tarafından kulağına gelip bize ulaşmıştır. bizim için ihtiyaçlarımızdan önce kurallara uyabilen kişiler önemlidir. belki eternity'e küfür etmemiş olabilirsin. ama zamanında birçok kişiyle küfürleştiğine birinci elden şahit olduk. tahmin edersin ki bu bizim hoş karşılayacağımız birşey değil. sonuçta alınman durumunda eternity adını taşıyacaksın ve yapacağın tek bir hata senden önce bizi karalayacaktır..

emrah, ayhan ve zaferin vereceği yorumlar bizim için önemli. eğer onlar senin değiştiğine/değişeceğine kefil olurlarsa o zaman bu durum tekrar değerlendirilebilir. ama o zamana kadar benim fikrim sabit kalacak...

Seni Tanmıyorum Ama Emre Nin Dediklerine BakılırSa ki Ona Cok Guvenirim Bi De SoyLe bi AcıkLama geregi Duydum Knight Online da bi Oyun Bırakmamın tek Sebebi HerkeS HerkeSe Kufur ediyo Hem De Sebebi Ne olurSa olsun Bizim guildimiz De asla Olamaz. Kendi SahSi DuSuncem oLumSuz. Karar MasterLerin. İyi ForumLar
Erkan
Erkan
Completer
Completer

Mesaj tarafından DarkForsaken Cuma Şub. 27, 2009 12:33 pm

eski charlarim BuTcHer0,GELİOM

açıkçası angelman olarak geçtiği zamanlarda birebir olarak bir olayına tanık olmadım. kulağıma gelen şeyler oldu tabi ama onlara dayanarak böyle kesin konuşmam..

yukarıdaki iki char hafızanızı tazeler sanırım..
DarkForsaken
DarkForsaken
Admin
Admin

Mesaj tarafından SeZoTTo Cuma Şub. 27, 2009 2:14 pm

ssleri koyup ortami germek istemiyorum bilen biliyo zaten
olumsuz
SeZoTTo
SeZoTTo
A.Master
A.Master

Mesaj tarafından Misafir Cuma Şub. 27, 2009 2:43 pm

arkadaslar hüseyin butchero zamninda biseyler yapmis eskiden suanda angelman i kullanirken herhangi bir yanlisi varmi onu bilmiyorum eger degismisse bence insani gecmisine göre yargilamamk gerekir sonucta hatasiz kul olmaz...!!!

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Cuma Şub. 27, 2009 2:52 pm

falcon25 demiş ki:arkadaslar hüseyin butchero zamninda biseyler yapmis eskiden suanda angelman i kullanirken herhangi bir yanlisi varmi onu bilmiyorum eger degismisse bence insani gecmisine göre yargilamamk gerekir sonucta hatasiz kul olmaz...!!!

evet gülo belki haklısın ama insan güvenemiyor al bak kuzenime kimin ne düşündüğü hakkında kafasından geçeni okuma yeteneği var? ne yapayiroz yaşadığımız tecruberelere göre hareket ediyoruz demi?ince okuyup sık dokumak lazım bazı konuları sende takdir edersinki hüseyin kardeşimiz belki evet alırsak çok işimizede yarayabilir kabul ediyorum ama bunu kimse bilemez sende dahil olmak üzere az anlayış bu konu yu sizin de dediğiniz gibi zaten düşünüyoruz en sağlıklı kararı almak için hıh hıh hıh hıh hıh hıh

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından hüseyin Cuma Şub. 27, 2009 8:07 pm

arkadaslar ben degismedim bunu söylüyeyim ama sizler beni yanlis tanimisiniz sadece olay bundan ibaret zten sizin anlattiginiz kadar kötü biri olsaydim zafer ve diger arkadaslarla 6 7 ay ayni guild ortaminda bulunamazdim ne diyeyim her seyin ilaci zamandir zamana birakalim herkesin nasil biri oldugu anlasilir

hüseyin
Misafir

Mesaj tarafından Misafir C.tesi Şub. 28, 2009 3:59 am

DarkForsaken demiş ki:pekala şöyle sorayım. daha önce hanzalada olduğunu söylemişsin. hanzala şu an aktif olarak pkladığımız bir guild. bunlarla bossda denk geldiğimizde bizimle birlikte onları pklamaz mısın? dur tahmin edeyim. tabi ki pklamazsın..bu da bizim bossu kaybetmemize bile sebep olabilir. ve yine bu bize yarar değil zarar getirdiğin anlamına gelir.

Ben guild e başvururkende yazmıştım. Ben bu oyunu 3-3,5 aydır oynuyorum ve bunun 2 aya yakını bangbros da geçti. 2 ay boyunca tanıdığım Hüseyin arkadaşımızın ben herhangibir kötülüğünü görmedim. Sizin meseleniz duyduğuma göre eski charı olan Butcher0 zamanından kalma sanırım. Kendiside yazmış;

3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
eternityle olmus sanirim tam olarak noldu bilmiyorum sanirim bekirle olmamdan kaynaklanan bir problem...

