guilde katilim
+4
NoleafClover
LorD
LasTTango
DarkForsaken
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
guilde katilim
1. Kişisel Bilgiler
1.1. İsminiz: Tarık, Bora, Elif, Çelik, Leyla, Polat,Mehmet,Tayfun
1.2. Yaşınız: 27, 30, 28, 27, 60^^, 30, 23, 26
1.3. Bulundugunuz şehir: istanbul,Ank,Ank, İst.,İst, Tekirdağ,Mersin,İst.
2. Karakter Bilgileri:
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.):TheParanoia/WA/160-Squallrock/FB/154-MrsRock/Wi/138-Kalihoras/WA/157-Edusa/Wi/161-
LeOniD4s/WA/153-xxxxxARDAxxxxx/WA/152-GRAWER/BL/159
2.2. Skill Ranklarınız
2.3. Honour Rankınız
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız:2 ile 1 yil arasinda
3.2. Oynadığınız serverlar:Jupiter
3.3. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz:Guild Turk
3.4. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz: Beraberce bu youn içinde gerek muhabbet gerekse dungeonlarda güzel birşeyer yapabilmek, ve iyi bir paylaşım için.
3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs): saydiğimiz arkadaşlarımızdan hiçbiri bu tür bi davranış ve program kullanmamıştır
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?: hiçbir meselemiz olmadı hiçbir guildle
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?:Samimiyet ve güven olmali zaten bunlar olduktan sonra gerisi gelir
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?Lastottoman,Crave,LadyHeaven(LeOnid4S)
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz :kendim ve arkadaslarim adina birsey söyleyemem ancak hepberaber birşeyler yapabileceğimize inanıyoruz ve bu sebepten guildinize katilmak istiyoruz
1.1. İsminiz: Tarık, Bora, Elif, Çelik, Leyla, Polat,Mehmet,Tayfun
1.2. Yaşınız: 27, 30, 28, 27, 60^^, 30, 23, 26
1.3. Bulundugunuz şehir: istanbul,Ank,Ank, İst.,İst, Tekirdağ,Mersin,İst.
2. Karakter Bilgileri:
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.):TheParanoia/WA/160-Squallrock/FB/154-MrsRock/Wi/138-Kalihoras/WA/157-Edusa/Wi/161-
LeOniD4s/WA/153-xxxxxARDAxxxxx/WA/152-GRAWER/BL/159
2.2. Skill Ranklarınız
2.3. Honour Rankınız
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız:2 ile 1 yil arasinda
3.2. Oynadığınız serverlar:Jupiter
3.3. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz:Guild Turk
3.4. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz: Beraberce bu youn içinde gerek muhabbet gerekse dungeonlarda güzel birşeyer yapabilmek, ve iyi bir paylaşım için.
3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs): saydiğimiz arkadaşlarımızdan hiçbiri bu tür bi davranış ve program kullanmamıştır
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?: hiçbir meselemiz olmadı hiçbir guildle
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?:Samimiyet ve güven olmali zaten bunlar olduktan sonra gerisi gelir
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?Lastottoman,Crave,LadyHeaven(LeOnid4S)
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz :kendim ve arkadaslarim adina birsey söyleyemem ancak hepberaber birşeyler yapabileceğimize inanıyoruz ve bu sebepten guildinize katilmak istiyoruz
TheParan- Misafir
Geri: guilde katilim
dün oldukça uzun bir konuşma geçti aramızda. en azından tarık çelik ve leyla abla bende iyi bir izlenim bıraktı. yanlarında getirecekleri arkadaşlara da kefil oldukları için benim oyum olumludur. alınmalarının yakın zamanda bize faydalı olacağını düşünüyorum..
DarkForsaken- Admin
çelik ile daha önce bi kaç sohbet kadarı kadar tanıyorum,diğer arkadaşları konuşulduğu kadar biliyorum ve biliyoruz diye düşünüyorum.Ama tek bildiğim eğer gelirseniz bi dayıdan sonra anne de edinecez gibi:).eternity düşüncesi ile uyuşur ve kısa sürede umarım isteklerinize amaçlarınıza ulaşırsanız diyorum ve az çok niyetiminde sözlerden ne olduğu belli ediyor.
