Guilde başvurusu
+2
RaptoR
DarkForsaken
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Guilde başvurusu
Kişisel Bilgiler
1.1. İsminiz
Ömer
1.2. Yaşınız
29
1.3. Bulundugunuz şehir
İstanbul
2. Karakter Bilgileri
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
Warrior 147 LWL
2.2. Skill Ranklarınız
Dual trans
2.3. Honour Rankınız
class 8
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
hayır
3. Geçmişe ait bilgileriniz.
3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız
6 ay
3.2. Oynadığınız serverlar
Jupiter
3.3. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
BangBros , TheWarSuLtaN , Slintstrom
3.4. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
guild dağılmasi Slinetstromdan ayrilmam da farkli bir guildeki arkdaşsima boos keserken proclari cagirmalari
3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
Hayır
3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
hayır
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
Birlik , beraberlik ve saygi çerçevesinde bir aile gibi olmak
5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
Ticaret ,dungeon
6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
solo = SOD
Party= b2f , temple ft1
7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
Shennas , Falcon2
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
Oyun anlamında kendimi geliştirebilmek
1.1. İsminiz
Ömer
1.2. Yaşınız
29
1.3. Bulundugunuz şehir
İstanbul
2. Karakter Bilgileri
2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
Warrior 147 LWL
2.2. Skill Ranklarınız
Dual trans
2.3. Honour Rankınız
class 8
2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
hayır
6 ay
Jupiter
BangBros , TheWarSuLtaN , Slintstrom
guild dağılmasi Slinetstromdan ayrilmam da farkli bir guildeki arkdaşsima boos keserken proclari cagirmalari
3.5. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
Hayır
hayır
Birlik , beraberlik ve saygi çerçevesinde bir aile gibi olmak
Ticaret ,dungeon
solo = SOD
Party= b2f , temple ft1
Shennas , Falcon2
8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
Oyun anlamında kendimi geliştirebilmek
corpses-- Misafir
Geri: Guilde başvurusu
corpses- demiş ki:
Slinetstromdan ayrilmam da farkli bir guildeki arkdaşsima boos keserken proclari cagirmalari
öncelikle oyun içerisindeki nikin nedir? ve bu aldığım bölüm bizim için önemli..sonuçta bosslarda pk açan bir guildiz yarın senin arkadaşlarından birine bu şekilde pk açarsak tepkin ne olur?
bu konulara açıklık getirebilirsen bizim için daha anlaşılır bir talep olur..
DarkForsaken- Admin
yok kasma falan değilde emre şeyi merak ettim senin gibi nick ini:))
Misafir- Misafir
başvurudaki gibi corpses olması lazım. zaferin cafeden arkadaşı olduğunu biliyorum.
RaptoR- Admin
Zaferin arkadaşı kendisi. Birkaç kez berderk kesmişliğimiz var. WA oluşunuda eklersek benin oyum olumludur
Misafir- Misafir
Classın WA olmasının yanında referansta var. Olumlu Hayırlısı olsun..
Misafir- Misafir
Nick Corpses beyler, .Bi problem yok benim açımdan gelmesini istiyorum.
Misafir- Misafir
ömer abiyi bende az cok taniyorum olumsuz biri degil ben guilde faydali olabilecegini düsünüyorum class wa sadece 3 wa yiz tamam onlineiz ama yeni yüzlerin gelmesi iyi olur diyorum oyum olumlu karar sizindir
LorD- Completer
Eternity'e gelmek isteyen herkes candostu olsa dahil pk açilması gerekiyorsa pk açacaktır, ks yapılması gerekiyorsa yapacaktır, Bu tür şeyleri başvuru yapan herkes inanıyorum ki göze alıyodur ki alması gerekir.Pk açtık diye pkk'li olmuyoruzdur heralde, pk açtık diye arkadaşlığını bitirmek isteyenlerle muhattap olmayı yeylemememiz gerekir.Fazla dost edinmeye gerek yok derim biz bize yeteriz benm fikrim bu ^^
Misafir- Misafir
konu dışında gereksiz yorumlar editlenmiş veya silinmiştir. gereksiz ve yersiz diyaloglar içerisine girmeyin.
