basvuru fromu
+2
LasTTango
Crave
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
basvuru fromu
Kişisel Bilgiler
1.1. İsminiz
Ahmet
1.2. Yaşınız
22
1.3. Bulundugunuz şehir
hatay
2. Karakter Bilgileri
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
ORANTEZ1 warrior 156LWL/Dual/clas 16
2.2. Skill Ranklarınız
Dual trans
2.3. Honour Rankınız
clas 11
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
hayır
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
1,5 yıl
3.2. Oynadığınız serverlar
Jupiter
3.3. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
hanzala estergon unchanged
3.4. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
estergondan ayrilmam nedeni irk degistrdigim icin ... unchanged ayrlma ise birilik beraberlik olmamasi, tekrar cap olmam
3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
Hayır olmadı
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
hayır
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
Herşeyden önce dostluk ve beraberlik ön planda olmalıdır.
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
Ticaret ,Dungeon
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
solo = SOD.b2f Party=temple ft1,Berderk Faello ve Potus Ferrum penna vs
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
cakmakcı,karier(abdullah abi ) , shennas(zafer ).onceandforall(yusuf)
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
eternity türk bir guild ve capella olmasi ,birligin VE BERaberligin olması yeterli sebebler , Guild içinde ne gerekiyorsa elimden geldiğince yapmaya çalısırım.
1.1. İsminiz
Ahmet
1.2. Yaşınız
22
1.3. Bulundugunuz şehir
hatay
2. Karakter Bilgileri
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
ORANTEZ1 warrior 156LWL/Dual/clas 16
2.2. Skill Ranklarınız
Dual trans
2.3. Honour Rankınız
clas 11
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
hayır
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
1,5 yıl
3.2. Oynadığınız serverlar
Jupiter
3.3. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
hanzala estergon unchanged
3.4. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
estergondan ayrilmam nedeni irk degistrdigim icin ... unchanged ayrlma ise birilik beraberlik olmamasi, tekrar cap olmam
3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
Hayır olmadı
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
hayır
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
Herşeyden önce dostluk ve beraberlik ön planda olmalıdır.
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
Ticaret ,Dungeon
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
solo = SOD.b2f Party=temple ft1,Berderk Faello ve Potus Ferrum penna vs
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
cakmakcı,karier(abdullah abi ) , shennas(zafer ).onceandforall(yusuf)
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
eternity türk bir guild ve capella olmasi ,birligin VE BERaberligin olması yeterli sebebler , Guild içinde ne gerekiyorsa elimden geldiğince yapmaya çalısırım.
basvuru- Misafir
Geri: basvuru fromu
Benim için arkadaşın gelmesinde herhangi bir sakınca yoktur oyundan kendisini tanıyorum oyum olumludur :)
Misafir- Misafir
Ahmet bayadır gelmek istiyodu zaten bi nasip olmamisti tam niyetlendi o zamanda alımları kapatmıştık şmdi tekrar böyle olması güzel oldu benim için problem yoktur gelmesini isterim ortamımıza çabuk alışabilcek birisi.tşkler.
Misafir- Misafir
Guild alımları kapalıydı sanırım.
Crave- Completer
benim açımdan wa ve wi alınmasında problem yok oyundada kendisiyle muhabbetim var ii birisi oldugunu düşünüyorum guild açısından yarrlı olabilecek birisi olumlu
Misafir- Misafir
alımlar açık ise refensları olan bir wa olduğu için olumlu.
LasTTango- Transcender
OnceAndForAll demiş ki:Alımlar kapalı olsaydı bu arkadaş konu açamazdı buraya kanımca =)
arasırada olsa sende beyin varmış diye düşündürecek laflar çıkıyo
Misafir- Misafir
OnceAndForAll demiş ki:Alımlar kapalı olsaydı bu arkadaş konu açamazdı buraya kanımca =)
https://eternity.yetkin-forum.com/eternity-guildine-katlmak-ister-misiniz-f1/guilde-alm-durumu-t3.htm
MUCXX
Crave- Completer
guildde 3 wa yız online iz ama işimizin çıktıgı sınavlar vs. gibi dönemlerimiz olucak fazla olmasi guild aktiviteleri için yararli olur. wa gerekli bir char. seni tanımıyorum görmüslügüm var birde savaslarda ara sıra kücük muhabbetler oldu bi saygısızlıgını görmedim + yusufun ve zafonun tanidigi olduguna göre gelmende hiç bir sorun göremedim oyum olumludur ...
LorD- Completer
harbiden akıllı bu cocuk
LasTTango- Transcender
Referansları var class WA olumlu gözüken bir başvuru .. olumludur np
En son SwitchbladeKitty tarafından Ptsi Mart 30, 2009 10:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir- Misafir
Bu yorumu yazmamın sebebi,hatırlarsanız görkem arkadaşımız corpses in açtıgı konu üzerinden kendini tanıtmıştı ^^ guilde alımlar kapalı oldugu için ^^
Misafir- Misafir
Tanımıyorum ama alımlar kapalıyken bu arkadaş için özel olarak açılmışsa guildden birinin ricası üzerine açıldığını sanıyorum ve böleykende büyük ihtimal gelecektir torpili yüksek gibime geldi.Benim açımdan gelmesinin veya gelmemesinin hiçbir önemi yoktur.Oyum nötr dür.
NoleafClover- A.Master
arkadaşı tanımıyorum,oylar olumlu gözüküyor,wa referansı var, ama bişey var bu arkadaşa ısınamadım neden bilmiyorum umarım zaman ilaç olur eğer gelirsen,gelmezsende yolun açık olsun kardeşim
Misafir- Misafir
sanırım bulunduğu guildlerden ötürü bir önyargı var :) en azından bende öyle. bir tanesi sorun yaşamadığımız bi guild olsaymış keşke :) gerçi başka bi yandan da o guildlerde durmadığına göre bizim sevmediğimiz fikir yapısına sahip değildir. referansının da olduğunu düşünürsek olumlu
DarkForsaken- Admin
kabul edilmiştir.
RaptoR- Admin
1 sayfadaki 1 sayfası