guild üyeliği
+2
SchmaydeR
NoleafClover
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
guild üyeliği
1. Kişisel Bilgiler
1.1. İsminiz
oğuz
1.2. Yaşınız
20
1.3. Bulundugunuz şehir
adana
1.4. Meslek
öğrenci
2. Karakter Bilgileri
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
comicdeath fa (çar bosta olduğu için mehmet abi oynamami sitdedi)(schmayder)
2.2. Skill Ranklarınız
trans/tarns
2.3. Honour Rankınız
class10
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
hayir
2.5. Ekipmanınız hakkında bilgi veriniz.
görkem bise birakmamis :)
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
2. bi ara oynadim biraktim
3.
3.2. Oynadığınız serverlar
jüpiter
3.3. Online süreniz ve oyuna girdiginiz zamanlar
bos zamanlarda
3.4. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
3.5. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
3.6. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
birliktelik
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
ne gerekiosa
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
schmayder Mehmet abi zaten onun israri üzerine basladim guildde fa ihtiyaci oldu için kullancam çarin sahibi görkem var ve de halil
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
4. Mehmet abi , elimden ne geliosa yapmaya çalisirim
1.1. İsminiz
oğuz
1.2. Yaşınız
20
1.3. Bulundugunuz şehir
adana
1.4. Meslek
öğrenci
2. Karakter Bilgileri
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
comicdeath fa (çar bosta olduğu için mehmet abi oynamami sitdedi)(schmayder)
2.2. Skill Ranklarınız
trans/tarns
2.3. Honour Rankınız
class10
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
hayir
2.5. Ekipmanınız hakkında bilgi veriniz.
görkem bise birakmamis :)
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
2. bi ara oynadim biraktim
3.
3.2. Oynadığınız serverlar
jüpiter
3.3. Online süreniz ve oyuna girdiginiz zamanlar
bos zamanlarda
3.4. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
3.5. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
3.6. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
birliktelik
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
ne gerekiosa
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
schmayder Mehmet abi zaten onun israri üzerine basladim guildde fa ihtiyaci oldu için kullancam çarin sahibi görkem var ve de halil
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
4. Mehmet abi , elimden ne geliosa yapmaya çalisirim
o?uzhan- Misafir
Geri: guild üyeliği
bu char zaten bu guildden ayrilma bi char ve çırılçıplak bi fa.Bl gibi degilki eline 2 tane red osi. ver kessin, bide zaman gecirmek için giriyormussun gibi chara tat alabilmen icin iyi item dizmen lazim ,o lazim ,bu lazim kolay gelsin.Eger zaman geçirmek hemde mehmet ile ayni ortamda olim diyorsan guild disindanda beraber olabileceğini hatırlatmak istiyorum.oyum olumsuz
NoleafClover- A.Master
arkadaslar item varda aham saham itemler deil bildik itemler 30 dmg helm amp süit takialr falan zamanla olur uzun süreceni de zannetmiom oyunuzu olumlu kullanirsaniz sevinirim her türlü sorumluluk bana (schmayder )aittir
SchmaydeR- beginner
ben comicdeath in akibetini tam anlayamadim. görkem birakmıstı evet. fakat daha sonra kullanan arkadasın uygun olmayan güven vermeyen birtakım durumları nedeniyle char guildden cıkarıldı biliyorum. aynı kisiden mi bahsediyoruz halen anlayamadım. eger aynı kisi ise sergliemis oldugu olumsuzluklar guilde gelmesine engel olacaktır. eger baska birisi ise mehmetin guild disindan alimlarda ne kadar titiz oldugumuzu ve ne icin player aldigimizi bildigini düsünerek tavsiyede bulundugunu göz önüne alabilirim. bunun yanında form a gerekli özeni göstermeni istemek durumundayım. ek olarak halil ve görkemin de yorumlarını bekleyecegim.
RaptoR- Admin
mehmet bu arkadasin katilmasini istiyor ise sadece mehmet in hatiri icin olumlu.