1-)Akşam ne kadar konuşsakda sevmediğim ve zıt düşeceğim konulardan biri quild içi quild bi topluluk oluşturulması.
2-)Yeterli özveri vermeden birşeyler beklenmesi.
3-)Elimizden geldiğince güzel ortam sunmaya birşeyler vermeye çalışacağız(sabır ve anlayış bekleyeceğem.)
Bunları zaten konuştuk ama genede bi hatırlatma gerek olduğunu ve bilmeniz gerektiğini düşündüğüm için yazıyorum iyi şanslar
1-)Akşam ne kadar konuşsakda sevmediğim ve zıt düşeceğim konulardan biri quild içi quild bi topluluk oluşturulması.
2-)Yeterli özveri vermeden birşeyler beklenmesi.
3-)Elimizden geldiğince güzel ortam sunmaya birşeyler vermeye çalışacağız(sabır ve anlayış bekleyeceğem.)
Bunları zaten konuştuk ama genede bi hatırlatma gerek olduğunu ve bilmeniz gerektiğini düşündüğüm için yazıyorum iyi şanslar
Misafir- Misafir
Arkadaşları tanımıyorum kararı masterlara bırakıyorum oyum nötrdür
Misafir- Misafir
basvuruyu yapan arkadasların hemen hemen hepsini tanıyorum hepsi ile aynı çatı altında bulunmusluğum var kisilik olarak hepsine ayrı ayrı kefilim yasları itibarıyle de kisilik itibarıylede olgun ne yaptığını ne söylediğini bilen kisiler. Katılmalarında her hangi bir sakınca görmemekle beraber guild faaliyetleri kadro sıkıntısı acısından faydalı olabileceğini düsünüyorum online sayısının artması bize artı olarak dönecektir. Bu sebeplerden ötürü oyum olumludur.
LasTTango- Transcender
hiç birinide tanımıyorum (gelirlerse) umarım guild açısından yararlı tek bir çatı bir bütün olarak guruplaşmalar olmadan mutlu bol muhabbetli zaman geçiririz...Tanımadığımdan benim oyumda çekimser olcak tanıyan arkadaşların yorumundan sonra master arkadaşlara bırakıyorum kararı..
Misafir- Misafir
form eksik doldurulmuş , arkadaşları tanımıyorum. bazı sorular atlandığı için onlar hakkında kafamda bir düşüncede oluşamadı .. bunun haricinde diğer önemli bir konuda karamel dediği gibi guild içerisinde ayrı bir topluluk oluşturulmaması...ama yinede olumlu yorumlar yazılmış.bu durumda benim içinde olumludur...
Misafir- Misafir
Forum biraz eksik doldurulmuş. Birde toplu başvurularda gruplaşma olabilecegi icin benim oyun suan icin kararsizdir. Az daha kendilerini tanitirlarsa ve forum u tam doldururlarsa sevinirim
Misafir- Misafir
benimde tanımadıgım arkadaslar karsı karsıyada gelmedik pek Kalihoras adli arkadasla ufak trade ve muhabbetimiz olmustu :) zaten masterlarla bir konusma yapılmıs tereddüt edilen gruplasmanin olmayacagini umarak olumlu diyorum.Eternity büyük bir ailedir çabucak uyum saglayacaklarına ve gerekli özveriyi göstereceklerini sanıyorum..iyi şanslar..
