Guilde Katilim Basvurusu
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Guilde Katilim Basvurusu
1. Kişisel Bilgiler
1.1. İsminiz
Emrah BAYSAL
1.2. Yaşınız
21
1.3. Bulundugunuz şehir
İzmir – (Sivasta üniversite okuyorum)
2. Karakter Bilgileri
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
LordCuLdesaC-153 lvl – Warrior
2.2. Skill Ranklarınız
Dual Trans FULL
2.3. Honour Rankınız
Class 10 %21
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
craftla hic ugrasmadim ileride durum ne gösterir bilmem biraz para gerektiriyor craft
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
1.5 sene civari cabal oynadim fakat bazi zamanlarda okul vs gibi nedenlerden dolayi fazla giremedigim zamanlar oldu yada ara vermek zorunda kaldigim
3.2. Oynadığınız serverlar
Jupiter
3.3. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
BangBros(son guildim) -ParS
3.4. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
2 guildim dende isteyerek ayrilmadim fazla guild degistirmekten hoslanan biri degilim cünkü bir ortaminiz oluyor birakip gidiyorsunuz yeni bir ortama vs..birazda aktiflik ariyorum 2 guildimde de aktiflik ile ilgili problem disinda hic bir sorunum olmadi hepsi cok iyi insanlardir sagolsunlar
3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
kullanmadim
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
olmadi oyun ici pk vs boss gibi atismalar oldugu oluyordu tabi ama bunlar oyun kurallari sonucta büyük bir olayim olmadi kimseyle
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
bana göre guildde temel arkadaslik olmali tamam belki bu bir oyun sanal ortam ama en çok vakit gecirdigimiz yer.. nasilsa sanal ortam diye yapilan hic birseyden hoslanmiyorum. guild ici dayanisma olmali yardimlasma olmali guild icinde kopukluk olmamali gruplanma bölünme gibi benim kafamdaki guild profili budur
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
karakterimi gelistirmek icin yapmayacagim sey yok günün her saati her aktiviteye katilirim pf mf berderk ft ft2(biraz sakat ama :p ) su an charimda item eksigim cok sadece exp setimle oynuyorum ama oyunculuguma güvenirim cogu itemli adamdan iyi oynadigim iddasindayim :p
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
solo temple deniyorm fakat gücüm yetmiyor suan chakriste %20 hp kaliyor :p genelde solo takilmiyorm pt olarak herseyi yapiyorz pf berderk gibi
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
tanidigim xerxes (erdi) falcon25(mustafa) tanidigim olarak fazla olmayabilir ama muhabbetimin gectigi kisiler oluyordu zaman zaman wi kardeslerim var orda
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
Öncelikle katilmak istememin nedeni guild arkadasm zaferin guildden ayrilacak ve size gececek olmasidir guild degistirmeyi seven birisi degilim sürekli neden sende degistiriyorsun zaferemi baglisin diye bir soru olabilir nedenim su zafer sevdigim arkadasimdir tabi onunla birlikte takilmak isterim sariyor :p ancak guild ici aktif oldugumuz bi grubumuz vardi zafer ve birkac arkadasimiz daha bizim birimiz olmadignda o gece fazla bisey yapamazdik ve bos gecirirdik ben fazla bos zaman gecirmek istemiyorm oyuna giriyorsam online isem birseyle yapmayi tercih ederim cünkü charimi gelistirmek istiyorum ve bunun için eternitye gecmek istiyorum eternity gördügüm kadariyla zaten büyük dostluk dayanisma olan bir guild görüntüsü çiziyor aranizda olmaktan mutlu olurum…guild icin ne yapabilcegime gelince klasik olacak ama elimden geleni yaparm yani bu konuda aklima birsey gelmiyor yani örnekler olmali guild cikari ne gerektiriyorsa o yapilir..
