Eternity Guild Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

guild başvuru

4 posters

guild başvuru Empty Guild başvuru

Mesaj tarafından feLLasS Perş. Ocak 15, 2009 12:27 pm

Merhaba,

Aşağıda ki formu kopyalayarak gerekli cevapları oyun içi isminizi girerek açacagınız yeni konuda belirtebilirsiniz. Bu forma başlamadan Katılım Şartlarını okumanı istiyoruz.

Bu form için üyelik almaniza gerek yoktur. Guild üyesi değil iseniz almış olduğunuz üyelik kabul edilmeyecektir.

Karar sürecine kadar lütfen açmış olduğunuz konuyu takip ediniz.

1. Kişisel Bilgiler

1.1. İsminiz -anıl

1.2. Yaşınız -21

1.3. Bulundugunuz şehir -izmir

2. Karakter Bilgileri

2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda- ekleyiniz.)suan oynadıgım(feLLasS 126 lvl FA)-(Valar87 145 lvl WI)

2.2. Skill Ranklarınız -dual trans

2.3. Honour Rankınız -class9

2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?

3. Geçmişe ait bilgileriniz.

3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız - ilk cıktıgı günden 3-4 ay sora başladım

3.2. Oynadığınız serverlar- mercy - jupiter

3.3. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz-JustGG

3.4. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.- guild dağıldığı için ayrılmak zorunda kaldık

3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)-küfür oldu tabi de yabancılar türklere küfür edince birazcık :D

3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?

4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?-birlikden kuvvet doğar.herkez birbirine saygı çercevesinde yardımlaştıgı surece guild amacına ulaşır

5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?

6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?

7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?-sinan(xKarameLx),berkay(DahLbacK),gürkan(Sultan)

8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?.türk guildleri arasında daha elit bi guild yok cunku.elimden geldiği kadar gereken yardımı yaparım tabiki

feLLasS
Misafir

guild başvuru Empty Geri: guild başvuru

Mesaj tarafından Misafir Perş. Ocak 15, 2009 12:28 pm

anıla ben kefelim wiside war xD

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Perş. Ocak 15, 2009 12:45 pm

hmmmm yorumumu herkezin bittikten sonra gerekerni dicem smdilik bisey demiyorum şimdi susuyyorum ve daha bi ayrıntı isteyecektim selen dediniz vs. o konuda kesin bi şey istemek zorunda kalacam bide

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından NoleafClover Perş. Ocak 15, 2009 12:49 pm

2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
Bu sorulara cevap verilmemis !... Bu sorular laf olsun diye sorulmuyor bastan eksik bir basvuru oldugunu dusunuyorum.
3.3. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz-JustGG
Jupiter 1.5 yıldır acık olan bi server "JustGG" bu kadar eski bir guild değil di bu daha evvel herhangi bir guilde mensup değilmiydin demek mi oluyor?

Küfür,argo konusundaki soruya verdiği cevapta tartısmaya acık ve beni düşündürüyor Anıl için _oyum negatif_ en azından bu sorular cevap bulana kadar cevaplardan sonra soyliyeceğim birkac sey daha olacaktır.
NoleafClover
NoleafClover
A.Master
A.Master

Mesaj tarafından Misafir Perş. Ocak 15, 2009 12:57 pm

anılı charlarını ne bi yerde gordum nede hatırlıorm .. suan FA ile oynuyormussun.. saglam referans gelcekmi senin için merak ediyorum..JustGG den once hangi guildlerdeydin acaba?.. oyum negatif....