LorD- Completer
Procsunuz sanırım, ki capta olcaksınız, kalihorasi bikere satış yaparken tanışmıştım diğerleriyle başka bi yakınlılığım olmadı, guilde ayrı bi gruplaşmayı önceden bi engel koyarak gücümüze güç katmayı planlıyorsalar çok güzel şeyler başarabiliriz.Zaten büyük bi topluluktan ziyade çok user yerine sadece playerlerin toplandığı bi quild içersindeyiz nerdeyse içerdeki herkes 2. karakteri olan veya oyunda bi çok şeyi bilen insanlar. Başarıya başarı katıcaklarsa ve aktiflikleriyle bizleri ve kendilerini memnun ediceklerse benim için np.
Misafir- Misafir
Ben olumsuzyönde fikrimi beyan edecek ve nedenleri şöyle sıralıyacağım;
1-)Grup seklinde katılımın bircok kereler olumsuz sonuçlarını tattık ve böyle katılımlara sıcak bakmadığımızı hatırlatmak istiyorum.
2-)Bu arkadaşlarla,Leyla Hanım'dan özür dileyip saygılarımı sunarak(arkadaş dediğim için), konuşulmuş iyi intiba bıraktıkları belirtilmiş ama suda unutulmamalıki guild çıkar sağlamak için kurulmuş bir topluluktur ve benim için gelen kişinin iyi insan olması ile beraber guilde katacağı artı değer önemlidir ve suan icin bize aman aman bir artı getireceklerini düşünmüyorum.(Zaten guild alımı bundan dolayı kapanmıştı)
3-)Bildiğiniz gibi guildimiz dekilerin yaşları aşağı yukarı birbirine yakın ve hitap olsun, davranış olsun,tartışma olsun bu yaş farkının az olmasından dolayı daha kolay ve daha az yıpratıcı olduğunu bu dengeyi Leyla Hanımın bozacağını düşünüyorum.
Herkese iyi oyunlar bol droplar dilerim...
1-)Grup seklinde katılımın bircok kereler olumsuz sonuçlarını tattık ve böyle katılımlara sıcak bakmadığımızı hatırlatmak istiyorum.
2-)Bu arkadaşlarla,Leyla Hanım'dan özür dileyip saygılarımı sunarak(arkadaş dediğim için), konuşulmuş iyi intiba bıraktıkları belirtilmiş ama suda unutulmamalıki guild çıkar sağlamak için kurulmuş bir topluluktur ve benim için gelen kişinin iyi insan olması ile beraber guilde katacağı artı değer önemlidir ve suan icin bize aman aman bir artı getireceklerini düşünmüyorum.(Zaten guild alımı bundan dolayı kapanmıştı)
3-)Bildiğiniz gibi guildimiz dekilerin yaşları aşağı yukarı birbirine yakın ve hitap olsun, davranış olsun,tartışma olsun bu yaş farkının az olmasından dolayı daha kolay ve daha az yıpratıcı olduğunu bu dengeyi Leyla Hanımın bozacağını düşünüyorum.
Herkese iyi oyunlar bol droplar dilerim...
NoleafClover- A.Master
walla bir haftadir oyundan uzaktin konusulanlar hakkında bir fikrim yok ama yazilanlari okudum doruga katiliyorum oyum olumsuz
qutay- Novice
Bende Grup olarak gelme gitme işlerine karşıyım arkadaşlar. Eğer alınacaksanız bile başvuruları tek tek yapmanızdan yanayım, herkesi ayrı ayrı değerlendirmeden, doruk sende leyla hanımın yaşına takmışın . bence problem olan o degilde bu başvurunun bu şekilde ve gelen arkadaşların başvurularının bir kisi tarafından yapılması. Burası Bir topluluk sonuçta eğer foruma yazıldıysa fikir alınmak karara baglamak icin yolu yordamıyla yapsak?. Ben şu an için arkadaşlara olumlu yada olumsuz yanıt vermiycem. Diğer arkadaşlarım olumlu dusuncelere sahipler ama her hangi birini tanımıyorm tabi sizin sözünüze güveniyorum ama , başvuruyu tek tek olmasından yanayım. Guilde 8 kişi bir arada girmesi yerine 1 2 kişi şeklinde girmesi daha olumlu olur kanımca. gece 1 belki biraz kafanızı şisirdm :p
Azorka- Admin
bide tabi usere fazla ihtiyacımız yok hani bazıları gerçekten gelmesi gerekebilir bazılarınında gelmemesi daha iyi olabilir, tabikide ayrı ayrı bi başvuru olsaydı daha tatlı olurdu ^^
Misafir- Misafir
tabi bende tanımıyorum hic birini basvurular konusunda haklısınız...kefilim diyebilecegim bi tanıdıgım olmadıgı gibi bakıp fikir edinebilcegimiz form da yok ayrıca grupca gelis konusunda halile katılıyorum grup olarak degil bireysel olarak irdelersek düsünce yapıları olarak bizlere uygunları görmüs oluruz...
