KAYIT BAŞVURUSU
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
KAYIT BAŞVURUSU
1. Kişisel Bilgiler
1.1. İsminiz
ERDAL
1.2. Yaşınız
18
1.3. Bulundugunuz şehir
İSTANBUL
1.4. Meslek
öğrenci
2. Karakter Bilgileri
133 level sword fs
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
MrToRNaDo fs 133 ama en kısa zamanda 140 olurum
2.2. Skill Ranklarınız
dual trans
2.3. Honour Rankınız
class 6 %51
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
tita blade ve tita suit craftliyorum tita blade %50 de
2.5. Ekipmanınız hakkında bilgi veriniz.
şuan üzerimde def itemleri var ama onlarıda düzelteceğim charı yeni aldım
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
ELITETURK guildinde idim o dağılınca birçok char ve guild değiştirdim artık bunu kasmakta kararlıyım
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
2 yıl olmak üzere
3.2. Oynadığınız serverlar
jüpiter
3.3. Online süreniz ve oyuna girdiginiz zamanlar
oyuna sık sık girerim ama bu sıralar dersler yüzünden pek fazla giremiyorum
3.4. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
ELITETURK,TurK,Uchanged,RespecT
3.5. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
kimseyle bir takıntım olmadı bu guildlerin çoğu bildiğiniz gibi dağılmıştır
3.6. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
hayır asla
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
hayır
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
arkadaşlık herşeyin üstündedir sohbet ortamı olmalıdır. Buda sizde var
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
sürekli dungeona girmeye çalışıyorum şans yok ama umudum var her zaman
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
solo:map part,ruina station,sod,eod b1f ve ft b2f(ftb2fye girdim ama ilk bosu kesemeden çıktım denemek amaçlı) party: eodb2f,forbidden island, ftb1f
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
LasTango(apo abi),Crave(Saner abi),xXxXArDaXxXx(mehmet),bora,Thepanahroma(Tarık abi) çoğu kişiyi tanıyorum birçok kez party yaptık
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
dediğim gibi arkadaşlık ortamı herkesin türk olması duyuyorum ve görüyorum ki herkes aktivite içersinde herkesin size saygı duyması vb. bircok neden
1.1. İsminiz
ERDAL
1.2. Yaşınız
18
1.3. Bulundugunuz şehir
İSTANBUL
1.4. Meslek
öğrenci
2. Karakter Bilgileri
133 level sword fs
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
MrToRNaDo fs 133 ama en kısa zamanda 140 olurum
2.2. Skill Ranklarınız
dual trans
2.3. Honour Rankınız
class 6 %51
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
tita blade ve tita suit craftliyorum tita blade %50 de
2.5. Ekipmanınız hakkında bilgi veriniz.
şuan üzerimde def itemleri var ama onlarıda düzelteceğim charı yeni aldım
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
ELITETURK guildinde idim o dağılınca birçok char ve guild değiştirdim artık bunu kasmakta kararlıyım
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
2 yıl olmak üzere
3.2. Oynadığınız serverlar
jüpiter
3.3. Online süreniz ve oyuna girdiginiz zamanlar
oyuna sık sık girerim ama bu sıralar dersler yüzünden pek fazla giremiyorum
3.5. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
kimseyle bir takıntım olmadı bu guildlerin çoğu bildiğiniz gibi dağılmıştır
3.6. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
hayır asla
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
hayır
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
arkadaşlık herşeyin üstündedir sohbet ortamı olmalıdır. Buda sizde var
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
sürekli dungeona girmeye çalışıyorum şans yok ama umudum var her zaman
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
solo:map part,ruina station,sod,eod b1f ve ft b2f(ftb2fye girdim ama ilk bosu kesemeden çıktım denemek amaçlı) party: eodb2f,forbidden island, ftb1f
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
LasTango(apo abi),Crave(Saner abi),xXxXArDaXxXx(mehmet),bora,Thepanahroma(Tarık abi) çoğu kişiyi tanıyorum birçok kez party yaptık
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
dediğim gibi arkadaşlık ortamı herkesin türk olması duyuyorum ve görüyorum ki herkes aktivite içersinde herkesin size saygı duyması vb. bircok neden
ERDAL- Misafir
Geri: KAYIT BAŞVURUSU
guildimize şu an için melee karakter alımı yapmıyoruz. ama kesin birşey söylemeden önce referans verdiğin kişilerin ne söyleyeceğini duymak isterim.
ayrıca daha önce kullandığın charların isimleri, levelleri, honorları, ne kadar sürede kastığın hakkında kısaca bilgi verir misin?..
ayrıca daha önce kullandığın charların isimleri, levelleri, honorları, ne kadar sürede kastığın hakkında kısaca bilgi verir misin?..