LasTTango- Transcender
LasTTango demiş ki:mehmet bu arkadasin katilmasini istiyor ise sadece mehmet in hatiri icin olumlu.
aynı yorum benim için de geçerli =)
Misafir- Misafir
LasTTango demiş ki:
mehmet bu arkadasin katilmasini istiyor ise sadece mehmet in hatiri icin olumlu.
ayni yorum :) olumlu
ayni yorum :) olumlu
Misafir- Misafir
arda oyle yapmana gerek yok canım yorumuna katıldıgın kisinin yerinde quote denen yere tıklayıp devam edebilirsin istedin seyi yazmaya bosuna tekrar kişinin yazdiği şeyi tekrarlanama gerek kalmaz.:)
Misafir- Misafir
Bakın arkadaşlar burda guildde kaç kişi olduğumuzu bir düşünün ve herkesin guild dışında hiç olmasa 4-5 samimi arkadaşı olduğunu varsayın ,herkesin bu samimi 2-3 arkadaşı için kefil olabileceğini düşünün ve hesaplayın her samimi arkadaşın alındığını.Buna ne guildin max player sayısı yeter ne okadar adamin adı hatırda kalır.Lütfen yapmayın oyunda "buddy"bölümünden irtibat kurup beraber herşeyi yapabilirsiniz illaki aynı guildde olunması sart değil.Bu guild kurulurken güçten, player sayısından, honor miktarından cok guildin elit, parmakla gösterilir olması önemseniyordu.Bizim max player sayısını doldurma gibi bi amacımızın olmadığını hatırlatmak ister , bu yönde daha titiz ve duyarlı olunmasını rica ederim.
NoleafClover- A.Master
Comicdeath le kimin oynadığını kestirmek güç. ilerisi için güvenilirmi ? Yarın ne olacağı.. Tartışılr... oyum olumsuz
Misafir- Misafir
Oğuzu yeterince tanımıyorum ama tanıyıp güvendiğim mehmet var mehmet tamam diyorsa benim için tamamdır ama benim ve diğer arkadaşların önem verdigi Devamlılık ve guilde olan katkısı , bildigim kadarıyla oguz fa ile oynayıp hakkını verebilicek birisi ama bundan sonra her zaman fa ile mi oynayıp hakkını verebilicekse ve guildin FA ihtiyaci olmasıyla beraber oyum olumlu , yoksa doruk un bahsettigi gibi 2 günlük eğlencemi onuda bilmiyoruz. onlarıda belirtirsen hepimiz için daha iyi olur.
Azorka- Admin
Arkadaşlar 2 seneye yakın comicdeathla oynadım full atak bi chardı çoğu kişi bilir ama inanın oğuzun oyunculuğu mükemmel bunun arkadaşlıkla alakası yok inanmayan bigün alıp bi dungeon veya bosa gidebilir çok seri bi healcı tek diyeceğim bu ayrıca oğuzun eski çharı IIcyoII sitede ilk 100 arasında çok sağlam bi chardı sadece o zamanki durumdan kaynaklanan 1 program kullandı ve ban yedi banı attıranda zaten yine guildimizdeki eski bi ga:D
Arkadaşlar program kullanmış tamam ama suçunu çekmiş o zamanın en sağlam falarından olan charı banlandı e o zaman bence dahala bu olayı konuşmak saçma olur
Arkadaşlar program kullanmış tamam ama suçunu çekmiş o zamanın en sağlam falarından olan charı banlandı e o zaman bence dahala bu olayı konuşmak saçma olur
Cystrol2- Misafir
diğer konuyu yeni gördüğümden mesajımı editliyorum..
En son DarkForsaken tarafından Ptsi Mayıs 25, 2009 3:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
DarkForsaken- Admin
bu chara onay verirken thestop denen bebenin bu chara girmeyeceği garantisi varmı ondan sonra onay verin çünkü öyle bi durumda hesap bile sormam eğer alınacaksa bu adam
Misafir- Misafir
onaya gerek yok..bu riski almaya değmez..
başvuru reddedilmiştir. diğer konuda bu chara girebilecek kişilerin ne kadar haysiyetsiz olduğunu birebir görmüş olduk...
başvuru reddedilmiştir. diğer konuda bu chara girebilecek kişilerin ne kadar haysiyetsiz olduğunu birebir görmüş olduk...
DarkForsaken- Admin
1 sayfadaki 1 sayfası