1.1. İsminiz
Emrah BAYSAL
1.2. Yaşınız
21
1.3. Bulundugunuz şehir
İzmir – (Sivasta üniversite okuyorum)
2. Karakter Bilgileri
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
LordCuLdesaC-153 lvl – Warrior
2.2. Skill Ranklarınız
Dual Trans FULL
2.3. Honour Rankınız
Class 10 %21
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
craftla hic ugrasmadim ileride durum ne gösterir bilmem biraz para gerektiriyor craft
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
1.5 sene civari cabal oynadim fakat bazi zamanlarda okul vs gibi nedenlerden dolayi fazla giremedigim zamanlar oldu yada ara vermek zorunda kaldigim
3.2. Oynadığınız serverlar
Jupiter
3.3. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
BangBros(son guildim) -ParS
3.4. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
2 guildim dende isteyerek ayrilmadim fazla guild degistirmekten hoslanan biri degilim cünkü bir ortaminiz oluyor birakip gidiyorsunuz yeni bir ortama vs..birazda aktiflik ariyorum 2 guildimde de aktiflik ile ilgili problem disinda hic bir sorunum olmadi hepsi cok iyi insanlardir sagolsunlar
3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
kullanmadim
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
olmadi oyun ici pk vs boss gibi atismalar oldugu oluyordu tabi ama bunlar oyun kurallari sonucta büyük bir olayim olmadi kimseyle
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
bana göre guildde temel arkadaslik olmali tamam belki bu bir oyun sanal ortam ama en çok vakit gecirdigimiz yer.. nasilsa sanal ortam diye yapilan hic birseyden hoslanmiyorum. guild ici dayanisma olmali yardimlasma olmali guild icinde kopukluk olmamali gruplanma bölünme gibi benim kafamdaki guild profili budur
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
karakterimi gelistirmek icin yapmayacagim sey yok günün her saati her aktiviteye katilirim pf mf berderk ft ft2(biraz sakat ama :p ) su an charimda item eksigim cok sadece exp setimle oynuyorum ama oyunculuguma güvenirim cogu itemli adamdan iyi oynadigim iddasindayim :p
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
solo temple deniyorm fakat gücüm yetmiyor suan chakriste %20 hp kaliyor :p genelde solo takilmiyorm pt olarak herseyi yapiyorz pf berderk gibi
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
tanidigim xerxes (erdi) falcon25(mustafa) tanidigim olarak fazla olmayabilir ama muhabbetimin gectigi kisiler oluyordu zaman zaman wi kardeslerim var orda
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
Öncelikle katilmak istememin nedeni guild arkadasm zaferin guildden ayrilacak ve size gececek olmasidir guild degistirmeyi seven birisi degilim sürekli neden sende degistiriyorsun zaferemi baglisin diye bir soru olabilir nedenim su zafer sevdigim arkadasimdir tabi onunla birlikte takilmak isterim sariyor :p ancak guild ici aktif oldugumuz bi grubumuz vardi zafer ve birkac arkadasimiz daha bizim birimiz olmadignda o gece fazla bisey yapamazdik ve bos gecirirdik ben fazla bos zaman gecirmek istemiyorm oyuna giriyorsam online isem birseyle yapmayi tercih ederim cünkü charimi gelistirmek istiyorum ve bunun için eternitye gecmek istiyorum eternity gördügüm kadariyla zaten büyük dostluk dayanisma olan bir guild görüntüsü çiziyor aranizda olmaktan mutlu olurum…guild icin ne yapabilcegime gelince klasik olacak ama elimden geleni yaparm yani bu konuda aklima birsey gelmiyor yani örnekler olmali guild cikari ne gerektiriyorsa o yapilir..
LordCuLd- Misafir
Geri: Guilde Katilim Basvurusu
Ben kendisini oyundan az çok tanıyorum şahsen benim oyum olumludur
Misafir- Misafir
emrahi tanirim ii birisi Wa aliminida extradan göz önünde bulundurarak olumlu
Misafir- Misafir
Emrah arkadaşımızla tanışma fırsatım olmadı ama umarım en kısa zamanda tanışırız.. hayırlısı olsun.. benim oyumda olumlu :)
Misafir- Misafir
görünen o ki WA ihtiyacımız dışında fikir yapısı da bize uygun. benim için de olumludur.
DarkForsaken- Admin
wa iyidir hayırlısı olsun oyum evet neden olmasın
LasTTango- Transcender
olumlu olumlu
olumlu olumlu
olumlu olumlu
olumlu sonunda wa başvurusu ve sevdiğimiz
arkadaşlarımızdan biri olacak gibi.....
olumlu olumlu
olumlu olumlu
olumlu sonunda wa başvurusu ve sevdiğimiz
arkadaşlarımızdan biri olacak gibi.....
Misafir- Misafir
olumlu oldugunu anladim sinanda evlenme teklifi almis gibisin ben guild basvurus görüorum
everelimmi seni emrahla ?
everelimmi seni emrahla ?
RaptoR- Admin
yok gülo dışardan emrah a ısınmış biri olmam + quilde gelecek ve bu konu hakkında yorumlarını begenmem ve sonuncusu sonunda bi wa bas vurusu gulo kriterlere uygun ^^ mujkss
Misafir- Misafir
en sonunda adam gibi bir WA basvurdu olumlu olcak tabi :)
Misafir- Misafir
e hayirlisi o zaman kabul edilmistir
RaptoR- Admin
Similar topics
» Guilde katılım basvurusu
» Guilde katılım başvurusu
» Guilde katılım
» guilde katilim
» Guilde katılım
» Guilde katılım başvurusu
» Guilde katılım