LorD- Completer
toplu başvuru yapmalarının amacı gelirse hepsi gelmezse hiç biri gelmicek anladığım kadarıyla ayrı başvuruda kabul edilmeyecekler çıkacak onuda istemiyecekler...!!!
Misafir- Misafir
tabi ki oledir ama bence de tek tek baswuru daha acik we anlasilir olur
Misafir- Misafir
basvuru ve yorumlar icin herkese tesekkür ederim. Guildimizin tercih edilmesi gercekten gurur verici.
1 haftadır süren uzun toplantılar ve görüsmeler sonucunda belli kararlara varabildik. Bu basvurunun grup basvurusu olmasından dolayı gördügünüz üzere eksik hissettiginiz bilgiler bulunmaktadır. Kişisel basvuru yerine bu toplu basvuru sekli bizim onayımız dahilinde tercih edilmis ve önerilmistir. amac iki tarafıda cok ugrastırmaması ve alım olacaksa da olmayacaksa da sizlerin de bilgisi dahilinde yapılmak istenmesidir. Karşı taraf ile yapılan görüsmeler sonucu elde ettigimiz izlenimler siz guild üyelerinin kafasını karıstıracak veya merakta bırakacak bütün konular dahilinde alınmıstır. Bu yüzden iciniz rahat edebilir. Karar, hepimizin huzuru ve elimizde var olan aile olgusunu korumak hedef edinilmis bir sekilde verilecektir. Bu konuda göstereceginiz hosgörü ve güven icin ayrıca tesekkür etmekteyim.
Başvuru yapılan her bireyle (Tayfun haric) konusulmus güzel izlenimler alınmıştır. Talepte bulunan arkadaslar gercekten bizler gibi kendileri ve bulundukları ortam icin ellerinden geldigince ve belkide fazlasıyla yapabilecek kapasitede iyi niyetli ve olgun arkaaslardır. Karar ne olursa olsun gelecek icerisinde de güzel arkadaslıklara sebebiyet verebilecek konusmalar sonucu olumlu ve olumsuz düsünceler ve izlenimler olmustur.
Olumsuz olan tek konu sudur ki ;
Edusa ve Kalihoras charlarının daha evvel cabalturkiyede satısa cikarılması, satısa cıkarılsa bile bu amacla birlikte satın almak isteyen insanların, charı her an kaybedebilme konusunda tehlikeye sokulması ve bu yüzden kişinin cabalturkiye accountunun da bloklanmasının yanında bu charlardan Edusa nın eski Efsome olması illegal yollarla katkı saglanması ve bunun icin net bir bilgiyi birinci agızdan degil de belli arastırmalar sonucu ögrenmis olmamız bizleri üzmüs, kişilerle hic bir sorunumuz olmamasına ragmen, guildimiz hedefleri ve tutumu karsısında aramıza dahil edemeyecegimiz charlar olarak görülmüstür.
Sonuç olarak ;
Grup basvurusunda talebi bulunan arkadaslar da arzu ediyor ise bu basvuru son alınan kararlar dogrultusunda 5 kişi icin halen acık iken, yapılan yorumlar ve bizim gözlemlerimiz sonucunda alımları dogrultusunda olumlu oy tesşkil etmektedir.
