Eternity Guild Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GUILDE BASVURUSU !!

4 posters

GUILDE BASVURUSU !! Empty GUILDE BASVURUSU !!

Mesaj tarafından Doodleez Çarş. Mayıs 27, 2009 3:00 pm

1. Kişisel Bilgiler

1.1. İsminiz:BURAK

1.2. Yaşınız:17

1.3. Bulundugunuz şehir:MALATYA

1.4. Meslek: OGRENCI

2. Karakter Bilgileri: 142 LW

2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.): FA

2.2. Skill Ranklarınız: DUAL TRANS.

2.3. Honour Rankınız:CLASS 7 (AMA DVMLI ARTIRYOR :d )

2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?:BASIC CRAFT LW 4

2.5. Ekipmanınız hakkında bilgi veriniz. FULL TERRA+6 SET SLOTLU-- OSMIUM HELM+6 2 SLOT 20 CRT DMG CRAFT 5 CRİT RATE ---PERSİTİN ORB +9 3 SLOT (ACCOUNT BİND İTEM)2 SLOT 24 CRİT DMG 1 SLOT 7 AMP CRAFT 3 RATE

3. Geçmişe ait bilgileriniz..

3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız: YAKLASIK 1.5 YILDIR

3.2. Oynadığınız serverlar:JUPITER

3.3. Online süreniz ve oyuna girdiginiz zamanlar:OKUL VARKEN HAFTA ICI SAAT 3:00 DAN 00:00 A KADAR HAFTA SONU 24 SAAT OKUL YOKKEN 7/24 ONLINEYIM

3.4. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz:ZATEN ONCEDEN ETERNITYDENDIM ANCAK OYUNA OKULDAN DOLAYI 7-8 AY ARA VERDIGIMDE CARI BAKMASI ICIN ARKIYE VERMISTIM O CIKMIS GUILDENN

3.5. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.:

3.6. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs): HAYIR

3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?:HAYIR

4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?:OYUNU ARKDASLIK ICIN OYNUYORUZ ZATEN ARKADASLIK OLMASSADA OYUNU ZEVKI CIKMIYOR GUILDE DEDIGIM BENCE HER DURUMDA BIRBIRINE YARIDM EDEN VE DEVAMLI AKTIF OLAN BI TOPLULUKTUR

5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?:DEVAMLI DUNGEONLARA-SAVASLARA-VE KASABILECEGIM MAPLARA GİDRM AYRICA İTEM-CRAFT GİBİ KONULARDA BİLGİ TOPLAMA İÇİN BIR COK SİTEYİ TAKIP EDERİM

6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?:SOLO BİR ÇOK DUNGEONA GİRERİM ANCAK BİLGİDİNİZ GİBİ BAZI DUNGEONLAR PARTY İLE YAPILIYO O DUNGEONLARA GİRECEKJ ARKADAS OLDUGU SÜRECE GİRMEYİ SEVERİM

7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?DAHA ONCEDEN BU GUILDE OLDUGUM IICN NERDEYSE HERKEZI TANIYORUM ONLAR BENI TANIMASADA AMA HALIL ABIYLE MSNDEN DE KONUSUYORUM SAOLSUN BAZI SORULARIM OLDUGU ZAMAN YARDIM EDIYO BANA

8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?:DAHA ONCEDENDE BU GUILDEYDIM VE ARKADSALIK YARDIMLASMA VE AKTIVITELER FAZLA BU YUZDEN ...

Doodleez
Misafir

GUILDE BASVURUSU !! Empty Geri: GUILDE BASVURUSU !!

Mesaj tarafından DarkForsaken Çarş. Mayıs 27, 2009 3:12 pm

hem chara kimin girip çıktığı belli değil hem de yeterince oyuncumuz var..üzgünüm olumsuz..
DarkForsaken
DarkForsaken
Admin
Admin

Mesaj tarafından Doodleez Çarş. Mayıs 27, 2009 3:20 pm

dussuncen ıcın saol ama cara girip cıktıgı bellı bi tek ben giriyorum baska kimse girmiyo sadece okulda ve aile içinde yasadıgım bazı problemler yuzunden ara verdigim için bi süreligine arkadaşa vermişttim .