Yani demek istediğim kadarı ile tanıdığım Hüseyin nam'ı değer hüso böyle shout tan küfür edecek yada ana avrat sövecek birisi değildir. Öyle biri olsaydı zaten 2 ay boyunca aynı guild de bizlerle durdu bi tersliğini duyardık..

Bir başka mesele hayatımızda herkes kızdığında uzak küfürler eder (a.q. fu'kk lan vb.). Bunun sebebide oyun içi sinirlenmemizden kaynaklanıyor. Bu kelimeleri ben yazmıyorum kullanmıyorum diyen pek çıkmaz sanırım hatta çıkmaz.. Hüseyin de böyle birisi işte bunlar dışında herhangi bir tersliğini görmedim.

Birşey daha diyeceğim her insan hata yapabilir değilmi? Ve insanlar değişebilirde...
Hadi diyelim o küfür eden Hüseyin olsada eski bir olay ve arkadaşımızın değiştiğine inanıyorum. Guild e başvurarak ve ileride bizim yüzümüzü kızartmayacağına inanıyorum...

Benim oyum olumludur. Kefil derseniz Zafer ve Emrah'ında yorumlarını bilmek isterim ama ben kendi adıma kefilim

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir C.tesi Şub. 28, 2009 11:13 am

Senaryo 1: Hüseyin guilda alınır bahsi geçen olumsuz hareketler devam eder insanlar eternity guildinda bir adam var küfür edio saygısız der artık guildın adına leke olmaya başlar hüseyin guilddan ihraç edilir.

Senaryo 2: Hüseyin guilda alınır eskiden olanlar bir daha yaşanmaz küfür nedeniyle adı çıkan charda şu anda oynadığı angelman olmadığı için güllük gülistanlık bir hava oluşur guild WA eksiğini 1 char daha kapatmış olur.

Senaryo 3: Hüseyinin başvurusu reddedilir ve acaba gelseydi ne olurdu die düşünürüz arada.

Benim oyum senaryo 1 ya da 2nin birinin gerçekleştiğini görmek, bir şans vermek. oyum olumlu. Zafer ve Emrahın yorumlarını alalım bir an evvel, açıklığa kavuşssun bu konu

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir C.tesi Şub. 28, 2009 11:16 am

tiyatrocumuydun sen bos zamanlarında? ayda bı sınema fılm aktor lük sezdim bi an tilifon

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir C.tesi Şub. 28, 2009 11:29 am

bunlardan biri olucak ama :)

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Paz Mart 01, 2009 9:43 am

Bundan 7-8 ay önce takimim ve arkadaşlarım olarak acemi'ydik, herşeye zıplar oyunun kurallarını bilmeden herşeyi kendi lehimize çevirerek oynardık onun bunun sözünü dinlemez kim yanımızdaysa onun söyledigiyle bi takim şeyler yapardık, bu bilmediğimizden kaynaklandı.Ortamlar genişledi ve öğrenmesi gerekenler bişeyleri öğrendi.Kişisel olarak argo olayı olmuş olabilir bunu tam hatırlamıyorum ama quilde karşı argo konuştuğunu düşünmüyorum, he şöyle olabilir husonun eski arkadaşı bekire çok güvenirdi bekir ne derse ona inanır ne yap diyorsa yapardı ve bu yüzden eternity'e karşı eternity şöyledir böyledir diyerek insanı doldurup belki bi hareketler yapmış olabilir.Bunun düzeldiğini kesinlikle ve kesinlikle yürekten biliyorum.Çok eski mevzularımız oldu bizim gürmanlada tanışmadan önce konuşma tarzlarimiz birbirimizi anlamadan önyargılarımız yüzünden çok atışmışızdır, aynı şey sinan içinde geçerli çok öncelerden birbirimizi tanıma hakkı sağlamamış önyargılarımızla veya birilerinden duyduklarımızla kişiyi tanımadan bozmuşuz önceden olması gereken şimdiki dostluğumuzu. Bugün her ne yaparsak yapayım gürman ve sinan için onlar bana kırılmayacaktır, bugün onlar bana ne yaparsalar yapsınlar ben kırılmayacağım, artık aramızdaki mesafe yakın ve eternity'den huso ve bekir hakkında bide neydi o hatun ayağına yatıp milleti kandıran Redshire vardı bu kişiller hakkında duyduklarımdan sonra kendimi geri çekmiş ve onlarla yanyana durmamaya çalışmışımdır şuan itibariyla görüyoruzki yanıma bile almadığım bekir ve o hatunu oyunda görmemiz çok zor belki oynuyorlardır hala isimlerini söyleyebilcek cesaretleri yoktur ama husoyu hepimiz görüyoruzki aylardır yanımda kardeş gibi geçiniyorum tek bi kelime sölemiştim ona kimseyle düşman olmaya gerek yok! O günden beri kimseyle atışmaz kolay kolay münakaşaya girmemiştir ve bulunduğum bi ortamda takımım varsa o ortamda benm kurallarım dışında kimseyi hareket ettirmemişmdir ve benm kurallarım bugünün şarti ile eternitye zararı yokki, anlaşabiliyoruz.Doruğun söylediğine geleyim Angelman nicki ile huso'nun hiç kimse ile bi problemi yoktur 2 aylık bi character'dir evet ama bu char ile eternityle en ufak bi tartışması olmamıştır 2 aylık kısa bir zamanda prof craftini osmiumya geçmeyi başarmış charini dizmeye başlayan iyi bi warrior oyuncusudur kendisi.Hanzala'ya gelince şimdilik angelman'ın üzerinde yazan bi quild ismi buraya geldiğinde takım için ne gerekiyorsa onu yapacaktır bana PK aç diyorsalar açıçaktır. Pk yüzünden arkadaşlığını bozucak insanlarla dost olmanın bi anlamı yok.Oyun kuralları içersinde yapılan birşey arkadaşlığı bozuyorsa slm bile vermesin.Şimdiki zamanda konuşmam gerekirse sinan gürman emre sezo ve diğer eski arkadaşlarımdan husonun buraya gelip geçmiş zamandaki kötü anılara göz yummasını dileyeceğim.Guilde katkısından ziyade oyuncuğuyla rahatlacaktır bizi bi wariorumuz yoksa ptde 2. wariorun fazladan olmasi göz çikarmaz yeni bi playere oyunu öğretmekle uğraşacağımıza oyunu bilen ve kriterlerimize uymak şartıyla husonun burda olmasını diliyorum.Şuan itibari ile husonun herşeyine KEFİLİM...Her türlü kararada olgun bi şekilde saygı duyacağız, duymak zorundayız. Saygılarımla ..