DarkForsaken- Admin
DarkForsaken demiş ki:guildimize şu an için melee karakter alımı yapmıyoruz. ama kesin birşey söylemeden önce referans verdiğin kişilerin ne söyleyeceğini duymak isterim.
katılıyorum bende emre arkadaşımıza
Misafir- Misafir
DarkForsaken demiş ki:
guildimize şu an için melee karakter alımı yapmıyoruz. ama kesin birşey söylemeden önce referans verdiğin kişilerin ne söyleyeceğini duymak isterim.
masterlarimiz aciklamalari yapmis emreye katiliyorm
masterlarimiz aciklamalari yapmis emreye katiliyorm
Misafir- Misafir
KAYIT BAŞVURUSU
fa: ADALI 144 level transa/comp honor class5 %50
bl: Astronomy 105 level compa/master honor class4
NOT: şuanda procyonum ama transmuter bile aldım herşey sizin takdirinize kalmış :) beni aranıza alırsanız kısa zamanda amp set çekip dungeonlara başlamaya çalışacağım herkesin bir şansa ihtiyacı vardır bu şansı bana verirseniz çok mutlu olurum "Eternity"e SAYGILAR....
bl: Astronomy 105 level compa/master honor class4
NOT: şuanda procyonum ama transmuter bile aldım herşey sizin takdirinize kalmış :) beni aranıza alırsanız kısa zamanda amp set çekip dungeonlara başlamaya çalışacağım herkesin bir şansa ihtiyacı vardır bu şansı bana verirseniz çok mutlu olurum "Eternity"e SAYGILAR....
ERDAL- Misafir
Erdal ı ELITETURKS ten beri tanıyorum. Eski oyunculardan olması ve su ana kadar olumsuz bi Vakkası olmaması dolayısıyla oyum _Olumlu_ Eskiden olma ve sorunlu olmayan az kişi var. Hayırlısı neyse o olsun.
Crave- Completer
erdal benim istanbuldan kapi komsum olur kardesim sayilir ben neysem oda odur :) her turlu kefilim ..olumlu..
Misafir- Misafir
Açıkça sölemek gerekirse erdal buraya 3 farklı class yazmış ve 3 üde guildimizde yeterince mevcut ve erdalın kendisini acil olarak geliştirmesi gerekiyor gibi (bu 3 karakterden hangisinde oynayacaksa)guildde tanıdıkları var evet bu ona + olabilir fakat ben şuan için kendisini biraz daha geliştirip daha sonra tekrar başvurmasını öneriyorum..
Misafir- Misafir
erdal eliteturks te beraber olduğumuz bir kardesimiz. xxxxardaxxx (mehmet) in de kapı komsusu kendisi karakter olarak iyi ve sağlam bir kardesimiz bildiğim kadarı ilede fs ile oynuyor. oyum olumludur. taktir masterlarındır.
LasTTango- Transcender
Sadece eliteturk dagilinca demissin.. Diger guildlerden ayrilma sebebin neydi acaba?... Birde sıksık onlineyim demissinde char 133 lvl ve class 6 (2 yıldır oynuyormussun).. Buda bende bir soru işareti açıkçası. Bunlari bir açıklarsan sonra ben oyumu kullanacağım
Sadece eliteturk dagilinca demissin.. Diger guildlerden ayrilma sebebin neydi acaba?... Birde sıksık onlineyim demissinde char 133 lvl ve class 6 (2 yıldır oynuyormussun).. Buda bende bir soru işareti açıkçası. Bunlari bir açıklarsan sonra ben oyumu kullanacağım
Misafir- Misafir
KAYIT BAŞVURUSU
Abi öncelikle 2 yıldır oynuyorm bu doğru ama charlarda gördüğün gibi level kasma şansım oldu çünkü pc yoktu kafeden oynuyordum şuan böyle bir sorunum yok honourda kasacağım her savaşa girmeye çalışacağım honour olmama benim suçum değil abi sadece zaman meselesi pc yoktu yeni aldm :) guild meselesinde ise o guildler dağılmış guildler bende bu yüzden çıkmak zorunda kaldım yani kimseyle bir sorunum olmadı büyüklerime saygı gösterdim küçüklerime yardımcı olmaya çalıştım her zaman
ERDAL- Misafir
eliteturks'e karşı hep bi zaafım olmuştur. malum ilk guildim :) ogün abilerin elinden bir sürü oyuncu geçmiştir ancak çok azı çürük yumurta çıkmıştır. umarım sende bunlardan değilsindir. gerçi verilen bilgilere bakılırsa değilsin. şu durumda melee karakter alımı olmasa da alımın benim için olumludur.