Misafir
Misafir

guild başvuru Empty Guild başvuru

Mesaj tarafından feLLasS Perş. Ocak 15, 2009 1:01 pm

*craft yapmadigim icin bişi yazmadım.
*guild içinde mesele olmadıgı için yazmadım.
*ayrıca JustGG den once bi kac ismini hatirlamadigim guildde yer aldim cok kisa süre.Mercy de uzun süre kastım jupiterde eski bi guildim yok
*karakterimi geliştirmek içinde genelde boss kesmeyi severim lvl biraz arka planda kalior :)

feLLasS
Misafir

Mesaj tarafından DarkForsaken Perş. Ocak 15, 2009 1:02 pm

noleaf'in dediği gibi forumu tam doldurmamışsın ve yabancılarla diyalog konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. sonuçta jupiterde en sevilmeyen guildlerden biri ile ittifak halindeyiz. bunu bozabilecek bir yapıda olduğun izlenimine kapıldım. ayrıca sinanın yapacağı yorumda önemli olacaktır. şimdilik doruk gibi benim oyum da olumsuz.
DarkForsaken
DarkForsaken
Admin
Admin

Mesaj tarafından RaptoR Perş. Ocak 15, 2009 5:20 pm

Basvuru formuna gerekn özen gösterilmemiş.
Fellas charını tanımıyorum.
Valar87 kac kisinin charıdır anlamak güç.
Guild içi saygı ne kadar gerekli ise oyun icerisinde de insanların aynı hassasiyeti göstermesi gerekmektedir. Birisi bos konusup hakaret ediyorsa ve sen onun seviyesine iniyorsan zaten onlardan bi farkın kalmamamaktadır. JustGG guildinden dagılana kadar hic bir talep gelmemistir. Aksine bu guild eternity hakkında yanlış beyanlarla doldurulmustur.
Basvuru kabul edilmemistir. İyi oyunlar dilerim.
RaptoR
RaptoR
Admin
Admin

guild başvuru Empty guild başvuru

Mesaj tarafından feLLasSs Cuma Ocak 16, 2009 3:42 pm

birincisi hic bir kisiyi bulundugu guilde gore degerlendirmek doru bişi deil sizin hakkinizda bi guild komple gelipde olumsuz bişi demez diyen guild deil şahıslardır.ikincisi kendi bu kufur olayi cok büyüttünüz yaklasik 1 sene once ufak bi tartisma olmustu içimde kalmasin die yazdim.ucuncusu valaruc illusion888 in yan charidir.bosslarda yardim icin alioduk ve suan bende.guilde almadan bukadar olumsuz cevaplar cok enteresan.zaten oraya gelmek istememin başlıca sebebi az da olsa tanidigim birileri var

feLLasSs
Misafir

Mesaj tarafından Crave Cuma Ocak 16, 2009 4:08 pm

Sonuçta kabul edilmek var edilmemek var.Bu hayat içinde geçerlidir. Şu an guilde alımlar wi karakterler için geçerlidir. ( yüksek derecede refaransa sahip olanlarda guild onayi içerisinde alınacaklar.

En son Crave tarafından Cuma Ocak 16, 2009 4:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Konu doğru yere taşındığından editledim.)
Crave
Crave
Completer
Completer

Mesaj tarafından Misafir Cuma Ocak 16, 2009 4:13 pm

.guilde almadan bukadar olumsuz cevaplar cok enteresan. demişsin.. alımlarımız wi charlar için gecerlidir onun dişinda cravenin dediği gibi cok saglam referanslar gerekli aramıza katılaman için .. bu şıkların hiç biri sende mevcut değil...olumsuz yanıtlar alman son derece dogal.. bizim sartlarımız ortada...bb

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Cuma Ocak 16, 2009 4:16 pm

ben herkeze saygı duymak zorundayım kararlarına ve bu yönde çoğunluga gore hareket etmekde boynumun borcu. Ayrıca istenilen adamlar oncelikde oldugunu ve her zaman gene söylerim wi ve wa öncelik.sohbet gene ederiz gene güleriz samata yapariz bu aynı quıldde olmamız gerektigi anlamına gelmez ve arkadasımızın da dedigi gibi kabul görmemek de görmek kadar normal bişey oldugunu ve insanların görüşlerine saygı duyulması gerekildiğini düşünüyorum....(başarılar ii sanşlar oyundada mutlu olursun umarım)

Misafir
Misafir

- Similar topics