Doodleez
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Mayıs 27, 2009 3:41 pm

Doodleez demiş ki:

3.4. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz:ZATEN ONCEDEN ETERNITYDENDIM ANCAK OYUNA OKULDAN DOLAYI 7-8 AY ARA VERDIGIMDE CARI BAKMASI ICIN ARKIYE VERMISTIM O CIKMIS GUILDENN

öncelikle bu quilde girdin kaç gün durdun hatırlamıyorum doğaldır ki o kadar az etki yapmışınki hatırlamıyorum seni.
charı bakması için arkadasa verdim dedin yetimhanaye cocuk mu bıraktın oda kötü arkadaşlarına uydu kaçtı gitti.sonra tekrar yakalandı yetkili tarafından geri getiriyorsun ben bunu anlayamadım.Bu olayın yaşından dolayı eğer mantıklı düşünürsek ailenle yaşadığın sorunlar azçok tahmin ediyorum ve tekrarlanması olayının bi hayli yüksek olduğunu düşünüyorum.7/24 değilde daha az bi zamanla derslerine dönmen, bu işin senin için daha karlı olacağını düşünüyorum

Olumsuz...

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından dodlez Çarş. Mayıs 27, 2009 3:50 pm

yorumun ıcın saol dstm ailem olan porblemler okuldan kolayı kaynaklanıyordu ve emın olku cozmeden tekrar baslamama ızın vermezlerdı bende sorunlarmı halletıgım ıcın tekrar basladım bi daha problem cıkmayacagına eminim.

dodlez
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Mayıs 27, 2009 6:10 pm

DarkForsaken demiş ki:hem chara kimin girip çıktığı belli değil hem de yeterince oyuncumuz var..üzgünüm olumsuz..

Olumsuz

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Mayıs 27, 2009 6:55 pm

Doodleez demiş ki:

Üzgünüm ilerisi için güven verici değilsin olumsuz

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından dodlez Çarş. Mayıs 27, 2009 6:58 pm

eyw dstm saol yorumun için xD ne gibi gvn verici deilim ??

dodlez
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Mayıs 27, 2009 7:02 pm

okullar kapandı ve tekrar acılacak..sen accountunu 7-8 ay birine teslim etmişsin ya da ara vermişsin herneyse.. bu çok uzun bir süre..

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından WildSouL Çarş. Mayıs 27, 2009 7:27 pm

iyi gibi görünüyor ancak simdiki halinle degil kendini biraz daha güclendirip bu form u yeniden doldurmanı tavsiye ediyorum girdigimiz dungeonlarda zorluk cekmemen icin. simdilik olumsuz
WildSouL
WildSouL
A.Master
A.Master

Mesaj tarafından dodlez Çarş. Mayıs 27, 2009 7:45 pm

saol dstm tşşkr ederim sımdı alınmassam inş ilerde tekrar gelcem xD aslında su anda bana gore ii ama tabi siz daha tecrubelisiniz ...

dodlez
Misafir

Mesaj tarafından LasTTango Perş. Mayıs 28, 2009 10:47 am

seni tanımoyurum herhalde bende daha eternity de idin 7 8 ay oyuna ara vermissin lvl ve ekipman olarakta char pek yeterli görünmüyor. ben bundan sonraki guild alımlarında lvl i ve itemleri ile belli bir noktayı geçmis arkadasların alınmasından yanayım bu sebeple simdilik olumsuz umarım ilerleyen zamanlarda tekrar görüsürüz.
LasTTango
LasTTango
Transcender
Transcender

Mesaj tarafından RaptoR Perş. Mayıs 28, 2009 11:37 am

kabul edilmedi iyi oyunlar
RaptoR
RaptoR
Admin
Admin

- Similar topics