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından RaptoR Paz Mart 01, 2009 12:09 pm

Herkese yorumları icin tesekkür ediyorum öncelikle. gecmiste yasananlardan dolayı gayet uzun konu oldu. herkes yorumunu yaptı.

öncelikle belirtmek isterimki eternity sanildigi kadar katı kurallarla bezenmis bi yapıdan ziyade elinde bulundurdugu aile ortamını korumayı hedefleyen saglam birliktelikler yaratan bir ortam olmustur. icimizde hataları olan arkadaslar tabiki olmustur. yasanan olumsuzluklar geride kalabilir. herseye tabiki sıfırdan tekrar baslanabilir. bu guildi bu duruma getiren buradaki insanların iyi niyeti hoşgörüsü anlayışı ve birbirlerine olan bağlılığından gecmistir ve bugünlere getiren herkesin vermis olduğu emektir. her zamanki gibi olayların kopma noktası bu iyi niyeti ve ortamı bozma girisimi olan insanlardan kaynaklıdır. bu tarz insanlar zaten burada barınamamıştır. zaferin gecmisimiz icin anlattıkları asikar durumlardır ve bunların farkındayız. hüseyin bu durum icin istekli oldugu sürece insaniyetinin de etkisiyle bu durumu asacak gecmisi silecek bir yol izleyecegini düsünmekteyim. eminim kendiside bu yorumlara hak vermektedir. cünkü kendisini tanıma imkanımız gecmiste yasadıgımız münasebetlerle sınırlıdır. hak verirsiniz ki kimse kimsenin babasının oglu da degildir. güveni kaybetmek kolaydır ama kazanması en zoru ve emek isteyenidir. ben hüseyinin hatalı yanlarını gördüm. faydalı yanlarını da görmek isterim. insanları yargılayabilmek icin hatalarının yanında olumlu davranışlarını da görebilmek her zaman en iyisi olmustur. içinde bulundugumuz yer her ne kadar sanal bir ortamda olsa insan iliskileri acısından göz ardı edilmeyecek kadar önemli bir portal olmustur. bunun örneklerini her gün yasıyorum ve yaşıyoruz. reel hayatın zorluklarını bi kenara atıp buraya dahil oldugumuz her an zamanımızı güzel gecirmeye ve cevremizdekilere bu sekilde gecirtmeye calısıyoruz. bu anlayış icerisindeki insanlara da kapımız her zaman açıktır. yeterki basınızda eternity yazdıgını unutmayın. bunu en iyi sekilde tasıyıp hak ettigi önemi ve degeri verin. bunun size dönüsü her zaman olumlu olacaktır.

işin özü bu catıya hosgeldin hüseyin. bakalım gecmisi geride bırakabilecekmiyiz.
RaptoR
RaptoR
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir Paz Mart 01, 2009 12:25 pm

RaptoR demiş ki:
işin özü bu catıya hosgeldin hüseyin. bakalım gecmisi geride bırakabilecekmiyiz.

h.o arkadaşlar biraz çetin bi quild alımıydı ve benim de merak ettiğim bi konu Neutral

hadi bakam top sende hüso göster kendini canım:P

Sytle Sytle Sytle

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından angel Paz Mart 01, 2009 1:26 pm

herkese her sey icin tesekkürler

cool3 cool3 cool3
emin olun aramizdaki gecen olaylara ileride gülüp gecicegiz
cool3 cool3 cool3

angel
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Paz Mart 01, 2009 9:16 pm

bakalım senaryo 1 mi 2 mi gerçekleşicek :)

Misafir
Misafir

- Similar topics