Eternity Guild Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guild Başvuru

5 posters

Guild Başvuru Empty Guild Başvuru

Mesaj tarafından TarMirie Perş. Ocak 15, 2009 10:16 pm

1. Kişisel Bilgiler

1.1. İsminiz
Yasin

1.2. Yaşınız
25

1.3. Bulundugunuz şehir
İstanbul

2. Karakter Bilgileri

2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
Mercury Serverı TarMiriel / WI / 147 FallenPaladins Guildında. Jupiter Serverı TarMiriel / FS / 109

2.2. Skill Ranklarınız
Dual Completer. Bu yeni karakterim fark edersiniz. 3 haftada bu kadar oldu :)

2.3. Honour Rankınız
4R

2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
Artifact craftlıyorum ama daha yeni başladım. Amuleti lvl 2 yaptım bu sürede. Bir iki item düşürebilirsem satarak crafta devam edicem.

3. Geçmişe ait bilgileriniz.

3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız.
Beta Server zamanında başladım. 45 gün oynadım. Sonra 10-11 ay özel nedenlerle oynayamadım. Geri döndüğümde oyun çok değişmişti. Bir süre daha WI ile devam ettim Mercuryde ama zevkim kalmamıştı ve mFS olarak Jupitere geçtim.

3.2. Oynadığınız serverlar
Mercury ve Jupiter

3.3. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
Yok

3.4. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
Yok

3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
16 yaşında olsaydım belki :)

3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
Olmadı

4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
Birbirimiz için craft yapmak, beraber FT B2F, EoD B2F yapmak, boss kovalamak, item düşürmek, paylaşmak ve sonuçta guilddaki her karakterin güzel itemleri olması ve namımızın yürümesi. Birlik olmanın başka bir anlamı var mı?

5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
Ben PvE sever birisiyim(keyifli ve item düşürmek için ideal). 130 lvldan sonra dungeonlarda lvl atlamıştım WI ile :)

6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
Solo VC ve FT B1F(zaman yetmiyordu WI ile). Party ile B2F

7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
Kimse yok

8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
Bu başvuru formu bile seçmem için bir neden. FallenPaladins Türk liderli ve karma bir guilddı. Artık ana dilimle oynamak istiyorum birazda :) Umarım guild içinde "abi alz pls" diye konuşanlar yoktur bu arada :/

TarMirie
Misafir

Guild Başvuru Empty Geri: Guild Başvuru

Mesaj tarafından TarMirie Perş. Ocak 15, 2009 10:46 pm

Eklemek istediğim bir kaç şey var ayrıca:

- Referansım hiç yok çünkü daha kimseyle tanışmadım. Ama oyun içi - oyun dışı hileyi, dalavereyi sevmem. Yani diyelim ki Eternity ye girdim ve girdiğim gün B2F yaptık, yerden perfect craft Osm Blade Dthblw lootladım. O anda hiç içinize kurt düşmesin "lan bu adam daha bugün girdi ya kaçar giderse" diye :)

- WA ve WI alımı öncelikli sanırım şu anda ama FS lazımsa dungeonlar için bu konuda da kendimi önermem lazım çünkü FallenPaladins ile sürekli dungeon yapardık (zaten nerdeyse Cabalonline oynama sebebim dungeon)

TarMirie
Misafir

Mesaj tarafından NoleafClover Perş. Ocak 15, 2009 10:52 pm

Öncelikle jüpiter serverina hosgeldin demek isterim.Yeni gelmissin servera acık konusmak gerekirse burası duymussundur belki elimizden geldiği kadar elit bir guild kurmaya ve onu o sekilde goturmeye calısıyoruz bu nedenle aramıza alacağımız insanları secerken ince eleyip sık dokuyoruz.Ben ve arkadaşlarım burda başvuranlar hakkında fikirlerini beyan ediyor son kararı yine guild masterımıza bırakıyoruz.Eğer kabul edilirsen guild kurallarını 2 kere okumanı tavsiye ederim bazen bu konuda cok katı olunabiliyor.Seni tanımıyoruz bu sıkıntı olusturacaktır takdir edersin ki eğer alınırsan senden ciddi özveri bekliyeceğiz.Guildde suan icin ciddi sekilde wa ve wi sıkıntımız var guild uyelerimizden bir kısmı sabah erken saatlerde gelirken bir kısmı o saatlerde yatıyor bundan dolayı karakter eksikliğimiz oluyor gun icinde.Fazla uzattım galiba sadede gelim seni tanımamakla beraber yaşından ve verdiğin cevaplardan dolayı _oyum pozitif_.sonuc ne olursa olsun oyunda başarılar dilerim kolay gelsin
NoleafClover
NoleafClover
A.Master
A.Master

Mesaj tarafından qutay Perş. Ocak 15, 2009 11:02 pm

bende tanimiyorum ama cevapları guzel vermis bende olumlu bakiyorum bence alabiliriz...
qutay
qutay
Novice
Novice

