Eternity Guild Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

guild form

3 posters

guild form Empty guild form

Mesaj tarafından TheStop Ptsi Mayıs 25, 2009 1:11 am

1. Kişisel Bilgiler

1.1. İsminiz
Ömer

1.2. Yaşınız
21

1.3. Bulundugunuz şehir
Adana

1.4. Meslek
Öğrenci

2. Karakter Bilgileri
161 Wİ

2.1. Oynamakta oldugunuz karakterin adı / class (FB-FS-WA-WI-FA-BL) / lvl (Birden fazla karakteriniz var ise lütfen onlarıda ekleyiniz.)
TheStop (Wİ)

2.2. Skill Ranklarınız
Dual trans.

2.3. Honour Rankınız
Class9 %85

2.4. Craft yapıyor musunuz. Eğer yapıyorsanız craftladığınız item lar ve lvl leri nedir ?
Hayir

2.5. Ekipmanınız hakkında bilgi veriniz.
Amp+critical set

3. Geçmişe ait bilgileriniz.

3.1. Ne kadar zamandır Cabalonline oynamaktasınız

3.2. Oynadığınız serverlar
Jupiter

3.3. Online süreniz ve oyuna girdiginiz zamanlar

3.4. Eternity ye gelmeyi düşünmeden önceki guildleriniz
DarkShadows,Türkiye,FromHell,TheKingDom

3.5. Eski guildinizden ayrılma sebebiniz.
Guild dağıldı

3.6. Oyun içerisinde ceza gerektiren herhangi yanlış durumlar içerisinde oldunuz mu ? (küfür kullanmak, illegal program kullanmak vs)
hayır

3.6. Daha önce herhangi bir guildle meseleniz oldumu ? nedir ?
hayır

4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
Öncelikle saygı. Yardımlaşma olmalı,sürekli ekip halinda bosslara ve dungeon lara gidilmeli.

5. Karakterinizi geliştirmek için neler yaparsınız ?
Gereken herseyi

6. Oyun içi bulundugunuz solo ve party aktiviteleriniz nelerdir ?
bütün dungeon ve boss lar

7.Eternity Guildi içinde daha önceden tanıdığınız kimler var ?
Schmayder (mehmet) Cystrol(görkem) Xanadua(halil)

8. Eternity guildini secmenizin nedeni nedir ve bu guild için ne yapabilirsiniz ?
İyi bir guild.Elimden geleni yaparim

TheStop
Misafir

guild form Empty Geri: guild form

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Mayıs 25, 2009 1:14 am

bu konuda yorum yapmayacağımısöyledim ve mehmetlede konuştuktan sonrada aynı şekilde doğrulama verdim,fakat kendini bilmez bazı sahıslar aptalca davranışlarını arka arkaya sergiledi.mehmet arkadaşımız ben kefilim dedi oguz a ewy. ben mehmet arkadaşımızı dinledim,bircok sey iiçin kefil olduğunu söyledi ve en azından yumuşamamı sağladı.ve hala oguz la ilgili bişey demeyecem diğer arkadaşlarımın kararına saygı duyup zamana bırakacam dedim.
Şu an thestop denen charda her kim varsa kimsin bilmiyorum.
1.)Ben sana asla bişey sormakla yükümlü değilim,ve bu adam bu charı aldığı zaman sizin söylemeniz lazımdı böyle şampadanak girilmez diye.
2.)20 kişinin online olduğu sürede kalkp ben speedhackden banlandım demesi(aaa cidden mi falan şakalaşıp devam etmemi bekliyordun???) sen bana sordun mu böyle böyle arkadaşa veriyoz charı durum şudur kalkmış sen ne sıfatla bana hesap soruyorsun hala çözmüş değilim.
3.)Guildimde botcu varmis ,hackci varmiş,sh ci varmıs varmıs varmıs ya birader bi tane delil göster suan quilmde olan adam varmı yok gösteremezsın sadece tek bildigin dısardan caresiz her bebenin yaptığı yorumları yapıyorsun.
4.)ben burda 60 tane adam var senin yapmadiğin birşey bu davranış insanlari düşünmek zorundayım ben.----mehmet abin pırlanta gibi biri olabilir--- ama bu senin herhangi bi şekild eternity member olmani sağlamayacak.
5.)Artislik mi görmek istiyorsun git proc ol bence en iyi artisliğimi o zaman görürsün.
6.)Ben ve diğer master arkadaşlarım sh cide olduk -şerefsizde olduk- botcuda olduk-akla gelebilecek olan herşey olduk biz bunları olduk ama en onemlisi biz insanız sizin ne sıfat olduğunuzu çözemedim bu oyunda.
7.)SİZE HİÇBİR OYUNDA YAPILMAYAN VE BU OYUNDA YAPILMAYAN İMKANLAR SUNMAYA ÇALIŞTIK SENİN KALKIP ANLAMANI BEKLEMEM HATA İDİ ÜZGÜNÜM ARKADAŞIM.BUNUN İÇİN SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM.