DarkForsaken- Admin
darkforsaken benimde ilk guildim di eliteturks ordaki carimin adi adali idi fa 144 lvl
erdal'inda kardesim sayilmasi ve kapi komsum oldugunun gostergesidir adalida oynamasi bn wa ya gecince erdal a fa yi verdim sonra edemedi fs ye gecti ve bunda kalicidir
erdal'inda kardesim sayilmasi ve kapi komsum oldugunun gostergesidir adalida oynamasi bn wa ya gecince erdal a fa yi verdim sonra edemedi fs ye gecti ve bunda kalicidir
Misafir- Misafir
biliyorum mehmet hatırlıyorum seni :)
DarkForsaken- Admin
DarkForsaken demiş ki:biliyorum mehmet hatırlıyorum seni :)
sana bunu sölemek çok hoşuma gidiyo lan
Bişeyide bilme be puahaha
Crave- Completer
wi dahil guilde daha fazla alima gerek olmadığı düşüncemi tekrardan yineliyorum bunun nedeni suan ki konumumuz ve durusumuzun herhangi bir karaktere ihtiyaç gerektirmediğidir.Guild alımının açık kalması durumunda bundan sonra ki tüm başvurularda fikrimi beyan etmeyi yersiz buluyorum.Oyum olumsuzdur.
NoleafClover- A.Master
NoleafClover demiş ki:wi dahil guilde daha fazla alima gerek olmadığı düşüncemi tekrardan yineliyorum bunun nedeni suan ki konumumuz ve durusumuzun herhangi bir karaktere ihtiyaç gerektirmediğidir.Guild alımının açık kalması durumunda bundan sonra ki tüm başvurularda fikrimi beyan etmeyi yersiz buluyorum.Oyum olumsuzdur.
Aynen katılıyorum sana Doruk.. Wi harici guildimizin ihtiyaci olmadığı kanısındayım ve zatende suan sadece wi alımı acık diye biliyordum? Ama son söz masterlerimizin ben kararsız kullanıyorum
Misafir- Misafir
Yapmayın arkadaşlar adamın kapı komşusu clana girecek kişi. Oyun arkadaşı değil dikkatinizi çekerim kapı komşusu. Kendinizi yerine koyun daha ne diyim.
Crave- Completer
KAYIT BAŞVURUSU
tüm herkese teşekkür ederim bu konuşmalardan sonra kendimi daha geliştirip sonra başvuru yapacağım saner abi apo abi sizi ELITETURKS TEN tanıyorum siz hep iyiler içindeydiniz :) Eternity e SAYGILARIMLA ...
ERDAL- Misafir
Dostum öncelikle şunu bilmeni isterimki bende senin gibi idim guilde girerken 2 hafta beklemiştim karar sonuçlanana kadar... Ama bunun sebebis eni oyundan tanıyan veya geçmişini öğrenmeye çalışmalarıdır.. Zaten konuya bakarsan 200 küsür defa görüntülenmiş yazıyor. 20 küsür tanede mesaj yazılmış. Masterler en son yazacağı için tüm herkesin yorum yazmasını bekliyor.
Misafir- Misafir
evet erdal ayhan hakli herkez konussun sonra kimse birsey demesin diye herkezin gorusune basvurulmali
Misafir- Misafir
apo karakteri saglam diyosa öledir önemli olanda bu zaten benimde oyum olumlu
WildSouL- A.Master
1 sayfadaki 1 sayfası