Mesaj tarafından Misafir Perş. Ocak 15, 2009 11:03 pm

pozitif:P

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Perş. Ocak 15, 2009 11:25 pm

nasi kasti 3 haftada
umarim illegallik yoktur

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından TarMirie Perş. Ocak 15, 2009 11:34 pm

botla kasan adam 3 haftada 109 değil 130 olur sabah akşam açık bırakıp :) zaten bildiğiniz gibi lvl 70 ten sonrası çorap söküğü gibi geliyor lvl 120 ye kadar. Hatta tecrübem şu:

70 lvl civarı LiD deki orcları lure yap 2 lvl alıyorsun anında :)
80 lvl icvarı RS te takıl orda da exp güzel ilk başlarda
9-95 lvl gibi EoD B1F yap anında 110 sun :)
110 - 125 arası LS tercih etmiyorum çünkü toplu kesim çok riskli. O yüzden tavsiyem EoD B1F de kasmaya devam. Şanslıysanız SeH düşer. Ben ve bir arkadaşım Mercuryde Mergahepten iki kere SeH düşürdük :)

TarMirie
Misafir

Mesaj tarafından Crave Perş. Ocak 15, 2009 11:59 pm

Katılım formuna göstermiş oldugun ilgi beni sevindirdi. Oyunada bu şekilde ilgi göstereceği gördüm sanki. Oyum pozitif. Hayırlısı olsun.
Crave
Crave
Completer
Completer

Mesaj tarafından DarkForsaken Cuma Ocak 16, 2009 12:34 am

büyük ihtimalle benim oyumda pozitif olacak ama merkürde seni bi soruşturiim önce :P
DarkForsaken
DarkForsaken
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir Cuma Ocak 16, 2009 1:16 am

güzel yanıtlar vermis olumlu gözüküyor....pozitif ++ :P

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından TarMirie Cuma Ocak 16, 2009 12:39 pm

Olumlu düşünceler için teşekkürler. Bu arada DarkForsaken, eğer sormak istersen Mercuryde Kultigin, ANOOBY, Guilherme, Psikea, efendihakan.. Bunlar referanslarım olabilir. Kultigin ve efendihakan haricindekiler Türk değiller.

Yarın üniversitedeki bazı işlemler için Sakaryaya gidicem o yüzden birkaç gün online olamayabilirim. Eğer kabul edilirsem biraz geç haberim olabilir yani, idare ediverin :p

TarMirie
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Cuma Ocak 16, 2009 12:48 pm

sorun yok geldigidne gorusururz ii yolculuklar cav:P

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından DarkForsaken Cuma Ocak 16, 2009 1:34 pm

TarMirie demiş ki:Olumlu düşünceler için teşekkürler. Bu arada DarkForsaken, eğer sormak istersen Mercuryde Kultigin, ANOOBY, Guilherme, Psikea, efendihakan.. Bunlar referanslarım olabilir. Kultigin ve efendihakan haricindekiler Türk değiller.

Yarın üniversitedeki bazı işlemler için Sakaryaya gidicem o yüzden birkaç gün online olamayabilirim. Eğer kabul edilirsem biraz geç haberim olabilir yani, idare ediverin :p

kültigin forum dolayısıyla beni pek sevmez :) efendihakan da tanıdık geldi ama çıkaramadım. neyse en azından kültigini az çok biliyorum. bazen ters düşsek de genel olarak düşünce yapısı bizim guildimiz ile benzeşiyor. onu referans verdiğine göre az çok aynı düşünceler içerisinde olduğunu tahmin ediyorum. her ne kadar melee karakter alma yanlısı olmasak da başvurundaki özen gözden kaçmıyor. umarım hayırlısı olur benim oyum olumlu :)
DarkForsaken
DarkForsaken
Admin
Admin

Mesaj tarafından TarMirie Cuma Ocak 16, 2009 3:14 pm

Ben melee değilim mFS range karakter :geek: şaka bir yana dex build yapıyorum(140 lvl da 12 magic eksik; 21 def, 270 def rate fazla). Duruma göre tank duruma göre damage dealer olurum bosslarda

TarMirie
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Cuma Ocak 16, 2009 3:27 pm

- duruma göre damage dealer olurum bosslarda- orası ne demek merak ettim de:P

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Cuma Ocak 16, 2009 3:33 pm

:D gösterir artıkk bir zahmet bize :P

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından TarMirie Cuma Ocak 16, 2009 4:33 pm

bir süre WoW oynamıştım ordan kalma bir terim o ya :lol: yüksek hasar verebilme özelliği olan ama vurdun mu yamulabilen charlara denio :lol:

TarMirie
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Cuma Ocak 16, 2009 4:34 pm

hmm ty canem ins ole olur:P

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından RaptoR C.tesi Ocak 17, 2009 4:13 am

olumlu cevapların ve yaklaşımın umarım bu ortam içerisinde de devam eder. kabul edilmiştir. hayırlı olsun. Lvl ini ve honour unu kısa zamanda da yükselteceginden eminim. :)

alım için oyun icerisinden masterlara ulaş.
RaptoR
RaptoR
Admin
Admin

- Similar topics