RaptoR- Admin
basvuruyu yapan ömer arkadasimizin hem yas olarak hemde guildin wa ihtiyaci olarak ayni zamanda referansi oldugunu dusunursek benim dusuncemde olumludur
Misafir- Misafir
ömere bende kefilim cabuk bi sekilde 150de olacagina eminim kasıyo zaten kendisi oyundaki nickini yazmis zaten buraya benim budydekilere söyledigim bisey var cagirirsiniz bos keseriz ama karsilasirsak ikimizde pk ya hazır ol ;)
özetle olumlu
özetle olumlu
Misafir- Misafir
guild basvurusu
1. Kişisel Bilgiler
1.1. İsminiz
görkem
1.2. Yaşınız
23
1.3. Bulundugunuz şehir
adana
2. Karakter Bilgileri
160 lvl fa
comicdeath fa
2.2. Skill Ranklarınız
dual trans
2.3. Honour Rankınız
10
-
-
1.5 sene
jüpiter
thekingdom backofwar tkm
pasifler
hayır temizim
tkmyle oldu tgde sürekli puan için solo takılıyolar
dostluk muhabet yardım eglence
ne gerekirse
solo penna temple ufak dungeonlar paty boss
yarısını tanıyrm
Procdum cap oldum Mehmet abi var yeterli sanırım:D
1.1. İsminiz
görkem
1.2. Yaşınız
23
1.3. Bulundugunuz şehir
adana
2. Karakter Bilgileri
160 lvl fa
comicdeath fa
2.2. Skill Ranklarınız
dual trans
2.3. Honour Rankınız
10
-
-
1.5 sene
jüpiter
thekingdom backofwar tkm
pasifler
hayır temizim
tkmyle oldu tgde sürekli puan için solo takılıyolar
dostluk muhabet yardım eglence
ne gerekirse
solo penna temple ufak dungeonlar paty boss
yarısını tanıyrm
Procdum cap oldum Mehmet abi var yeterli sanırım:D
comicdea- Misafir
yeni konu olarak acsaydin keske...tanidiginin cok olmasi + guildde fanin 2-3 tane olmasi aktif fa sayisinin cok olmamasi ve tanidigin referanslarin olmasi nedeniyle oyum olumludur birde seni taniyanlardan dinleyelim...
LorD- Completer
arkadaşlar bilmem farkındamısınız ama burda 1 haftayı sanırım geçmiş bi quild teklifi var yukarda yapılmı yeni baş vuruda bu konuyu ne kadar sallayıp sallamdığınızı açıklıyor sanıırım.
Ben şöyle iyiyim böyle iyiyim demeyle olmuyor eğer yarın öbürgün bu arkadaş çıkıp eternity şöyle bi quild olsa gene başlayacaz sen kimsin vs vs.Bu gibi olayları önceden süzme eğiliminden uzak insanlara önem vermeyen tipler haline ne zaman girdik benim mi haberim yok????????
Öncelikli olarak 2 3 tane arkadaşın yorumu bekliyorum kendilerini illa telafüz etmeye gerek duymuyorum.Bugün bu konuya herhangi bi yorum çıkmazsa kararı söyleyecem ben kim ne derse desin haberiniz ola
ayrıca diğer arkadaşımız hakkında biraz bir kaç şey ögrendim benim için mahsuru olmayan,thetstop=mehmet arkadasımızında mutlu oldugnu ve aramıza katmak istediği arkadaşımız olması quild alımı kapalı olmasına rağmen buna benden OLUMLU demem için bi sorunda görmüyorum.
Ben şöyle iyiyim böyle iyiyim demeyle olmuyor eğer yarın öbürgün bu arkadaş çıkıp eternity şöyle bi quild olsa gene başlayacaz sen kimsin vs vs.Bu gibi olayları önceden süzme eğiliminden uzak insanlara önem vermeyen tipler haline ne zaman girdik benim mi haberim yok????????