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Mayıs 25, 2009 1:16 am

BU konudA %100 olumlu sonuç alsanda bence direk sana tek olumsuz la sonucu açıklarım.....
baNA mehmet abini gönderme beni yumuşatmıştı terbiyesizlik ve tutumsuzluğun bitirdi...

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından cystrol1 Ptsi Mayıs 25, 2009 7:58 am

Şimdi ben 2 şeyi merak ediyorum sinan bu guildde istedini kimseye sormadan atabiliyomu 2.guildde yardım var fln diyosun ama demokrasi yok benim kardeşim sayılır şuan comicdeathı oynayan bu guilde gelmesini mehmet abi dolayısıyla istedik mehmet abi olmasa bende bu guildde durmam çokta problem olmaz allah var guilddeki herkes çok iyi dürüst güwenilir insanlar ama bi arkadaşımız sh kullandı ban yedi diye bunu söylediği zaman guildden atılıyor kimseye sorulmadan adam delikanlı gibi söylüyo kullandığını guilde sorsana kac kisi rider kullandığını söyleyecek bu işler saçma sinan maksat muhabbet burda oyunla gerçek hayatı bu kadar bir tutmayalım kimse kimsenin kalbini kırmasın ömer ve oğuz oyunun çok eskilerinden arkadaşlar herşeyden önce çok emek vermiş insanlar lütfen kimse kimseye saygısızlık yapmasın şunuda söylemek istiyorum mehmet abi halille konuştu oğuzun meselesini ondan dolayı biz oğuzla ömere geri gelin dedik son mesajındada söylemişsin ((BU konudA %100 olumlu sonuç alsanda bence direk sana tek olumsuz la sonucu açıklarım)) bunuda merak ettim açıklarsan çok sevinirim umarım anladığımdan farklı bişeydirde ikimizde kırılmayız sinan

cystrol1
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Mayıs 25, 2009 9:13 am

bana sakın ama sakın emekle bir tutma emeğin ne olduğunu bilemezsiniz emin olun bundan ama emin olun. ben herşeye sünger çekmeye hazırken şuan kendini bilmez sütden çıkmış akkaşık gibi atıp tutan bi adamı quilde almamı mi bekliyorsun.HİÇ KUSURA BAKMA SORDUĞUN 2 SORUYADA EWET YAPABİLİYORUM.(Siz sordunuz ya gelip böyle böyle yapıyoruz haberinz olsun diye sonra gelip hesap soruyorsunuz ya.)

Sizin emek dediğiniz şey günlerce kasan insanların hiç bir bot-sh-hırsızlık veya herhangi bi olayda adı geçmemis olması gelip o insanların emeklerini alt üst etmesi aa bunada ewy. demsi öyle mi??? senin karnın tok olabilir belki ama benim ki değil beyfendi,ben yeterince fazla ılımlı oldum bile farkındamsınız bilmem.thestop dün akşam yapacağını yaptı bu noktada son kararı aldım.