5 kişi anlaşılması açısından bir kez daha belirtecek olursam ;
TheParanoia/WA/160
Squallrock/FB/154
MrsRock/Wi/138
LeOniD4s/WA/153
xxxxxARDAxxxxx/WA/152
isimli charlardır.
Ek olarak ;
GRAWER/BL/159 asıl sahibi degil charı sonradan alan tayfun arkadasımızın kontrolunde bir char iken bu zaman icerisinde kendisiyle görüsememis olmamız kendisini basvurunun dısında bırakmıstır.
Umarım alınan kararlar dogrultusunda herkes icin en hayırlısı olacaktır.
Saygılar.....
1 haftadır süren uzun toplantılar ve görüsmeler sonucunda belli kararlara varabildik. Bu basvurunun grup basvurusu olmasından dolayı gördügünüz üzere eksik hissettiginiz bilgiler bulunmaktadır. Kişisel basvuru yerine bu toplu basvuru sekli bizim onayımız dahilinde tercih edilmis ve önerilmistir. amac iki tarafıda cok ugrastırmaması ve alım olacaksa da olmayacaksa da sizlerin de bilgisi dahilinde yapılmak istenmesidir. Karşı taraf ile yapılan görüsmeler sonucu elde ettigimiz izlenimler siz guild üyelerinin kafasını karıstıracak veya merakta bırakacak bütün konular dahilinde alınmıstır. Bu yüzden iciniz rahat edebilir. Karar, hepimizin huzuru ve elimizde var olan aile olgusunu korumak hedef edinilmis bir sekilde verilecektir. Bu konuda göstereceginiz hosgörü ve güven icin ayrıca tesekkür etmekteyim.
Başvuru yapılan her bireyle (Tayfun haric) konusulmus güzel izlenimler alınmıştır. Talepte bulunan arkadaslar gercekten bizler gibi kendileri ve bulundukları ortam icin ellerinden geldigince ve belkide fazlasıyla yapabilecek kapasitede iyi niyetli ve olgun arkaaslardır. Karar ne olursa olsun gelecek icerisinde de güzel arkadaslıklara sebebiyet verebilecek konusmalar sonucu olumlu ve olumsuz düsünceler ve izlenimler olmustur.
Olumsuz olan tek konu sudur ki ;
Edusa ve Kalihoras charlarının daha evvel cabalturkiyede satısa cikarılması, satısa cıkarılsa bile bu amacla birlikte satın almak isteyen insanların, charı her an kaybedebilme konusunda tehlikeye sokulması ve bu yüzden kişinin cabalturkiye accountunun da bloklanmasının yanında bu charlardan Edusa nın eski Efsome olması illegal yollarla katkı saglanması ve bunun icin net bir bilgiyi birinci agızdan degil de belli arastırmalar sonucu ögrenmis olmamız bizleri üzmüs, kişilerle hic bir sorunumuz olmamasına ragmen, guildimiz hedefleri ve tutumu karsısında aramıza dahil edemeyecegimiz charlar olarak görülmüstür.
Sonuç olarak ;
Grup basvurusunda talebi bulunan arkadaslar da arzu ediyor ise bu basvuru son alınan kararlar dogrultusunda 5 kişi icin halen acık iken, yapılan yorumlar ve bizim gözlemlerimiz sonucunda alımları dogrultusunda olumlu oy tesşkil etmektedir.
5 kişi anlaşılması açısından bir kez daha belirtecek olursam ;
TheParanoia/WA/160
Squallrock/FB/154
MrsRock/Wi/138
LeOniD4s/WA/153
xxxxxARDAxxxxx/WA/152
isimli charlardır.
Ek olarak ;
GRAWER/BL/159 asıl sahibi degil charı sonradan alan tayfun arkadasımızın kontrolunde bir char iken bu zaman icerisinde kendisiyle görüsememis olmamız kendisini basvurunun dısında bırakmıstır.