Öncelikli olarak 2 3 tane arkadaşın yorumu bekliyorum kendilerini illa telafüz etmeye gerek duymuyorum.Bugün bu konuya herhangi bi yorum çıkmazsa kararı söyleyecem ben kim ne derse desin haberiniz ola
ayrıca diğer arkadaşımız hakkında biraz bir kaç şey ögrendim benim için mahsuru olmayan,thetstop=mehmet arkadasımızında mutlu oldugnu ve aramıza katmak istediği arkadaşımız olması quild alımı kapalı olmasına rağmen buna benden OLUMLU demem için bi sorunda görmüyorum.
Misafir- Misafir
El cevap 1 : ömer arkadasımız class wa ihtiyac dahilindedir ve zaferin referansı vardır benim oyumda olumludur.
El cevap 2: konu her ne kadarda yas yere açıldıysada sekilci olmamak lazım comicdeath mehmet ustanın arkadasıdır kendisi görkeme (comicdeath) kefildir. görkemi az çok bende tanırım oyunu bilmesinin yanında iyi bir fa dır. oyum olumludur.
El cevap 2: konu her ne kadarda yas yere açıldıysada sekilci olmamak lazım comicdeath mehmet ustanın arkadasıdır kendisi görkeme (comicdeath) kefildir. görkemi az çok bende tanırım oyunu bilmesinin yanında iyi bir fa dır. oyum olumludur.
LasTTango- Transcender
Bu arada buraya açmasının sebebi başka bi arkadaşımızın bu bölüme yazı yazılmasını engellemiş kısaca guild alımı durdugu için diyelim onun için anlayış dileyecem arkadaşın suçu yok!!!
Misafir- Misafir
ikisi için de olumlu..
DarkForsaken- Admin
lwli gercekten ii 160 lwl ihtiyac duyulabilecek bi fa oyunuda ii bildigi tahminimdeyim fa icinde oyum olumlu
Misafir- Misafir
Herzaman zıpcıktı olmak istemiyorum ama alım durdu mu devam mı ediyor?Eğer 2 gün sonra bu arkadaşların da samimi dostları teklif te bulunup alınacaksa alımlar iptal edilmiştir demenin komik bi sakadan öteye geçmiyeceği kanaatindeyim ya kapatmayın alımları yada tamamen kapatın.Bunun haricinde eğer alımlar açıksa;oyum wa icinolumlu, fa icinolumsuz dur.
NoleafClover- A.Master
Görkemi bende az çok oyundan tanırım bi ara aynı guilddeydik kısa süreliğine. Mehmet abi yi hatrı sayılır derecede tanıdığım için ve daha önceden bu konuyu görüştüğümüz için oyun _olumu_
Crave- Completer
guild alımı kapalı..bahsettiğin konuda haklısın aslında herkesin arkadaşını almak hem gereksiz bir kalabalığa yol açar hem de guild limitimiz (110 kişi) yeterli gelmez :) bu durumda öncelikle kendimizin arkadaşlarımız ile aynı guildde olmamıza gerek olmadan da birlikte olabileceğimizi benimsememiz gerekiyor..
sanırım bundan sonrasında alım tamamiyle kapanacaktır. en azından benim düşüncem böyle..
sanırım bundan sonrasında alım tamamiyle kapanacaktır. en azından benim düşüncem böyle..
DarkForsaken- Admin
2 ü ye icinde başvurular kabul edilmiştir hayırlı olsun. Bundan sonra belli bir süreye kadar alımlar durdurulmuştur.
RaptoR- Admin
Similar topics
» guılde basvurusu
» GUILDE BASVURUSU !!
» Guilde Katilim Basvurusu
» Guilde katılım basvurusu
» Guilde katılım başvurusu
» GUILDE BASVURUSU !!
» Guilde Katilim Basvurusu
» Guilde katılım basvurusu
» Guilde katılım başvurusu
1 sayfadaki 1 sayfası