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Cystroll Ptsi Mayıs 25, 2009 9:59 am

Ben adam gibi yazdım adam gibi cevap bekledim düzgün bi sekilde cevap vermeni bana laf kalabalığı yapmışsın benim arkadaşlarım için serefsizlik tarzı laflar kullandın ben adam akıllı bişey yazdım bak gülüm ağada değilsin paşada değilsin topu topu oyun ne bu sinir nefret birbirimizimi boğazlayak allaha emanet olun bak bu seferde yine kendimi bozmadan son kez adam akıllı yazdım çıkıyorum ben guildinizdende guildin senn oldugunu bilsem zaten durmazdım sinan mübarek anca hava basıyon pompa gibi

Cystroll
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Mayıs 25, 2009 10:35 am

sağol bb.ve söyledim ya salak değiliz ağzınızdan cıkacak her kelimiye 2 kez düşünüp çıkartın buda size bi tavsiye olsun benden ilerde umarım işinize yarar....

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından cystroll Ptsi Mayıs 25, 2009 11:20 am

23 yaşıma geldim senin gibi bi dallama görmedim bak dua etki inan ağzımdan çıkan her sözü 2 değil 2bin defa düşünüyorum yoksa burda öle şeyler yazardımki ağlarsın. NESE gulüm allaha emanet ol kasama bu kdar kendini hasta olursun ha :D:DD:Dkendinizi gürmanla halile saygılar k.bakmasınlar

cystroll
Misafir

Mesaj tarafından Crave Ptsi Mayıs 25, 2009 11:38 am

TheStop demiş ki:1. Kişisel Bilgiler
4. Size göre guild mantığı nasıl olmalıdır ?
Öncelikle saygı. Yardımlaşma olmalı,sürekli ekip halinda bosslara ve dungeon lara gidilmeli.

Biraz daha saygılı Eleştirin varsa daha düzgün kelimelerle yap bunu.
Crave
Crave
Completer
Completer

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Mayıs 25, 2009 12:16 pm

Bana dalllama derken savundugun gerizakalıya bak şmdi defol git nereye gidiyorsan ben kanıtsız,delilsiz konuşmam.zaten eğer ufak bi akıl olsa kimle dans ediyorsunuz bilirdiniz şimdi defol kendi çöplüğüne.sen bi kere o kadar awel bi insansınki gururunu yediremiyorsun biz kimseye birşey bahsetmeden bi işler çevirdik burası bı quild burdaki insanlar 50 kisiden sorumlu bu durumlar normal diyim geçemiyorsun.ben seni quilde tekrar almaya bile eğilimliyken sen itlerinin kontrolunu yapamıyorsun kapa çeneni şimdi.mehmet de bi yere kadar bu konuda beni frenler. Senin söyleyeceğin sözler aynaya bakıpda kendine söylemeyecen her kelimeden başka bir şey değildir.

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından cystroll Ptsi Mayıs 25, 2009 12:26 pm

Ateş olsan fıs gelir lan biz 3 kuruşluk çakal değiliz ha oyununada koyarım bana şekil yapma hıyar öle itli fln konuşma tuwalet musluğu kafalı şebek sıkma canıma benim adam ol mal mal konusma bu lafları itelerim sana oyun lan bu sarsuk adam millete it şerefizmi denir bi oyun için sen nasıl delikanlısın yazık lan senin gibi adamlara acıyorum allahıma aman sinan son kez diyorum sakın bidaha öyle kelimeler kullanma terbiyesizlik yeterli bu kadar 2 taraf icinde
pislige lüzum yok mehmet seni biyere kadar frenler beni kralı frenlemez ayık ol böyle sacma salak yerlerde delikanlılık yapmayıda sevmem yaptırmak zorunda bırakma boş boş konusup

cystroll
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Mayıs 25, 2009 12:39 pm

benim arkamdan atıp tutan ben değilim beyfendi git sor yanında gezenlere ne hakaret ettiniz diye ben ewt bu oyun ben ne sıfatla oynadığıma bakarım ne amaçla baktığıma bakarım.Şimdi bana edebiyat parcalama bu adam bu kadar neden sinirlendi bi araştır.Ben asıl sizlere acıyorum bunuda söylim.ben oyunlada real hayatı bi arada rahatlıkla götürebilen yetişkin bi insaniken ne bilim gülüyorum sadece bana günlük eğlence oluyor bu işler.