Umarım alınan kararlar dogrultusunda herkes icin en hayırlısı olacaktır.
Saygılar.....
RaptoR- Admin
herkes icin hayirli ugurlu olsun
LasTTango- Transcender
1 haftalık süren toplantılar sonucu sölediğim ve sölemeye çalıştığım şeyler de kimseyi kırmak gibi bi niyetim yoktu. Belki çok asabi davrandım ve gerektiğinden çok fazla tepki vermiş olabilirm ama bunun sonucunda bazı gerçeklerin açığa çıkmasına da sevinmedim değil. Oyunda herkezin geçmişte yaşadığı sorunlar olabilir olmuşturda ve olacaktır. Ama söylemiş olduğum şeyler ve koymuş olduğum tavır kesinlikle kişisel şekilde değildi. Guildin amacına ve yapısına uygun kişilerin gelmesini istemem den kaynaklandı. Gerek Emre ile gerekse Gürman la konuşmalarımda söylemiş olduğum şeylerin ne kadar gerçek olduğu Gürma'nın araştırmaları sonucu netleştiğine göre katılım oranı Gürma nında uygun gördüğü şekilde 8 den 6 ya düşürülmüştür.
TheParanoia/WA/160 : Uzun zaman oynadığım ve samimiyetine güvendiğim bir arkadaşımdır. (olumlu)
Squallrock/FB/154 : Her ne kadar ilk charı kötü sebeblerden dolayı banlansada ikinci charı el emeği göz nurudur. 20 lvlden beri buddy listemdedir ve takiplerim sonucu oyunun tadının el emeğiyle çıktığının anlaması benim açımdan sevindiricidir. Kişilik olarak ta samimiyetine güvendiğim biridir. Böyle olmasa nişanlısıyle beraber guilde girmek istemezdi diye düşünüyorum. (olumlu)
MrsRock/Wi/138 : Tarığın (TheParanoia) bana vermiş olduğu refarans önemlidir ve arkadaşın sağlam karakterde olduğunu sölemiştir.(olumlu)
LeOniD4s/WA/153 : Yukardaki cümle bu arkadaş içinde geçerlidir.
xxxxxARDAxxxxx/WA/152 : Mehmet in çok ayrı bi yeri vardır. ELITETURKS guildinden beri beraberiz ve sağlam karaktere sahip kardeşlerimin arasındadır. Arkadaşlığı üst sevidedir ve hiç kimse ile munakaşaya girmemiştir. Hiç bir negatif yönü bulunmamaktadır. (olumlu)
Umarım guild icin hayırlı olur.
TheParanoia/WA/160 : Uzun zaman oynadığım ve samimiyetine güvendiğim bir arkadaşımdır. (olumlu)
Squallrock/FB/154 : Her ne kadar ilk charı kötü sebeblerden dolayı banlansada ikinci charı el emeği göz nurudur. 20 lvlden beri buddy listemdedir ve takiplerim sonucu oyunun tadının el emeğiyle çıktığının anlaması benim açımdan sevindiricidir. Kişilik olarak ta samimiyetine güvendiğim biridir. Böyle olmasa nişanlısıyle beraber guilde girmek istemezdi diye düşünüyorum. (olumlu)
MrsRock/Wi/138 : Tarığın (TheParanoia) bana vermiş olduğu refarans önemlidir ve arkadaşın sağlam karakterde olduğunu sölemiştir.(olumlu)
LeOniD4s/WA/153 : Yukardaki cümle bu arkadaş içinde geçerlidir.
xxxxxARDAxxxxx/WA/152 : Mehmet in çok ayrı bi yeri vardır. ELITETURKS guildinden beri beraberiz ve sağlam karaktere sahip kardeşlerimin arasındadır. Arkadaşlığı üst sevidedir ve hiç kimse ile munakaşaya girmemiştir. Hiç bir negatif yönü bulunmamaktadır. (olumlu)
Umarım guild icin hayırlı olur.
Crave- Completer
1 sayfadaki 1 sayfası