Misafir
Misafir

guild form Empty çoluk çocuk isi

Mesaj tarafından TheStop Ptsi Mayıs 25, 2009 1:00 pm

yahu bu ney. bir guild e girelim dedik form doldurun dediler form doldurduk bebelerin laflarını okuyoruz.
karamel
sen kimsin kim olduğunu sanıyorsun
tanıyormusun sen beni benim hakkimda böyle konuşuyorsun.
kaç kuruşluk adamsında sen görkemin benim hakkımda öyle laflar ediyorsun.
bir guilde girelim dedik çarçakalla muhattap olduk.
senin gibi kendini bilmez çarçakalın olduğu guildde ne isim var lan benim zaten bilseydim bukadar haysiyetsiz olduğunu baştan uzak tutardım görkemide mehmet amcanıda.

tutmuş kendini bilmez dengesizin teki bana oyunuda adamlığıda öğretecek.bak sen.

ha bu arada karamel bana artistliğini proc olursam gösterecekmişsin.
ben zaten ezelden beri proc tum. oyuna ara vermeden önce karşıma çıkmadığın besbelli konuşmandan.
1 ay içinde tekrar proc a dönerim. ozaman sen istesende istemesende karşına çıkarım. ozaman kimin artistliği ağır basacak görülür.

TheStop
Misafir

Mesaj tarafından WildSouL Ptsi Mayıs 25, 2009 1:15 pm

sacma sapan konusup duruyonuz guildde herangi biri herangi bir hack programı kullansın ve yakalansın o saniye gider dürüst olmak o kişinin guildde durmasını saglamaz bu cok acık bir kuraldır

anca laf gidecem gidiyom diye diye kac msj atmısın hala buralardasın madem oyun oldugunun farkındasın cenendeki yetenegi oyuna yansıt sinan ın dedigi gibi proc ol orda göster kendini tabi programsız..

alım reddedildi bosa burda konusup hem kendinizin hemde bizim canımızı bos yere sıkmayın dediginiz gibi oyun ve öle kalsın yeni guildlerinizde basarılar
WildSouL
WildSouL
A.Master
A.Master

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Mayıs 25, 2009 1:33 pm

hmm mechul kişi geldi benim hiç kendisi ile sorunum olmamasına rağmen bunu başaran kişi(görkem'le) .sen kendini ne sanıyorsun öncelikle o kadar dengesiz birisinki 15 dakka öncesinde foruma konu açmadan hakaretler savurup ve üyesinin sevmediğini iddaa ettiğin ve hala onun olduğu yere girme çabası.2 yüzlü bebenin tekisin ne diyim;mehmet amcan bana ve arkadaşlarıma başka konuşurken sen başka konuşuyorsun.
tekrar tekrar söylüyorum ben olumlu şekilde düşünmeye başladığımda ne yazikki bilmiş ve beni kendini ne sanıyorsa hesap vermemi istedi ve telafuzler sergilemesi,halen yaptığı terbiyesizliği ile bu konuyu içeren arkadaşların halini kendisi belirledi.
görkem sana son kez diyorum suçu önce kendinde ara sonra karşıya saldır kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ve bu adını bile bilmediğim sahsın kontorlsuz davranışları konunun gidişatını belirlemiştir.
ve thestop daki kişi allah sabır versin eğer proc olacaksan güzel kardeşim.

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından DarkForsaken Ptsi Mayıs 25, 2009 3:16 pm

laf kalabalığına gerek yok..başvurunuz reddedildi ve hali hazırda guildde olup da çıkacak/çıkmış kişilere selametler dileriz. proc olduğunuzda da nerelerde olduğumuzu az çok öğrenmişsinizdir. her daim bekleriz..

konu kapatılmıştır..
DarkForsaken
DarkForsaken
Admin
Admin

- Similar topics